Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Interviu cu Anatol Basarab.Ce este și ce nu este spiritualitatea?

octombrie 21, 2021 7:00 pm 9:00 pm

Interviu cu Anatol Basarab.Ce este și ce nu este spiritualitatea?

Perioadă desfășurare conferință: 21 Octombrie 2021, orele 19.00 LIVE pe platforma FACEBOOK

În data de 21 Octombrie orele 19.00 te aștept live pe Facebook într-un interviu inedit alături de psihologul, numerologul și parapsihologul Anatol Basarab.
Vom răspunde la întrebări și vom căuta să înțelegem ce este spiritualitatea, cu ce ne ajută, cum să ne adaptăm în aceste vremuri și mai ales dacă a fi spiritual este benefic pentru aceasta perioadă.
Ne vedem pe pagina AlexaEvent și Asociația Numerologilor România. Ulterior interviul va putea fi vizionat pe YouTube!

Născut în Republica Moldova a fost de mic pasionat de știința numerologiei începându-și studiul de la vârsta de 12 ani, în prezent fiind renumit pentru prezicerile dobândite pe calea analizelor numerologice.

Anatol Basarab este un renumit psiholog și un înfocat pasionat al numerologiei cu studii aprofundate în parapsihologie.

Fiind pasionat de științele spirituale a studiat Medicina Populară la Academia Secenov din Moscova obținând diplome de calificare în diferite domenii cum ar fi: cristaloterapia, fitoterapia, cromoterapia și meloterapia.

Însetat de cunoaștere și acumularea informațiilor în diferite domenii, el studiază bienergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind un membru fondator al organizației „Omul Viitorului” în cadrul aceleiași asociații. Aici continuă cu studiul psihologiei pe care îl continuă în momentul când se decide să își mute domiciliul în România unde își obține diploma de licență și masterat în specializarea Psihologie și Pedagogie în cadrul facultății Spiru Haret.

Studiul său în domeniul parapsihologiei începe în universitățiile din Moscova și continuă în cele din București devenind membru diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterica și spirituală cât și medicina complementară atât din țară cât și din străinătate.

Este membru al OSHO Academy of Initiation din India fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant.

Nevoia de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale îl îndeamnă spre scris, publicându-și prima carte în anul 1998 sub numele de „Proprietarul Galaxiei”. Urmează „Numerologia în viața fiecăruia” în anul 1999 ,  „Viața care ne trăiește” publicată în 2009 și cea mai recentă „Numerologia în viața fiecăruia” varianta reeditata și adăugită, în 2017

Detalii

Dată:
octombrie 21, 2021
Oră:
7:00 pm – 9:00 pm
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , ,

Organizator

Fără titlu

Fără titlu