Termeni si conditii 2020-04-09T08:19:43+00:00

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A WEBSITE-ULUI
alexaevent.ro

INFORMAȚII PRELIMINARE

Vă rugăm să citiți acest document cu atenție. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin înscrierea la un eveniment organizat de către noi sunteți de acord cu clauzele descrise mai jos. Acest document reprezintă un contract între noi.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând și fără notificare prealabilă acest contract. Înscrierii dumneavoastră la evenimente i se va aplica termenii care sunt în vigoare la momentul înscrierii.

Nu putem garanta faptul că orice evenimente care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment promovarea unui eveniment.

Dacă aveți întrebări sau neclarități, ne puteți contacta cu încredere la office@alexaevent.ro  și o să vă răspundem în cel mai scurt timp.

ELIGIBILITATE

Pentru a putea participa la un eveniment promovat pe site-ul nostru trebuie:

(1) să aveți peste 18 și/sau capacitate deplină de exercițiu;

(2) să fiți de acord cu prevederile acestui contract;

(3) să ne furnizați informații de contact reale, complete și actualizate;

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizați vor fi prelucrate respectând legislația privind protecția datelor cu caracter personal. Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați Politica noastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

REGULI PRIVIND UTILIZAREA SITE-ULUI 

  • Veți folosi acest site exclusiv pentru informare sau înscrierea la un eveniment;
  • Nu veți efectua nicio comandă falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda și informa autoritățile competente;
  • Veți furniza informații reale, complete și actualizate;

PREȚURILE

Prețurile Serviciilor sunt afișate în lei și nu includ taxa pe valoare adăugată.

În cazul plăților prin transfer bancar, Prestatorul nu este și nu poate fi ținut responsabil pentru niciun alt cost suportat de Utilizator în plus față de prețul Serviciului achiziționat incluzând, dar fără a se limita la, comisioane de transfer ori de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului Utilizatorului, în cazul în care moneda de emitere a cardului diferă de moneda în care se efectuează vânzarea.

AlexaEvent.ro oferă servicii către traineri si organizatori de evenimente, fiscalizarea fiind în sarcina acestora din urmă. În urma înscrierii (indiferent de varianta aleasă) și participării la eveniment, participantul va primi factura și/sau bon de la persoana care a susținut evenimentul. AlexaEvent.ro  este un canal de promovare și nu se face răspunzător de fiscalizarea beneficiarilor. AlexaEvent.ro are obligația de a fiscaliza către trainerii pe care ii promovează conform condițiilor stabilite de comun acord cu aceștia!

ÎNSCRIEREA LA EVENIMENTE/CURSURI ȘI ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Înscrierea este prin completarea formularului online/ telefonic sau prin e-mail. După ce ați ales evenimentul la care doriți să participați și ați apăsat ”Mă înscriu”, vă vom contacta pentru a vă furniza detalii despre eveniment. Odată făcută înscrierea, administratorii site-ului alexaevent.ro vă vor trimite prin SMS sau email, informațiile necesare finalizării înscrierii la evenimente (acest fapt apare in cazul evenimentelor in care plata unui avans este necesara!) În pagina de comandă veți furniza următoarele informații:

  • Datele comenzii: numele, prenumele și adresa completă;
  • Metoda de plată (prin ordin de plată/transfer bancar în avans sau plata cu cardul online)

În situația în care comanda este realizată online și dacă ne-ați furnizat o adresă de e-mail valabilă, veți primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un motiv anume, nu vă putem procesa comanda, vă anunțăm în cel mai scurt timp. În cazul în care nu putem să procesăm comanda, dar plata s-a realizat deja, vom proceda la rambursarea sumei.

Contractul între noi se va încheia în momentul în care comanda este acceptată în mod expres de noi. Până la acceptarea expresă a comenzii, nu va exista niciun contract între noi și dumneavoastră. Dacă nu acceptăm oferta, dar plata s-a realizat deja, suma va fi rambursată integral.

PLATA

Plata produselor comandate se poate face astfel: prin ordin de plata/transfer bancar în avans sau cash, la momentul înregistrării la eveniment.

Plata prin ordin de plata se face în baza facturii care va fi emisă la finalizarea unei comenzi.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Întregul conținut al site-ului este proprietatea intelectuală a Întreprinderii Individuale Condur Alexandra Catalina. Site-ul va fi folosit de către utilizatori doar pentru informare sau înscriere la evenimente și cursuri.

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descărca, modifica parțial sau integral site-ul,  reproduce parțial sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră contrară intereselor Prestatorului, indiferent dacă există sau nu un scop comercial.

Orice conținut (incluzând, dar fără a se limita la baze de date, elemente de grafică, mărci, conținut juridic) sunt proprietatea intelectuală a Prestatorului. Întregul site este protejat de Legea 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

Clientului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original

NOTIFICĂRI

Utilizatorul este de acord ca toate comunicările efectuate în baza prezentului Contract să aibă loc prin intermediul poștei electronice la adresa comunicată de acesta în Platformă, consimțind că o astfel de comunicare este validă prin simpla dovadă din partea Prestatorului privind trimiterea comunicării. Prestatorul are dreptul să folosească și alte metode de transmitere (prin poștă, curier sau prin intermediul executorilor judecătorești) a comunicărilor sale către Utilizator.

Părțile convin că toate comunicările în legătură cu prezentul Contract se vor efectua la următoarele adrese:

  • Pentru Utilizator – la adresa poștală menționată în prin intermediul Platformei;
  • Pentru Prestator – la următoarea adresă electronică: office@alexaevent.ro

FORȚA MAJORĂ ȘI CAZUL FORTUIT

Nu vom fi trași la răspundere pentru niciun fel de întârzieri sau nereușite în îndeplinirea serviciilor noastre, dacă intervine un caz de forță majoră sau un caz fortuit. Forța majoră și cazul fortuit includ, dar nu se limitează la, schimbări în legi sau reglementări, accidente, boli, embargouri, războaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundații, greve, condiții meteorologice, acte ale hackerilor sau furnizorilor de servicii de internet. Forța majoră sau cazul fortuit vor fi comunicate în cel mai scurt moment Clientului.

LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Prezentului contract i se va aplica legea română. Părțile vor încerca soluționarea oricărei neînțelegeri pe cale amiabilă, în caz contrar litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente conform legii din Brașov.

CLAUZE FINALE

Acest contract constituie acordul integral dintre părți în ceea ce privește obiectul oricărui Contract şi înlocuiește orice alt acord, orice altă înțelegere anterioară verbală sau scrisă.

Contractul încheiat are un caracter obligatoriu. Nu puteți transfera, cesiona, greva sau înstrăina în niciun alt mod acest Contract sau oricare dintre drepturile sau obligațiile dumneavoastră care decurg din acesta, fără acordul nostru prealabil și scris. Noi putem transfera, cesiona, greva, subcontracta sau înstrăina în orice alt mod un Contract sau oricare dintre drepturile sau obligațiile noastre care decurg din acesta.

Administratorul AlexaEvent face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.