Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Seminar Online cu dr Edith Kadar. Problemele de greutate

decembrie 18, 2021 10:00 am decembrie 19, 2021 6:30 pm

Seminar Problemele de Greutate cu dr. Edith Kadar 

18-19 Decembrie 2021

10.00-18.30

         Problemele de greutate au ajuns să fie o preocupare majoră a oamenilor în aceste zile. Trăim în perioada în care suntem bombardați cu materiale despre cum ar trebui să arătăm pentru a fi frumoși și sănătoși.

         Ni se induce constant ideea că dacă nu arătăm într-un anumit fel, nu avem o anumită greutate și nu ne încadrăm într-un standard dictat de alții, nu suntem buni, nu suntem în stare, nu merităm să fim fericiți, apreciați, iubiți, Deja am ajuns să credem că acceptarea noastră de către restul societății depinde de felul în care arătăm, de kilogramele pe care le avem mai exact. S-a ajuns ca greutatea să fie o obsesie. Am fi capabili să răbdăm foame, să ne supunem la diete drastice doar pentru a ajunge la greutatea pe care credem că ar trebui să o avem pentru a putea accesa fericirea.

  •  Dar de unde vine această obsesie?
  • De unde știm că greutatea noastră nu este bună?
  • Cine ne-a spus că dacă avem câteva kilograme în plus nu merităm să fim iubiți, nu merităm să fim mulțumiți de noi și nu merităm să reușim în viață?
  • De când ceea ce ne spun alții este mai important decât ceea ce simțim și cum ne simțim noi?
  • De când este mai important să arătăm pe placul lumii și nu să ne concentrăm să vedem dacă ne simțim bine cu noi înșine?
  • De când a ajuns greutatea să fie dictatorul vieții noastre?
  • Dar mai ales cine am fi noi dacă ne-am iubi necondiționat așa cum suntem și ne-am accepta ca fiind unici?
  • Desigur pentru unii ceea ce am scris până acum poate să ridice semne mari de întrebare: “Cum adică să nu fie o problemă pentru că am câteva kilograme în plus? Cum poate să spună că a fi gras nu este rău, când doar asta aud peste tot? Cum poate să spună cineva că este important cum mă simt eu cu mine și nu ce spune lumea? Eu știu că tot ceea ce fac trebuie să fie pe placul tuturor altfel cum aș putea să mă integrez in societate? Nu, e clar că dacă am câteva kilograme în plus sunt defect și nu merit absolut nimic până ce nu voi slăbi!”

Recunoști tiparul de gândire? Dar de ce unii pot mânca mult și nu se îngrașă, în timp ce alții pun pe ei kilograme și dacă doar se uită la mâncare? De ce ne îngrășăm doar de la un anumit moment al vieții și nu mai repede? Ce s-a întâmplat în viața noastră înainte de a începe să punem kilograme în plus? Ce traume provoacă dezechilibrele alimentare și cum le putem recunoaște? De ce este atât de multă lume cu probleme de greutate? De ce copiii au aceste probleme? Dar mai presus de toate: de ce ne urâm atât de mult pentru că nu mai avem greutatea cu care ne-am obișnuit?

Pentru că aceasta este marea problemă, de fapt: neiubirea de sine. Despre toate acestea și multe altele te invit să afli participând la un atelier online în zilele de 18-19 Decembrie  2021, între orele 10-18.30 (cu pauze).

Investitie: 369lei (TVA inclus) – rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să apeși butonul de Mă înscriu, să adaugi în coș evenimentul, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar.Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numarul comenzii.

Revenirea la același seminar costa 240 lei TVA inclus! (Pentru o identificare mai ușoară, vă rugăm la înscriere să ne menționezi perioada în care ai participat – fie în sala de curs, fie online! Pentru plata cu cardul a reparticipării sau pentru cuplu, dă click aici.

Pentru participarea în cuplu, prețul este de 240lei/persoană, adică 480 lei total, preț cu TVA inclus. Dacă dorești plata cu cardul, dă click aici și selectează 2 participări.

ATENȚIE! Ofertele nu se cumulează! 

Detalii

Începe:
decembrie 18, 2021 @ 10:00 am
Se termină:
decembrie 19, 2021 @ 6:30 pm
Cost:
369 Lei
Eveniment Categories:
,
Etichete Eveniment:
, , , , , , ,
Site web:
www.alexaevent.ro

Organizator

Fără titlu

Fără titlu