Training pentru compania ta!

Training pentru compania ta!

Fie ca ai o firmă în Braşov, fie că îţi doreşti un training pentru echipa ta la munte, adu un plus valoare în viaţa ta şi a celorlalţi!

De ce să alegi un training de dezvoltare a echipei tale?

Știm cât de mult contează ca echipa ta să fie una unită și motivată! Tocmai de aceea, investiția într-un training la munte sau un teambuilding cum îi spun mulți, poate fi o adevarată comoară pentru tine! De ce?

Îți dăm cel puțin 6 motive!

 1. Îmbunătățești comunicarea în firmă. Aici ne referim atât la comunicarea între colegi, cât și între angajați și management. La baza fiecărei relații profesionale stă comunicarea. De ea depinde buna funcționare a firmei tale și bineînțeles că acest lucru se vede și în profitul firmei tale!
 2. Motivarea echipei. Suntem oameni și vrem să recunoaștem sau nu, atunci când ceilalți ne apreciază, dorința noasră de implicare și de muncă, crește. Este important ca angajații și colegii tăi să se simtă ca făcând parte dintr-o comunitate, dintr-o familie. Până la urmă, cea mai mare perioadă o petrece la serviciu, de ce să nu fie una plăcută?
 3. Creativitate. Indiferent de domeniul în care activezi, creativitatea este crucială. De ce? Deoarece dezvoltarea presupune progres, iar pentru a atinge un progres, firma ta are nevoie de soluții noi, de idei geniale și de găsirea unor soluții rapide la problemele apărute. Training-ul nostru are în vedere stimularea și dezvoltarea creativității într-un mod aparte – prin joc, distracție și dezvoltare atât personală cât și profesională.
 4. Managementul conflictelor. Mai devreme sau mai târziu, apar și asemenea situații în firma ta. Important este cum le poți gestiona și care sunt urmările. Împreună vom descoperi cum putem transforma un conflict într-un progres pentru firma ta!
 5. Cunoaștere și autocunoaștere. Este important să cunoști punctele tari ale fiecărui angajat, precum și punctele ce necesită dezvoltate. Și pentru că a fi eficienți, nu uităm că autocunoașterea duce la schimbare mult mai rapidă și la motivație ridicată. Odată conștientizate puncte tari, veți ști cum să le folosiți în viața de zi cu zi din firmă.
 6. Misiune comună. Până acum, sigur ți-ai dat seama că un angajat ce cunoaște și respectă viziunea firmei tale, are rezultate și motivație mai mare comparativ cu alții ce nu sunt de acord sau nu au înțeles această misiune. În cadrul training-ului, vei avea ocazia de a cunoaște oamenii tăi și misiunile lor!

Cum stabilim cea mai bună strategie pentru firma ta?

 • Ne cunoaștem – fie că avem ocazia de a ne întâlni sau doar de a discuta telefonic, stabilirea unei relații este cruciala în găsirea celei mai bune soluții pentru training-ul firmei tale. Nu uităm să punem în prim-plan comunicarea!
 • Evaluăm – atât situața actuală a firmei, cât și progresul ei pe o perioadă stabilită de comun acord.
 • Soluțiile noastre, rezultate voastre – odată cunoscute informațiile, noi îți creem cel putin 3 soluții pentru un training de neuitat și o dezvoltare vizibilă atât pe termen scurt cât și pe termen lung.
 • Construim – odată stabilite obiectivele, trecem la punerea acestora în practică!
 • Evaluare continuă – odată finalizat training-ul, ne asigurăm că cele învățate sunt puse în practică. Aici ne vin în ajutor cei din management prin ședințe de consultanță periodice.
 • Plan pe termen mediu – Odată ce evaluarea pe termen lung este finalizată, punem pe hârtie un plan de acțiune pe termen lung de urmărit pentru îmbunătățirea activității.
 • Evaluare individuală – așa cum spuneam mai sus, dezvoltarea și cunoașterea fiecărui membru din echipa ta duce la atingerea misiunii. Astfel, vei primi o analiză detaliată a fiecărui angajat.
Pentru mai multe detalii, te invităm cu drag să ne contactezi!