Workshop FEMEIA TOTALITARĂ – Sexualitate și relații cu Mioara Iacob

Rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să alegi tipul de participare, și să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

125.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Workshop FEMEIA TOTALITARĂ – Sexualitate și relații
O femeie nu se dezvoltă prin competiție, ci prin admirație!

Când ne întâlnim?
8 Mai 2024
19.00 – 22:00
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

Explorând Puterea, Blândețea și Plăcerea, masculinul și femininul din noi, cele două polarități, putem să ne intelegem în adevărata noastră profunzime și totalitate! Ajungem să ne cunoaștem dincolo de tabu, traume și blocaje. Invitație către Femei pentru a se descoperi și a se înțelege mai bine, pe ele și sexualitatea lor.

Dragi femei, Fiecare dintre noi are o poveste unică și o relație personală cu sexualitatea noastră. Însă, câteodată, acest aspect al identității noastre poate fi învăluit în întrebări, confuzii sau chiar în traume care ne pot împiedica să ne bucurăm de toate aspectele plăcerii și puterii sexualității noastre. Este timpul să începem o călătorie de autodescoperire și de înțelegere mai profundă a sexualității noastre.

Vă invităm să vă alăturați nouă într-un curs special dedicat femeilor, unde vom explora împreună toate aspectele complexe și minunate ale sexualității feminine.

În cadrul acestei întâlniri veți avea ocazia să:

 • Explorați Anatomia și Fiziologia Sexuală Feminină: Vom călători în lumea fascinantă a corpului nostru feminin și vom înțelege mai bine funcționarea și potențialul său sexual.
 • Vom aborda Miturile și Tabuurile: Vom aduce la lumină și vom dezvălui miturile și tabuurile care au putut să ne limiteze sau să ne împiedice să ne bucurăm de sexualitatea noastră în toată splendoarea sa.
 • Vom aborda Diversitatea Sexualității Feminine: Fiecare dintre noi are propriile preferințe, dorințe și plăceri. Vom sărbători diversitatea sexualității feminine și ne vom încuraja reciproc să ne acceptăm și să ne exprimăm autenticitatea.
 • Vom învăța Tehnici de Stimulare a Dorinței și Imaginației: Vom descoperi împreună tehnici și strategii pentru a ne conecta mai profund cu dorința și imaginația noastră, pentru a ne bucura de fiecare aspect al plăcerii și al intimității.
 • Deblocarea Energiei Sexuale: Vom învăța cum să ne eliberăm și să ne regăsim energia sexuală, să ne simțim mai încrezătoare și mai puternice în corpul și în sexualitatea noastră.
 • Înțelegerea Sexualității și Traumele: Vom aborda cu sensibilitate subiectul traumelor sexuale și vom căuta modalități de vindecare și recuperare, pentru a ne reconstrui încrederea și puterea în ceea ce privește sexualitatea noastră.
 • Ne vom conecta cu alte Femei: Vom crea un spațiu sigur și de susținere unde să împărtășim experiențele noastre, să ne sprijinim reciproc și să ne încurajăm în călătoria noastră de autodescoperire și vindecare.

 Ce vei mai învăța:

 • Cum să înțelegi și să integrezi polaritatea masculină și feminină din interiorul tău pentru a fi în echilibru.
 • Tehnici practice pentru a te conecta cu energia ta feminină și masculină și a le echilibra în viața ta de zi cu zi
 • Cum să îți crești încrederea în sine și să îți îmbunătățești relațiile prin stabilirea unui echilibru între energiile masculine și feminine

Fiecare dintre voi este binevenită să se alăture acestei călătorii de explorare și înțelegere a sexualității feminine. Indiferent de vârstă, orientare sexuală sau experiență anterioară, suntem aici să ne sprijinim și să ne încurajăm reciproc să ne descoperim puterea și plăcerea sexualității noastre.

Vă așteptăm cu brațele deschise în cadrul acestui curs special, unde veți găsi un spațiu sigur și de susținere pentru a vă explora și a vă dezvolta sexualitatea într-un mod sănătos și autentic.

Intru împărtășire și bucurie, Sexolog clinician/ terapie de cuplu Mioara Iacob