Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.
Timp rămas până la workshop!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Mă înscriu la curs!

Workshop Online. Călătorie către iubirea de sine cu Otilia Deac

Iubirea este cea mai puternică forta de vindecare care exista in Univers – spunea Louise Hay de foarte multe ori.

Iubirea este cel mai bun medicament si cel mai bun tratament.

 Si totul începe cu iubirea de Sine, iubirea pentru propria persoana. Atunci cand te iubesti cu adevarat pe tine, doar atunci ii poti iubi cu adevarat si pe cei din jurul tau.

Atunci cand incepi sa te iubesti cu adevarat pe tine, toate ariile vietii tale se imbunatatesc, relatiile sunt mai armonioase, corpul se vindeca, prieteniile se transforma, munca devine o placere, banii nu reprezinta o problema…..si totul pornind de la iubirea de sine.

Acest workshop este o experienta de neuitat pentru oricine doreste sa se regaseasca, sa invete sa se iubeasca mai mult, sa faca fata schimbarilor si sa-si creeze viata pe care o doreste.

Asadar, acest curs este pentru tine daca vrei: 

  • sa te regasesti
  • sa inveti sa-ti folosesti resursele interioare
  • sa te eliberezi de ranile trecutului si de blocaje
  • sa afli ce este nevoie sa NU mai faci
  • sa intelegi cum este sufocata iubirea de sine de experientele trecutului
  • sa te conectezi la copilul interior
  • sa inveti sa fii mai tolerant/a cu tine si cu negativitatea ta
  • sa practici iertarea
  • sa te iubesti mai mult

Un workshop experential profund, creat pentru a-i ajuta pe participanti sa gaseasca drumul catre ei, sa se reconecteze cu profunzimea fiintei lor, sa se iubeasca si sa se aprecieze mai mult.

Workshop-ul va include si parte teoretica, dar si multe exercitii practice, meditatie, exercitii de identificare, de constientizare, de eliberare, etc. Vei experimenta o gama vasta de emotii, pentru ca aceasta este si intentia, de a scoate la suprafata lucruri din subconstientul nostru. Pana nu devenim constienti de ceea ce ne blocheaza, nu avem cum sa facem schimbari in viata noastra.

Workshop-ul este condus de catre Otilia F. Deac – Coach&Trainer acreditat internațional Louise Hay, singurul Coach&Trainer certificat pentru Romania pentru metoda Louise Hay, fondator Arta Vindecarii, Coach, Trainer, Consilier Dezvoltare Personala, Psiholog în devenire.

Workshop-ul va avea loc joi 18.03.2021, de la ora 18:00 la ora 21:00.

Se desfasoară online pe platforma Zoom.
Costul workshop-ului: 230 ron (TVA inclus)

Este necesară înscrierea pe formularul din pagina.

Odată completat formularul din pagină cu succes, veți primi pe adresa de email detalii de plată. Datele de zoom se primesc cu 1-3 zile înainte de workshop, în baza confirmării ferme prin plată.

Mă înscriu la curs!