Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.
Eveniment bazat pe donație minima de 90 lei
Timp rămas până la atelier!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Workshop Femeia – Sexualitate vs Senzualitate

2 Noiembrie, 18.00-21.00 pe Zoom

 Pe 2 Noiembrie, vă invităm la un NOU workshop adresat exclusiv femeilor.
♀️ SEXUALITATE vs SENZUALITATE – cunoaște-ți corpul, emoțiile, instinctele, dorințele, blocajele, fricile, etc. Conștientizarea și armonizarea este deviza acestei întâlniri. Acolo unde energia sexuală nu este armonizată, echilibrată, apar bolile la nivelul trupului, dezechilibrele sufletești și problemele psihice.
♀️ Conștientizează, este important să previi asta, să înveți cât mai multe despre trupul tău – organele tale sexuale – și despre cum funcționează acestea. Dezechilibrele, problemele de sănătate ale femeii, lipsa bucuriei, a chefului de viață, stresul, dacă nu sunt de natură ginecologică (fiziologică), atunci sigur sunt de natură psihologică, sexologică.
♀️ Întâlnirea noastră va fi una dinamică, interactivă. Vom povesti despre energia sexuală și cum funcționează aceasta. Vom aplica psihotehnici, tehnici de deblocare, tehnici de creștere și armonizare a acestei energii sexuale, energia vitală. Vom înțelege cum putem folosi această forță pentru îmbogățirea pe toate planurile.
♀️ CE VEI ÎNVĂȚA MAI EXACT DACĂ PARTICIPI LA ACEST WORKSHOP?
Iată care vor fi principalele teme de discuție:
☯️ Ce este sexualitatea și cum se manifestă ea în viața noastră?
☯️ Ce este senzualitatea și cum ne raportăm la ea?
☯️ Energia sexuală, energia vieții, implementarea acesteia în mod conștient în viața noastră;
☯️ Care este relația mea cu mine, care este relația cu corpul meu, care este relația cu organele mele sexuale?
☯️ Există probleme medicale pe care le cunosc în ceea ce privește organele mele sexuale?
☯️ Pentru ce să dezvoltăm energia sexuală?
☯️ Ce este, de fapt, energia sexuală, și pentru ce avem nevoie să o dezvoltăm?
☯️ Energia sexuală și modul în care ne conectăm corect cu bărbații în relațiile de cuplu armonioase;
☯️ Cum armonizăm cele două energii sexuale: energia masculină și energia feminină (yin ul și yang ul în interiorul și în exteriorul nostru, în relația cu sinele și cu partenerul)?
☯️ Care este diferența dintre «sex» și «energia sexuală», sex-appeal, sexualitate și senzualitate?
♀️ Ca sexolog, consider că Sexologia în România este abia la început, însă sunt sigură că în timp, ea va fi reprezentată din ce în ce mai amplu pe diferite canale de informare, în cabinetele de terapie, cât și în spitale, ca secție independentă, așa cum există și în alte țări.
♀️ Este, într-adevăr, un subiect încă TABU, însă este mai bine să fii informată decât să trăiești în dezechilibru, funcționând pe șabloanele generațiilor trecute pentru care sexul era un subiect controversat, inabordabil pentru mamele și bunicile noastre…
♀️ ACUM este momentul să schimbi paradigma generației de femei din familia ta și să înțelegi cum funcționează corpul tău, pregătind astfel viitorul copiilor tăi spre o deschidere către SEXUALITATE și SENZUALITATE.
♀️ Investește 120 de lei pentru 3 ore de oglindire a sinelui și corpului TĂU din perspectiva energiei TALE sexuale.
♀️ CUM MĂ ÎNSCRIU?
Prin achizitia evenimentului din Magazin sau apasă pe butonul din pagină și urmează pașii!
♀️ Ne vedem Marti, 2 Noiembrie, pe platforma Zoom, la orele 18:00.

Cu recunoștință infinită,
Echipa AlexaEvent și Mioara Iacob – Sexolog, Psiholog 

Mioara Iacob

Orice izvor se umple din lăuntrul lui.

Știai că răul pe care ni-l facem singuri este, de obicei, mai mare decât cel pe care ni-l provoacă alte persoane? Dacă ai înțeles asta ești pe drumul către TINE.

Te felicit că ai hotărât să te eliberezi, iertându-te de povara îndoielii, a fricii, a vinovăției, a rușinii! Este minunat când alegi să nu mai fugi de aceste emoții, să te întâlnești cu ele, să le intelegi, să le vindeci, să împletești întunericul cu lumina, plusul cu minusul, ura cu iubirea, lacrimile cu zambetul, susul cu josul, toate in UNUL; pentru că, în final TOȚI suntem UNUL, întru INTREG, fără separare!

IUBIREA, calea către TOT și TOATE!

Ţi-a plăcut? Distribuie!

Go to Top