Regresii în viețile anterioare. Conferință online

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii. Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu.

200.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Regresii în viețile anterioare

Conferința cu Alexandru Antonie

Cum îl poate ajuta regresia în vieţi anterioare pe un client să rezolve probleme din viaţa actuală?

Regresia în vieţi anterioare ajută la identificarea cauzelor care stau la baza unor evenimente care se derulează în viața unui om. Întâlnim influențe la nivel fizic și influențe la nivelul stării interioare a omului, stări care îl afectează în mod pozitiv sau negativ. În momentul în care într-o viață anterioară am trăit o traumă care nu a fost echilibrată și integrată în iubire, acele trăiri traumatice se perpetuează în viața sau viețile următoare, până în momentul în care ecoul pe care îl crează nu îl mai afectează pe sufletul întrupat.

În momentul în care trauma din viața anterioară nu-l mai afectează atât de puternic în viața pe care o trăiește, sufletul este pregătit să confrunte evenimentul traumatic, să confrunte situația care l-a făcut să sufere. În acel moment, sufletul găsește o cale prin care să retrăiască ceea ce s-a întâmplat, fie accesând memoriile dintr-o viață anterioară printr-un proces de regresie, fie aducând în viața prezentă o situație similară cu cea din trecut pe care o va depăși în mod diferit decât a făcut-o anterior.

Traumele apar în momentul în care nu știm cum să acționăm în anumite momente, când șocul evenimentului este așa de mare încât provoacă înghețarea emoțională temporară. În momentul în care nu știm ce să facem, în anumite momente din viața noastră, apare o frică raportată la acel eveniment, o teamă că nu putem să ne descurcăm, sau teama de a pierde ceea ce avem deja la nivel perceptual.

Toate acele evenimente pe care le înscriem în câmpul nostru sub forma unei înghețări emoționale sunt precum niște balize în timp și spațiu care continuu atrag energie de același fel, experiențe similare, energii care sunt continuu compensate de către sufletul întrupat, la nivel de câmpuri.

Energia pozitivă izvorâtă din manifestarea iubirii față de sine și față de ceilalți este consumată continuu de sufletul înghețat parțial, la nivel emoțional, în aceste perioade de suferință, de lipsă, de durere, de pierdere a iubirii. Este ca și cum fluxul de viață, fluxul de iubire echilibrează orice formă de manifestare care este diferită de iubire. Este ca și cum emanațiile energetice pe care le avem în momentele în care suntem fericiți aduc în echilibru și vindecă tot ce am creat la nivel negativ, în momentul când suferim.

Prin acest proces de regresie, clienții au ocazia să se confrunte cu orice eveniment din trecut. Este ca și cum te-ai întoarce la o cauză primară care generează pe linia timpului o suită de evenimente similare. Singura diferență este că această cauză primară nu-și are rădăcina în această viață ci se extinde la nivelul mai multor vieți.

În momentul în care te întorci la cauza primară, îți schimbi percepția asupra ei prin aducerea în iubire a tot ce s-a întâmplat, efectele asupra tuturor celorlalte experiențe care au apărut ca efect în viețile viitoare se schimbă. Este ca și cum ai schimba trecutul pe care este construit viitorul.

Metoda ESES – Evolution Somato Emotional System

metoda prin care explorăm memorii din vieți anterioare sau vieți viitoare!

Evolution Somato Emotional System – ESES sau Vindecarea Memoriilor Profunde – Celulare și de Câmpuri este o sinteză creativă a psihologiei Freudiene și Jungiene, a metodei doctorului Reich, a psihodramei, psihologiei spirituale și formelor de vindecare șamanice.

De asemenea, cuprinde tehnici de lucru la nivel de câmpuri, lucrul în corpurile subtile și alte metode dezvoltate de terapeutul Alexandru Antonie în ședințele de lucru individuale, din ultimii ani.

În conformitate cu cercetări desfășurate pe parcursul mai multor ani, prin utilizarea regresiei în vieți anterioare s-a identificat faptul că întreaga experiență care este dobândită la nivelul unei vieți este preluată de sufletul care se destrupează.

Viața pe care sufletul a trăit-o este precum un film în care sunt înregistrate toate experiențele perceptual pozitive și perceptual negative din acea experiență de viață.

Toate aceste experiențe atrag asupra acelui suflet, din câmpul de conștiință care ne conține, energie pozitivă și negativă, care încarcă acele evenimente în funcție de frecvența la care au fost trăite la nivel perceptual.

Odată cu ieșirea din viața care a fost finalizată, toate aceste percepții care au la bază energie diferită de energia iubirii devin precum activatori de experiențe în viețile care urmează.

Este ca și cum orice experiență pe care nu am integrat-o în iubire constituie o experiență care va chema un tip identic de energie în viața viitoare, care va cauza o serie de evenimente similare cu acelea pe care nu le-am integrat în iubire.

Putem spune astfel că, în momentul morții, conștiința din fiecare viață se adaugă la bagajul informațional din viețile anterioare.

Prin această alăturare de tendințe energetice, pe plus sau pe minus, din punct de vedere perceptual, se crează un vector de stare prin care este direcționat sufletul pentru următoarea întrupare.

Toate experiențele pozitive atrag experiențe pozitive și prin repetarea lor crește cantitatea de bucurie de viață și de iubire a sufletului.

Toate experiențele negative perceptual atrag experiențe negative identice și, prin repetarea lor, sufletul este antrenat să repete ceea ce a înregistrat ca experiență negativă. Această repetiție este realizată până când ființa întrupată, prin actul de conștiență, alege să se manifeste diferit, alegând să acționeze sau să reacționeze în mod diferit.

Prin aceste repetiții ale programelor de viață pe care le desfășurăm în viețile anterioare, sufletului, la următoarea întrupare, i se pune la dispoziție o paletă largă de trăiri negative și trăiri pozitive, trăiri care polarizează în corpul energetic tipurile de energii corespondente, energii care aduc echilibru și sănătate sau suferință și boală.

Prin acest transfer de informație între vieți are loc un transfer de calități pozitive și calități negative pe care sufletul le-a dezvoltat, calități care sunt puse la dispoziția sa, în noua experiență de viață, pentru a depăși ceea ce nu a reușit să depășească ca obstacol emoțional, mental sau spiritual și, prin aceste depășiri de obstacole perceptuale, să dea o nouă direcție și un sens nou vieții sale.

Putem spune că fiecare viață este precum o rundă de antrenament cu aptitudini și abilități pe care le-a exersat deja în viețile anterioare și aptitudini și abilități pe care le câștigă prin abordarea unor noi căi comportamentale și de atitudine în noua experiență de viață.

Scopul final al acestor întrupări este acceptarea și iubirea a tot ceea ce este, definirea unei identități libere de atașamente, identitate pregătită să ajute alte suflete să parcurgă și ele drumul evoluției și dezvoltării de sine.

Este ca și cum cei mai mari în iubire predau celor mai mici în iubire sau celor care nu-și aduc aminte de iubire în actul de întrupare în care se găsesc ca experiență.

Și tot ce ai de făcut este să mergi în acel trecut care te afectează, în mod conștient, să parcurgi din nou acele evenimente pe care le-ai cadrat ca fiind rele sau având conotație negativă, să descarci identitatea ta de trăirea în suferința cu care s-a îmbrăcat, să o iubești până când tu cel din acel moment este doar iubire.

Și în momentul în care tu cel de atunci ești doar iubire, tot ce urmează după tine, poate să fie doar imaginea ta pe care a lăsat-o să existe pe linia timpului, adică iubirea pe care o emiți.

Prin procesarea evenimentelor care s-au derulat în acea experiență de viață, clientul schimbă memoria care se păstrează la nivel de câmpuri.

Prin schimbarea acelei memorii informaționale, orice altă experiență de viață anterioară sau viitoare este de acum liberă de influențe și prin urmare toate structurile de câmp al prezenței care merge la întrupare este modificată, modificând astfel impactul pe care el îl are la nivelul fiecărei vieți pe care a trăit-o sau urma să o trăiască.

Programul include:

  • Sesiune de prezentare teoretica 1
  • Sesiune de prezentare teoretica 2
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri
  • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează celor care doresc să  lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.