Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Relațiile, calea spre cunoaștea de sine cu dr.Edith Kadar. Seminar Online

octombrie 23, 2021 10:00 am octombrie 24, 2021 6:30 pm

Relațiile, calea spre cunoaștea de sine cu dr.Edith Kadar. Seminar Online 2021

23 și 24 Octombrie 2021, 10.00-18.30

Unde?

Online, platforma Zoom.Us

Investitie: 369lei (TVA inclus) / 75 euro pentru plata in contul de euro – rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să apeși butonul de Mă înscriu, să adaugi în coș evenimentul, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar.Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numarul comenzii.

ATENȚIE! Accesul minorilor nu este permis!!

Revenirea la același seminar costa 240 lei TVA inclus! (Pentru o identificare mai ușoară, vă rugăm la înscriere să ne menționezi perioada în care ai participat – fie în sala de curs, fie online! Pentru plata cu cardul a reparticipării sau pentru cuplu, dă click aici.

Pentru participarea în cuplu, prețul este de 240lei/persoană, adică 480 lei total, preț cu TVA inclus. Dacă dorești plata cu cardul, dă click aici și selectează 2 participări.

ATENȚIE! Ofertele nu se cumulează! Se alege una dintre ele, fie pachetul, fie plata per seminar

Când vorbim despre relații avem tendința de a arăta cu degetul spre celălalt: „din cauza lui/ei sunt așa, sufăr, sunt nefericit(ă)…”, sau „datorită lui/ei am ajuns să fiu bine, fericit(ă)…”, fără să ne treacă prin gând că uităm personajul principal, noi. Când vorbim despre relații avem tendința să ne referim sau să ne gândim doar la relațiile de cuplu, dar de fapt relațiile se referă la orice interacțiune cu oameni, mediu, animale, plante și, mai ales, cu noi înșine. De-a lungul vieții facem multă școală, indiferent că vorbim despre studii sau despre școala vieții, dar nicăieri nu suntem învățați cum să avem relații armonioase cu alții și cu noi înșine. Învățăm din mers, ne adaptăm, copiem ce vedem la alții și aplicăm în viața noastră crezând că dacă facem ca alții vom avea ce au ei. Și pentru că nu avem nicio noțiune de bază, improvizăm cu ce am văzut la apropiați, prin filme sau am citit prin cărți. Calitatea relațiilor pe care le stabilim de-a lungul vieții sunt oglinda fidelă a echilibrului din interior, al păcii și înțelegerii cu noi înșine. La început relațiile vor reflecta ceea ce avem nevoie pentru a ne curăța și a ne întregi pe noi înșine. Fiecare om care apare în viața noastră are un rol important în a ne învăța o lecție. Care? Să nu mai așteptăm de la alții aprobarea, să nu ne mai valorizăm în funcție de aprecierea și validarea lor, și că noi ne suntem cei mai apropiați și mai fideli companioni pe drumul vieții. Fiecare relație, indiferent de natura ei, are rolul de a ne aduce o nouă temă de viață sau a ne readuce una veche pe care refuzăm sau amânăm să o rezolvăm. Fiecare relație reprezintă un pas spre cunoașterea de sine. Fiecare om întâlnit reflectă un aspect rezolvat sau nerezolvat al nostru. De ce sunt atât de multe probleme în relații? De ce sunt atât de importante relațiile din viața noastră? De ce sunt relațiile calea spre cunoașterea de sine? Ce face ca o relație să fie armonioasă și ce o transformă în otravă? De ce unii au relații frumoase indiferent de domeniu, în timp ce alții au relații catastrofale? Ce ne învață despre noi relațiile? De ce majoritatea oamenilor se gândesc la sex și cuplu când se vorbește despre relații? Ce ar trebui să nu facă omul dacă vrea relații care împlinesc sufletul? Despre toate acestea dar și altele legate de acest subiect te invit să afli participând la atelierul ce va avea loc la acest sfârșit de săptămână ONLINE. Pentru detalii legate de înscriere și cost te rog să accesezi pagina Relațiile, calea spre cunoaștea de sine cu dr.Edith Kadar. Seminar Online – AlexaEvent

Te aștept cu drag.

Binețe, Om înțelept!

Edith Kadar

Alexandra Mihartescu

Alexaevent.ro

Detalii

Începe:
octombrie 23, 2021 @ 10:00 am
Se termină:
octombrie 24, 2021 @ 6:30 pm
Cost:
369 Lei
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , ,
Site web:
www.alexaevent.ro

Organizator

Fără titlu

Fără titlu