Webinar gratuit. Relația de cuplu cu Alexandra Mihărtescu

Webinar GRATUIT! Pentru a primi datele de acces sau ulterior acces la înregistrare, te rog să te înregistrezi pe formularul din pagină.

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Webinar gratuit. Relația de cuplu cu Alexandra Mihărtescu

– o abordare numerologică –

 

19 Februarie 2023, 19.30-21.00
Online pe zoom

Dacă nu reușești să accesezi live, înscrie-te și noi îți trimitem acces la înregistrare!

Te invităm la o seară specială de cunoaștere și intercunoaștere, împreună cu numerologul Alexandra Mihărtescu,. Vom explora relațiile de cuplu din perspectiva numerologiei, mai exact a cifrei de destin. Indiferent dacă ești într-o relație în prezent sau nu, este important să înțelegi dinamica și subtilitățile acestor legături.

Cunoașterea trecutului nostru relațional poate fi cheia pentru a îmbunătăți relațiile viitoare. În această seară, înainte de sărbătoarea Dragobetelor, ne propunem să discutăm despre iubire și despre drumul pe care îl putem crea împreună cu cineva special.

Ce vei descoperi în cadrul acestui webinar:

  • Te vei cunoaște mai bine atât pe tine, cât și pe partener/parteneră
  • Vei înțelege la ce aspecte necesită să lucrezi în relația ta, identificând oportunitățile și provocările
  • Vom analiza cum se va desfășura anul 2024 pentru tine și partenerul/partenera ta din perspectiva numerologiei
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri, în limita disponibilității

Alătură-te nouă pe data de 19 februarie 2024 pentru a descoperi secretele numerologiei aplicate în relațiile de cuplu și pentru a primi sfaturi utile pentru a construi și menține o relație sănătoasă și armonioasă.

Acest webinar este gratuit, dar locurile sunt limitate. Rezervă-ți acum locul și pregătește-te pentru o călătorie fascinantă în lumea numerologiei aplicate în relațiile de cuplu!

Cine susține atelierul?
Alexandra Mihărtescu, numerolog și consilier în dezvoltare personală, este absolventă a Facultății de Psihologie și deține un master în Terapii de Cuplu și Familie.
Sunt Alexandra, un numerolog, formator și consilier dedicat dezvoltării personale. Pasul meu către acest domeniu a fost alimentat de pasiunea pentru cunoaștere și explorare. Îmi place să explorez lumea din diverse perspective și să împărtășesc ceea ce am învățat cu ceilalți. Am început această călătorie acum ceva timp și am urmat numeroase cursuri și studii în domeniu. Am absolvit Facultatea de Psihologie și un master în Terapii de Cuplu și Familie, iar experiențele mele includ lucrul atât individual, cât și în grup. Nu detin adevărul absolut și nici nu ofer soluții miraculoase. În schimb, aleg să ascult și să folosesc instrumentele mele pentru a ajuta oamenii să-și găsească propriile răspunsuri și soluții în viață.
Dacă resimți aceeași energie și împărtășești aceleași valori, te invit cu căldură să ne întâlnim, fie într-o sesiune de consiliere, fie în cadrul unui curs.

 

Dacă nu reușești să accesezi live, înscrie-te și noi îți trimitem acces la înregistrare!