Vindecarea Programelor din Câmp. Conferință Online

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii. Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu.

200.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Vindecarea Programelor din Câmp

Conferința  cu Alexadru Antonie

Conferința “Vindecarea Programelor din Câmp” ne ofera o imagine de ansamblu despre modalitățile prin care putem face curățenie în câmpurile noastre, câmpurile părinților noștri, ale copiilor noștri, în câmpurile liniilor noastre genealogice, pentru a obține armonie în iubire la nivelul vieții personale.

Omul este format din mai multe structuri energetice, specializate, care au roluri și funcții distincte, numite corpuri.  Fiecare corp energetic funcționează pe o anumita bandă vibrațională.  În acea bandă vibrațională, specifică fiecărui corp energetic, au loc interacțiuni între structurile de câmp ale unei ființe cu ale unei alte ființe. Aceste interacțiuni creează o serie de legături între acele ființe, pe nivelul vibrațional al corpului analizat.

Programările de câmpuri reprezintă suma tuturor programelor, interacțiunilor care se creează între o ființă și ea însăși, între o ființă și altă ființă, între o ființă și aspectele materiale care tin de spațiu. Interacțiunea are loc pe banda specifica a corpurilor la nivelul cărora interacționează.

“Vindecarea Programelor din Camp” înseamnă să identificăm care sunt tipurile de interacțiuni care au loc pe o banda energetică pe care ființăm printr-un corp specific, să le aducem la nivel conștient și, indiferent de natura dinamicilor, indiferent ce creează în raport cu mine însumi, ceilalți – întrupați sau destrupați, planul de creație și Dumnezeu – să aducem, pas cu pas, totul în Iubire și Pace!

Pe măsură ce avansăm în înțelegerea spațiului în care ființăm, a programelor care sunt active și inactive, înțelegem că noi suntem cei care putem să ne schimbăm destinul. Aflăm despre acele procese care, odată aplicate, ne permit să ne eliberăm din viitorul implacabil predestinat de suma programelor active în câmp și de trecutul în care părți din sufletul nostru din această viață au rămas blocate.

Diferența dintre un om care are totul și unul care nu are nimic constă în programele care sunt înscrise în câmpul de conștiință și care nu pot fi șterse decât în momentul în care omul ajunge la un nivel mai înalt decât cel la care a fost înscris programul, în așa fel încât noua energie să supra-scrie vechiul program. Atunci când ștergi programele, totul în viața ta se echilibrează și se așează conform cu noua ta înțelegere.

În momentul în care ai o energie nouă cu o anumită valoare numerică – vei atrage din mediul exterior aspectele materiale corespunzătoare cu holograma exactă a noii structuri energetice din tine. Dacă ai 300 sau 3000 sau milioane de programe care au fost sădite în câmpul tău de conștiință prin prisma experienței de viață a familiei, prin viziunea lor de a vedea lumea, prin convingerile și credințele lor, acele programe conlucrează și atrag experiențe cu valori numerice similare. Aceste pre-programări ajung să îți controleze viața în așa măsură încât niciodată nu vei ajunge să faci lucrurile pe care ți le dorești pentru că tot timpul trebuie să închizi bucle energetice din spate.

Programul include:

  • Sesiune de teorie
  • Sesiune de întrebări și răspunsuri
  • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adreseaza celor care doresc sa lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.