Cabinet Consiliere si Numerologie 2018-01-17T13:19:25+00:00

Cum vă poate ajuta Dezvoltarea Personală?

Orice persoană poate apela cu încredere la un consilier de dezvoltare personală. Cei ce aleg să participe la ședințe, sunt oameni ce își doresc mai mult de la ei înșiși, care își doresc să se autodepășească, să aiba multiple avantaje din relațiile cu sine, cu ceilalți, carieră,etc.

În procesul de dezvoltare personală se lucrează atât cu partea conștientă (ceea ce omul știe concret despre el ) cât și cu partea inconștientă (lucruri necunoscute conștientului). Este o terapie pentru oameni normali care vor să-și păstreze sănătatea, competența și bunăstarea într-o lume cât mai stresată și plină de preocupari. Se practică și individual, dar și în grup.

Sunt momente în viața fiecăruia când avem nevoie de sprijin în a lua o decizie, a depăși un moment dificil sau pur și simplu pentru a găsi soluția la o problemă ce ne macină. Consilierul pe dezvoltare personală te poate ajuta să gasești răspunsul la întrebările tale! Mai mult, vei fi uimit să descoperi că ai capacitatea de a depași obstacolele vieții. Tot ce ai nevoie este de un mic ajutor.

Consultațiile sunt adresate:

 • adulților

 • vârstnicilor

 • adolescenților

 • copiilor după vârsta de 5 ani

Care sunt problemele pe care le putem discuta:

 • Dezechilibrul emoțional – trăirea sentimentelor de vinovăție, rușine, tristețe, etc

 • Traume sau abuzuri emoționale

 • Dureri fizice fără cauze la nivel fizic

 • Diverse afecțiuni ce nu își găsesc tratament medicamentos

 • Fobii, anxietate, teamă de a vorbi în public

 • Probleme financiare

 • Probleme de cuplu, relaționale

Cine sunt eu?

Numele meu este Alexandra Condur și am descoperit dorința de a ajuta pe cei din jurul meu încă din perioada școlii generale. Drept urmare, odată ce am terminat liceul, m-am îndreptat vertiginos către Facultatea de Psihologie din cadrul Universității „Al. I. Cuza” din Iași. Tot aici am terminat și Masteratul de „Terapii de cuplu și familie„.

Pe parcursul anilor de facultate am avut ocazia de a lucra atât în ONG-uri cât și în centre pentru femeile abuzate fizic și/sau emoțional în familie. Experiențele voluntariatului au întotdeauna un impact asupra noastră, ne ajută să schimbăm modul de a gândi.Începem să apreciem adevăratele valori ce le avem, ce de multe ori nu le conștientizăm. Tocmai de aceea încurajez cu toată dragostea ca orice elev, student, adult, angajat, pensionar, adolescent, etc. să se implice măcar o dată în viață într-o astfel de activitate. Promit că sentimentul de mulțumire și împlinire va depăși cu mult așteptările voastre.

Și cum viața are modul ei de a lăsa o amprentă, am avut ocazia și plăcerea de a lucra în diverse domenii – de la vânzări, resurse umane/recrutare până la parte de marketing și management. Prin intermediul acestor experiențe am avut ocazia de a cunoaște oamenii și de a pune bazele cunoașterii ființei umane. Însă marea dragoste a rămas psihologia și consilierea celor ce au nevoie de îndrumare în viață.

Tot din dorința proprie de a mă dezvolta la toate nivelele, am demarat proiectul AlexaEvent – ce are ca scop organizarea de evenimente pe dezvoltare personală, spirituală și pe alocuri profesională, însă fără a părăsi cu mult sfera principală. Astfel am avut ocazia încă o dată de a cunoaște oameni minunați, oameni unici, oameni ce au conștientizat că primul pas în atingerea oricărui obiectiv este dezvoltarea propriei persoane! Și încă odată, cu ajutorul acestui proiect minunat, ce nu l-aș fi putut pune pe picioare fără ajutorul celor dragi mie, precum și a colaboratorilor, a ieșit la suprafață dragostea față de oameni și în special de a-i ajuta pe cei ce au nevoie.

Cu dragoste pentru oameni,
Condur Alexandra

Vă invit să ne cunoaştem mai bine!

Programări și detalii la: 0742483333 sau pe consiliere.numerologie@gmail.com
Locatie cabinet: Bulevardul Mihail Kogălniceanu nr. 17, C4, etaj 8, ap. 25, Braşov

Servicii adiţionale

 • consultații numerologie
 • consiliere profesională, marketing & management
 • consiliere recrutare personal