Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.
Timp rămas până la curs!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Workshop Metoda Constelațiilor Familiale cu Romina Alexandra Pescaru

Workshopul de Constelatii Familiale este un workshop experiential iar Metoda Constelatiilor Familiale este o forma terapeutica profund vindecatoare, care ne faciliteaza accesul la dinamicile inconstiente din sistemul nostru familial si din noi insine.

Ne conduce catre adevarurile interioare, catre potentialul vietii noastre si faciliteaza vindecarea sinelui nostru. Faciliteaza vindecarea tiparelor, a traumelor si reasezarea elementelor in forma lor fireasca, in sistemul famililal si in noi insine.

Metoda Constelatiilor Familiale este o abordare care permite lucrul cu variate teme de viata: temeri, frici si anxietate, blocaje emotionale sau tipare emotionale si comportamentale, probleme de sanatate, probleme sau tipare relationale in plan personal sau profesional, conflicte interioare, sentimente si situatii constante de neputinta, etc.

Mai explicit, este o metoda terapeutica in care pot fi abordate orice fel de teme de viata cu care noi ca oameni ne confruntam si le traim in noi si in realitatea noastra.

Terapia este o alegere personala a fiecaruia dintre noi, o modalitate de conectare si de vindecare interioara, este o alegere pe care o facem la nivel emotional, la nivel sufletesc. Suntem cu totii intr-un proces continuu de dezvoltare si de evolutie in vietile noastre. Este un firesc al lucrurilor sa ne dezvoltam si sa evoluam.

Constelatiile Familiale reprezinta o metoda prin care putem sa ne conectam la structura noastra interioara, la constiinta noastra si sa vindecam din interior catre exterior. Constelatiile Familiale reprezinta o sursa profunda de conectare cu potentialul vietii noastre, dandu-ne sansa de a ne aseza si de a ne echilibra acele aspecte din vietile noastre care nu functioneaza optim pentru noi.

Când?

24 – 25 iulie 2021 (10:00 – 18:00)

Unde?

Oradea – locația se va trasmite participanților

Ce ne aduc Constelatiile Familiale?
– O cale de descoperire de sine, de vindecare a sufletului, de reconciliere cu trecutul nostru si cu familia noastra, o cale de a pune lucrurile in ordine in sistemul familial, o cale catre eliberare si vindecare profunda si intima;
– Ne ajuta sa ne conectam cu un adevar profund si anume: ca apartinem familiei in care ne-am nascut, ca apartinem unei familii extinse, ca viata noastra este strans legata de cea a stramosilor nostri si ca viata a ajuns la noi prin ei;
– Restabilirea echilibrului si a ierarhiei in sistemul familial si recunoasterea apartenentei tuturor celor care apartin sistemului familial si au un loc de drept in sistemul familial;
– O calatorie cu scopul de a ne conecta la sursa vietii si a puterii noastre si o invitatie la a onora aceasta sursa si fiintele prin care a ajuns la noi;
– Ne ajuta sa constientizam tipare comportamentale, emotionale si relationale si sa le vindecam;
– Ne ajuta sa vindecam traume constiente sau inconstiente, ale noastre sau ale sistemului nostru familial;
– Ne ajuta sa ne reconectam la noi insine, la parti esentiale din noi si la intregirea sinelui.

Bert Hellinger – fondatorul metodei Constelatii Familiale, a descoperit in experienta sa trei legi, legile iubirii, care functioneaza in sistemele familiale: 1. APARTENENTA; 2 IERARHIA; 3. ECHILIBRUL INTRE A DA SI A PRIMI.

Lipsa de constientizare si de onorare a legilor iubirii sau ignorarea acestor legi care functioneaza in Sistemele familiale, conduc deseori la ceea ce Bert Hellinger numeste incurcaturi sistemice si care se manifesta in vietile noastre sub forma de evenimente care ne produc suferinta, stagnare, blocaje, boli, probleme relationale sau financiare, tipare, etc.

Constiinta sistemelor familiale, precum si cea a altor sisteme din care noi facem parte, nu face distinctie intre ceea credem noi ca este bine sau rau, cum se intampla in cazul constiintei personale. In timp ce constiinta personala este simtita de individ si este in slujba apartenentei individului la un sistem sau mai multe si la supravietuirea individului, Constiinta colectiva, a sistemelor familiale spre exemplu, serveste familia ca intreg, serveste grupul ca intreg. Este in slujba supravietuirii grupului ca intreg.

Te invit intr-o calatorie in campul vibrational al Constelatiilor Familiale, in care sa te conectezi in ritmul tau si in felul tau la dorintele tale cele mai profunde si sa iti permiti sa experimentezi trairile, asezarea, eliberarea si miracolul acestei Metode in viata ta!

CAND: 24-25 IULIE 2021, Sambata si Duminica, orele: 10.00-18.00. Cu pauze de confort si pauze de masa la orele pranzului.

UNDE: ORADEA, jud. Bihor. Locatia de desfasurare a evenimentului este in zona strazii Olimpiadei si va va fi comunicata la inscriere.

INVESTITIE: 390 lei/persoana participarea la Workshop. Pentru al doilea membru al familiei (sot, sotie, frate, sora, parinti sau copii) se acorda o reducere de 50%.

INSCRIERI si INFORMATII Completând formularul din pagina. Veți primi detaliile de rezervare fermă.

FACILITATOR:
ROMINA ALEXANDRA PESCARU, Facilitator Constelatii Familiale, Coach si Terapeut.

Educatie, Formari si Cursuri
• Dezvoltare personala si terapeutica cu metoda Constelatiilor Familiale, 2013 -2021 Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi
• Supervizare in metoda Constelatiilor Familiale, cu Dragos Riti si Barbara Morgan, 2019 Timisoara
• Formare in metoda Constelatiilor Familiale, cu Dragos Riti si Barbara Morgan, 2016-2018 Timisoara
• Dezvoltare personala cu metoda Constelatiilor Familiale, 2013 -2019 Bucuresti si Timisoara
• Points of You Practitioner, 2016 Cluj-Napoca
• Business and Organizational Constellations, 2015 Bucuresti
• Mind Mapping Practitioner, 2015 Bucuresti
• Dezvoltare personala Essence Process Dr Menis Yousry, Advanced Course, 2013 Cluj-Napoca
• Dezvoltare personala Essence Process Dr Menis Yousry, Foundation Course, 2013 Cluj-Napoca
• Formare in metoda Coaching, 2011 – 2012 Bucuresti
• NLP Master Practitioner, 2011 – 2012 Timisoara
• NLP Practitioner, 2010 -2011 Timisoara
• Formator, acreditat CNFPA 2011 Cluj-Napoca
• Management de Proiect, acreditat CNFPA 2011 Cluj-Napoca
• Licentiata in Psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, UBB Cluj-Napoca, 2010

Ţi-a plăcut? Distribuie!

Go to Top