Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Numerologie Karmica cu Anatol Basarab. Curs Online

septembrie 20, 2021 6:00 pm septembrie 24, 2021 10:00 pm

Numerologie Karmică cu Anatol Basarab. Curs ONLINE

Durata cursului este de o săptămână și ne vom întâlni de luni până vineri de la ora 18.00 la ora 22.oo pentru a descoperi împreună simbolurile ascunse în spatele numerelor.
Pentru înscrieri și detaliile de plată, te rugăm să apeși butonul ”Mă înscriu”, să adaugi evenimentul în cos, și mai apoi sa mergi la iconița cu ”Magazin” pentru finalizarea.

Ce descoperi la curs?

  • Cum ne influenteaza viata anterioara prezentul?
  • Ce este karma si dharma? Definire, calcul si utilizarea informatiilor din perspectiva numerologica.
  • Care sunt datoriile karmice acumulate in trecut?
  • Ce este o lectie karmica?
  • Care este sarcina pe care trebuie sa o indeplinesti in aceasta viata pentru a putea fi fericit?
  • Care este semnificatia numerelor karmice si cum le interpretam?
  • Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care vom gasi raspunsul impreuna, in cadrul acestui curs.

Unde şi când ne întâlnim?

Cost curs 1000 lei. Locuri limitate!

Rezervarea fermă se face prin plata cursului. Revenirea la același curs, de o săptămână, are preț redus de 300 lei. Pentru plata preț redus, dă click aici.

Atunci când vorbim despre karma, vorbim despre acel circuit energetic “cauză și efect”, efect care la rândul lui devine o cauză pentru un alt efect.

Învățăm totul despre numerele karmice și impactul lor asupra vieții noastre, despre datoriile karmice și influența lor asupra destinului nostru și descoperim împreună lecțiile karmice cât și modalitățile de rezolvare și îndreptare a greșelilor săvârșite de noi în vieți anterioare.

Obiectivul principal al cursului este decriptarea karmei, utilizând informațiile existente în cele 3 secvențe a zilei de naștere a fiecăruia ( zi, luna și an) ce ne vor ajuta în aflarea informațiilor necesare, eficiente și suficiente în lucrarea firească de a te elibera  de tendințele karmice a vieților trecute și de a-ți pozitiva karma pe care o produci în mod continuu în viața actuală. Finalitatea demersului este chiar calitatea vieții tale prezente și a celei viitoare.

Află mai mult!

Anatol Basarab este un renumit psiholog și un înfocat pasionat al numerologiei cu studii aprofundate în parapsihologie.

Născut în Republica Moldova a fost de mic pasionat de știința numerologiei începându-și studiul de la vârsta de 12 ani, în prezent fiind renumit pentru prezicerile dobândite pe calea analizelor numerologice.

Fiind pasionat de științele spirituale a studiat Medicina Populară la Academia Secenov din Moscova obținând diplome de calificare în diferite domenii cum ar fi: cristaloterapia, fitoterapia, cromoterapia și meloterapia.

Însetat de cunoaștere și acumularea informațiilor în diferite domenii, el studiază bienergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind un membru fondator al organizației „Omul Viitorului” în cadrul aceleiași asociații. Aici continuă cu studiul psihologiei pe care îl continuă în momentul când se decide să își mute domiciliul în România unde își obține diploma de licență și masterat în specializarea Psihologie și Pedagogie în cadrul facultății Spiru Haret.

Studiul său în domeniul parapsihologiei începe în universitățiile din Moscova și continuă în cele din București devenind membru diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterica și spirituală cât și medicina complementară atât din țară cât și din străinătate.

Este membru al OSHO Academy of Initiation din India fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant.

Nevoia de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale îl îndeamnă spre scris, publicându-și prima carte în anul 1998 sub numele de „Proprietarul Galaxiei”. Urmează „Numerologia în viața fiecăruia” în anul 1999 ,  „Viața care ne trăiește” publicată în 2009 și cea mai recentă „Numerologia în viața fiecăruia” varianta reeditata și adăugită, în 2017

Detalii

Începe:
septembrie 20, 2021 @ 6:00 pm
Se termină:
septembrie 24, 2021 @ 10:00 pm
Cost:
1000 Lei
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , , , , ,

Organizator

Fără titlu

Fără titlu