Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Secrete de Familie și Traume Emoționale cu dr. Edith Kadar

septembrie 25, 2021 10:00 am septembrie 26, 2021 6:00 pm

Seminar ONLINE. Secrete de Familie și Traume Emoționale
Moștenite din Familie
cu dr. Edith Kadar

Când ne întâlnim?

25 și 26 Septembrie 2021, între 10.00-18.30

Investitie: 369lei (TVA inclus) – rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să apeși butonul de Mă înscriu, să adaugi în coș evenimentul, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar.Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numarul comenzii.

  Sănătatea și boala, două subiecte despre care se poate vorbi ore în șir din diverse abordări. Se poate vorbi despre sănătatea corpului fizic, despre cum să-l îngrijim, cum să îl menținem în formă, cum să ne menținem în stare de bine. Dacă toate acestea lipsesc, apare starea de rău, de slăbiciune, care afectează viața în sens negativ; iar asta o numim boală.

Dar sănătatea și boala nu apar doar la nivelul corpului fizic, ci se adresează și celorlalte niveluri ale omului: emoțional, mental, psihic, sufletesc spiritual, divin. Că emoțiile îmbolnăvesc, se știe deja. În conferința anterioară am povestit despre asta, iar cei care au participat la atelier au început să înțeleagă și să aplice în practică recunoașterea emoțiilor și ștergerea „programelor”. Doar că, de multe ori, o boală sau un comportament nociv sunt moștenite din familie, iar ele duc la aceleași boli. Se spune că sunt boli ereditare. În realitate, se moștenește stilul de viață și sistemul de gândire. Dacă într-o familie predomină furia, membrii au probleme cu colecistul (fierea), sau cu pancreasul.

                  Dacă există frica zilei de mâine, vor fi mai multe cazuri de probleme la rinichi, etc. Părinții transmit prin codul genetic toate trăirile lor, toate emoțiile pe care le-au experimentat până în momentul concepției copilului. Tot ce au știut părinții, cu bune sau cu rele, se transmite în materialul genetic pe care îl conțin ovulul și spermatozoidul. Copiii sunt, dacă vreți, varianta îmbunătățită a părinților lor, un fel de Windows 10. Ei știu tot ce știu părinții, doar că mai bine. Dar, în materialul genetic primit de copii se află și problemele nerezolvate ale întregului arbore genealogic. De aceea, tot ceea ce nu a fost conștientizat de părinți și rezolvat, se va transmite generației următoare prin boli. 

Iar despre identificarea programelor și ștergerea lor vom vorbi la atelierele de sâmbătă, 25.09 și duminică, 26.09  2021,ONLINE pe platforma ZOOM.

Ești așteptat cu drag!

Cât costă?

369 lei (TVA inclus)

Rezervarea se face prin în baza plății celor 369 lei. Odată finalizată înscrierea, vei primi contul bancar pentru plata seminarului!

Unde ne întâlnim?

Platforma ZOOM

Ofertă pentru participarea la toate cele 11 seminarii, începând cu Seminarul Boala și Emoțiile din 11-12 Septembrie, cei ce doresc să participe la toate cele 11 și fac plata integrală, sau în 2 rate (prima rată până în 1 Octombrie, a doua rată până la data de 30 Octombrie 2021 ) –   total de plată pentru cele 11 seminarii fiind 3300 lei (preț cu TVA inclus). Prima rata este de 1650 lei, a doua fiind tot de 1650 lei

Înscrierea și plata pentru pachet se face aici

Revenirea la același seminar costa 240 lei TVA inclus! (Pentru o identificare mai ușoară, vă rugăm la înscriere să ne menționezi perioada în care ai participat – fie în sala de curs, fie online! Pentru plata cu cardul a reparticipării sau pentru cuplu, dă click aici.

Pentru participarea în cuplu, prețul este de 240lei/persoană, adică 480 lei total, preț cu TVA inclus. Dacă dorești plata cu cardul, dă click aici și selectează 2 participări.

ATENȚIE! Ofertele nu se cumulează! Se alege una dintre ele, fie pachetul, fie plata per seminar

Detalii

Începe:
septembrie 25, 2021 @ 10:00 am
Se termină:
septembrie 26, 2021 @ 6:00 pm
Cost:
369 Lei
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , ,
Site web:
www.alexaevent.ro

Organizator

Fără titlu

Fără titlu