Webinar înregistrat cu dr.Sorina Soescu – Vindecarea în ritmul aștrilor

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei225.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Vindecarea în ritmul aștrilor cu dr. Sorina Soescu

Folosirea energiei Lunii și a Soarelui

Descoperă secretul vindecării în ritmul aștrilor! Webinarul “Vindecarea în Ritmul Aștrilor” cu dr. Sorina Soescu este acum disponibil online pentru achiziționare!

În acest eveniment captivant, vei învăța cum energia Lunii și a Soarelui influențează corpul nostru și cum putem folosi aceste cicluri pentru a ne organiza viața într-un mod mai armonios și echilibrat.

Împreună, vom explora semnificația fazelor lunare, vom învăța cum să ne sincronizăm cu aceste cicluri pentru a ne susține sănătatea și vom descoperi evenimentele astronomice importante din 2024, inclusiv eclipselor și “super-lunațiile”.

De asemenea, vom înțelege impactul acestor cicluri asupra corpului nostru și vom discuta modalități practice de utilizare a produselor naturale pentru a ne menține starea de bine.

Dacă vrei să descoperi cum să îți echilibrezi și să îți optimizezi viața conform ritmurilor cosmice, acest webinar este perfect pentru tine! Achiziționează acum accesul la acest eveniment online și începe călătoria către o conexiune mai profundă cu energia care curge prin univers!

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI