Workshop Constelații Familiale Brașov 12-13 Noiembrie 2022

Un workshop de Constelații Familiale aduce beneficii atât celui care lucrează constelația căt și reprezentanților și celor prezenți în grup. Se creează o energie de iubire, empatie și conexiune.

”Invață să te cunoști pe tine prin strămoșii tăi . Și datorită lor ești cine ești astăzi.” Mihaela Frunză

Atenție! Înainte de a realiza plata, te rugăm să faci înscrirerea și să urmezi pașii primiți pe email. La observații treceți numărul de comanda! Rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să alegi tipul de participare, și să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Ne poți trimite dovada de plată pe office@alexaevent.ro pentru o procesare mai rapidă!

600.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Workshop Constelații Familiale la Brașov 

Facilitator psiholog Mihaela Frunză

Când ne întâlnim?
12-13 Noiembrie 2022 – 2 zile
10.00-18.00
Unde ne întâlnim?
Brașov, locația se va transmite participanților

Fondatorul metodei de vindecare sistemică este Bert Hellinger. Este o metoda terapeutică fenomenologică care vizează sistemul familial și se adresează acelora care vor să caute cauza stărilor emoționale prezente, a diferitelor situații de viață care in prezent sunt dureroase.

Ce probleme de viață poți aborda într-o constelație : diferite boli fizice, divorțul, dificultăți în relațiile de familie, multiple căsătorii nereușite, adopția, adicții  de diferite feluri, dificultăți financiare, în carieră, în afaceri, sentimentul de gol interior, de a nu știi cine ești, diferite forme de frici și nu numai .

Metoda Constelațiilor Familiale se uită la întregul sistem familial transgenerațional până acolo unde un eveniment traumatic care a afectat o generație trecuta nu a fost încheiat, procesat, acceptat, cu iubire. Revine generației actuale să se uite acolo și să încheie ceea ce nu a putut o generatie anterioară.

Dinamicile ascunse din familie apar în constelație iar prin conștientizare ele se pot elibera.

Tot procesul are loc în deplina iubire, înțelegere, siguranță atât cât ești pregătit să duci acest proces.

Constelațiile  iți vor dezvălui șimplu și profund, mecanismul prin care suntem legați în mod inconștient de grupurile cărora aparținem începând cu propria familie.

O situație de viată dificilă prin care treci acum, de exemplu nu ești fericit desi ai tot ce îți dorești sau nu iți merg afacerile, sunt o reflectare a unei dinamici din familia ta.

Există cele trei legi ale Constelației familiale pe care Bert Hellinger le-a denumit Ordinele iubirii :

 1. Legea apartenenței – fiecare  om conceput ,  născut intr-o familie are dreptul natural sa-i apartina.
 2. Legea ordinii  fiecare are dreptul să detina locul care ii corespunde, in ordinea in care a venit in familie (de ex: bunicii sunt inaintea parintilor si inaintea nepotilor; fratilor li se respecta rangul nasterii – cel mare, cel mijlociu, cel mic).
 3. Legea echilibrului dintre a da/a primi– fiecare membru are dreptul de a primi si de a da in mod egal atentie, iubire, valoare, etc. Intre generatii – parintii daruiesc, iar copiii primesc. La randul lor, copiii daruiesc generatiei urmatoare.

Atunci când aceste legi sunt respectate sistemul este in armonie .

Vino la acest workshop , alege o tema de lucru și vom aranja in spațiu problema ta . Cu ajutorul reprezentanților vei afla și rezolva tiparul repetitiv care se transmite in familia ta și care acum nu te lasă să evoluezi.

Rezolvă problema acuală făcând pace cu trecutul tău .

Ce pierzi dacă nu participi :

 • Nu vei știi niciodată cauza problemelor tale
 • Vei repeta iar si iar aceleasi situații ca intr-un cerc vicios .
 • Nu vei putea construi un alt prezent și viitor .
 • Vei rămâne blocat în trecut .

Ce spune Zenaida la ultimul workshop

“Toata inima mea va mulțumeste pentru ce am descoperit în aceste 2 zile 🙏🙏🙏

Sunteți un om minunat si un terapeut pe masura!🤗😊🙏🧡

O îmbrățișare de la Brașov. Am ajuns deja acasa🤗🤗🤗

Sa fiți sănătoasă , și Dumnezeu să vă ajute să fiți călăuză pentru multe suflete în nevoie!” Zenaida Moldovan 🙏

Cine este trainerul?

Mihaela Frunza este Facilitator Constelații Familiale , Psihoterapeut Integrativ și Coach cu o experiența de 15 ani în acest domeniu al dezvoltarii personale. Toate drumurile și călătoria ei au dus la Constelații Familiale si cum spune ea, ” acum am ajuns Acasă.”

De formașie medic, Mihaela Frunză a mers pe drumul dezvoltării personale in urma cu 20 ani .Master in NLP , Psihoterapeut integrativ , Consilier dezvoltare personala, Terapeut certificat in metoda RTT a Marisei Peer, Trainer in Metoda DISC Persolog  si Coach certificat JMT Romania .

”După atâtea formari și certificări când facilietez o constelație ma simt onorată să patrund ăn cîmpul familiei clientului , onorată și umilă.”

Program

10.00-18.00
Pauze de cafea
Pauza de prânz 13.30 -15.00

Investiție
600 lei pentru cele 2 zile de curs

Reduceri: Pentru al doilea membru al familiei (soț, soție [partener], frate, soră, părinte, copil) tarif 300 lei