Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

BANII ȘI VIAȚA – despre problemele financiare din viața noastră cu dr Edith Kadar. Seminar ONLINE

ianuarie 8, 2022 10:00 am ianuarie 9, 2022 6:30 pm

BANII ȘI VIAȚA – despre problemele financiare din viața noastră

8-9 Ianuarie 2022, 10.00-18.30

                Se spune că banii nu aduc fericirea. Da, probabil așa este; și totuși nu am văzut nici un om sărac care să fie fericit. Când spun sărac nu mă refer la lipsa banilor, deși majoritatea asta înțeleg, ci mă refer la gol pe dinăuntru, la sărăcie interioară; iar asta poate să fie chiar și atunci când contul tău în bancă conține multe zerouri.

                Sărăcia este privită de oameni strict din punctul de vedere al banilor. Există oameni care au bani puțini dar care se descurcă fără nici o problemă, și există oameni care au mulți bani și totuși se consideră și se simt săraci. De ce unii oameni au bani mulți iar alții nu au aproape deloc? De ce sunt atât de multe probleme în ce privește abundența financiară? De ce atunci când avem gândire pesimistă parcă și banii ne părăsesc, iar atunci când avem o gândire optimistă, deschisă, banii încep să vină din te miri ce surse? Ce anume face ca banii să vină în viața noastră și de ce se întâmplă să avem atât de multe pierderi și pagube de-a lungul vieții? Există o predispoziție la bogăție sau la sărăcie? Există o moștenire din familie în acest sens? Trebuie să plătim ceva “păcat”, să răscumpărăm vreo greșeală a vreunui strămoș atunci când avem pierderi financiare sau când pur și simplu nu vin banii către noi? Iar când ne trezim cu câștiguri sau cu moșteniri mari înseamnă că s-a făcut dreptate pe arborele genealogic și că am primit un bonus?

              Există credința că doar dacă ai bani poți fi fericit și împlinit. De fapt lucrurile stau chiar pe dos: banii și abundența nu pot veni pe un fond de frică, de ranchiună, de invidie, de bârfă. Atât timp cât există frica de sărăcie, aceea o vom atrage în viața noastră. Nu banii ne fac fericiți, ci mai întâi trebuie să accesăm starea de liniște pentru că banii nu vin in gălăgie; cel puțin nu cei care să rămână in viața noastră.

               Despre ce reprezintă banii, despre credințele limitative din acest domeniu, despre motivele lipsei banilor si a pagubelor, despre cum să îi atragem în viata noastră si ce să schimbăm la noi în acest sens, dar și despre alte aspecte legate de bani, voi vorbi în cadrul unui atelier ce se va desfășura online in zilele de 8-9 Ianuarie 2022, între 10.00-18.30 (ora României).  Te așteptăm cu drag!

Investitie: 369lei (TVA inclus) – rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să apeși butonul de Mă înscriu, să adaugi în coș evenimentul, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar.Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numarul comenzii.

Revenirea la același seminar costa 240 lei TVA inclus! (Pentru o identificare mai ușoară, vă rugăm la înscriere să ne menționezi perioada în care ai participat – fie în sala de curs, fie online! Pentru plata cu cardul a reparticipării sau pentru cuplu, dă click aici.

Pentru participarea în cuplu, prețul este de 240lei/persoană, adică 480 lei total, preț cu TVA inclus. Dacă dorești plata cu cardul, dă click aici și selectează 2 participări.

ATENȚIE! Ofertele nu se cumulează! Se alege una dintre ele, fie pachetul, fie plata per seminar

 

Detalii

Începe:
ianuarie 8, 2022 @ 10:00 am
Se termină:
ianuarie 9, 2022 @ 6:30 pm
Cost:
369 Lei
Eveniment Categories:
, ,
Etichete Eveniment:
, , , , , , , , ,
Site web:
www.alexaevent.ro

Organizator

Fără titlu

Fără titlu