Vindecare în pântecul mamei și al tatălui. Conferința online

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii. Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu.

lei200.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Vindecare în pântecul mamei și al tatălui

 Conferința cu Alexandru Antonie

Metoda de eliberare de sub influența și predestinarea vieții pe care o crează cele doua linii de familie la nivel de câmp asupra copiilor, vindecarea în Pântecul Mamei și al Tatălui reprezintă un pas major în procesul de lucru cu sine, de eliberare din matrixul vieții, emoțional, mental și la nivel de câmp pe care îl crează prezența subconștientului celor 2 linii de familie. Cumulul de programe înregistrate în subconștient se transmite viitorului copil încă din timpul în care el se află în Pântecul Mamei. Tehnica de lucru „Vindecare în Pântecul Mamei și al Tatălui” are rolul de a șterge toată această programare încă din sursă.

În momentul concepției și pe parcursul procesului de dezvoltare a copilului în pântecul mamei, asupra celulei ou inițiale au loc influențe biochimice, vitale, emoționale, mentale și alte influențe de câmp de natură spirituală care vor „pre-destina” sau vor pre-programa experiențele viitoare ale copilului.

Pântecul Mamei este spațiul în care celula ou se dezvoltă pentru a deveni ceea ce ajunge să manifeste în timpul vieții. Din acest motiv, lucrul asupra copilului în Pântecul Mamei este ca întoarcerea în punctul zero în momentul de dinaintea înscrierii programelor.

Este momentul cel mai potrivit pentru ștergerea programărilor de câmp care vor in Despre metoda „Vindecare în Pântecul Mamei și al Tatălui”

Conferința „Vindecare în Pântecul Mamei și al Tatalui” se adresează tuturor persoanelor care au început călătoria de transformare personală și care, deși lucrează de mai mult timp cu sine prin diverse tehnici și metode, nu au înregistrat schimbările și transformările pe care și le doresc în viață.

„Vindecare în Pântecul Mamei și al Tatalui” este o metodă de lucru extrem de blândă și profundă întrucât ajunge în profunzimea structurilor de câmp, acolo unde s-au înregistrat și s-au înscris acele programe de viață care afectează destinul, sănătatea, alegerile importante de viață, relațiile și parteneriatele etc.

Metoda de lucru „Vindecare în Pântecul Mamei”

Metoda de lucru „Vindecare în Pântecul Mamei” s-a dezvoltat în timpul proceselor de curățare din cadrul programului de lucru pe memoriile celulare profunde (este vorba de formarea în „Evolution Somato Emotional System” – ESES).

Toți participanții care au intrat în contact cu această metodă (atât la ESES cât și în taberele de vindecare) au simțit în timp real schimbările survenite atât la nivelul câmpului, cât și la nivelul corpului fizic și emoțional, iar schimbările au fost resimțite și în câmpul de familie de către membrii acestora.

Prin metoda „Vindecare în Pântecul Mamei” se poate lucra:

  • cu sine însuși/însăși în perioada în care te aflai în pântecul mamei;
  • cu copilul/copiii (urmașii), cu copiii avortați, cu frați/surori;
  • cu mama/tata și liniile generațiilor trecute (inter și trans-generațional)

Noile științe (Noua Medicină Germană, Recall Healing, Biologia Totală etc) demonstrează că în cele 9 luni de dinaintea concepției, 9 luni din perioada sarcinii și 9 luni după nașterea copilului, se înscriu în câmpul și în corpul fizic ale fetusului (viitorul copil) toate programele de viață și programările care vor acționa precum ceasornicul la momente exacte în timp și spațiu în viața viitorului copil. Acel copil putem fi noi înșine sau oricine din familia noastră.

Tehnica de lucru „Vindecarea în Pântecul Mamei și al Tatălui”

Tehnica de lucru „Vindecarea în Pântecul Mamei și al Tatălui” acționează la fel de eficient în oricare din cazuri (fie că se lucrează pe sine însuși sau pe ceilalți) întrucât spațiul în care se va lucra în timpul proceselor este exact acel moment din timp și spațiu din timpul formării fetusului.

Pântecul Mamei este o membrană care susține viața și dezvoltarea viitorului copil, iar timpul de formare a noii vieți este unic în timp și spatiu deoarece adună toate elementele din Univers pentru a amprenta din punct de vedere biologic, fizic, emoțional, mental și energetic viitorul sufletului care se pregătește de întrupare. Este un moment de o importanță crucială, întrucât destinul viitorului copil este legat la nivel de câmp de destinul întregii umanități iar nașterea viitorului copil este un moment de mare însemnătate în pânza creației.

În timpul meditațiilor din cadrul conferinței, se va lucra intens pe perioada de formare și dezvoltare a fetusului în timpul petrecut în pântecul mamei. Energia blândă și plină de iubire care va fi transmisă în acel moment din timp și spațiu va umple membrana care susține viitorul copil în pântec și va supra-scrie toate programările care au fost vreodată făcute asupra copilului.

Lucrul în punctul zero al timpului, adică acel moment care se petrece în timp real (indiferent că el se petrece în trecut sau în viitor) se poate realiza doar la nivel energetic prin deplasarea pe linia timpului. Această tehnică poate realiza schimbări în evenimentele trecutului, care vor rezulta în schimbări în evenimentele viitorului și schimbări în evenimentele viitorului care pot realiza schimbări în evenimentele trecutului. Aceste lucruri vor fi explicate în timpul conferinței. Metoda de „Vindecare în Pântecul Mamei și al Tatălui” poate acționa puternic atât asupra evenimentelor care deja ți s-au întâmplat (în existența aceasta cât și în existențele trecute) cât și asupra evenimentelor care urmează să se întâmple.

Pântecul este unul simbolic, pentru că de fapt se lucrează la nivelul pântecului universal. Tehnica va fi explicată și experimentată de participanți în timp real. Schimbările la nivel fizic, emoțional și energetic se înregistrează imediat iar ele sunt resimțite și de cei din familie aproape instantaneu.

Copilul Visează în Pântecul Mamei!

În Pântecul Mamei, copilul pluteste într-un mediu lichid, într-o stare de suspensie temporară, într-o Stare de Visare.

Copilul visează subconștientul celor două linii care formează mediul lui de formare. Copilul visează ceea ce mama și tata trăiesc la nivel de câmp fizic, vital, emoțional, mental și pe alte corpuri spirituale.

Mama înconjoară copilul în Pântec cu o membrană prin care definește spațiul ei. Astfel, în interiorul mamei, copilul se dezvoltă precum o insulă perceptuală animată din exteriorul mamei. Mediul de formare în Pântecul Mamei este mediul in care corpul vital, emoțional și mental al copilului se va dezvolta.

Mama participă la acest proces prin realizarea imaginii liniei transgeneraționale în viitoarea imagine fizică a copilului prin componentele: fizic, vital, emoțional, mental și prin interferența creată la nivelul altor corpuri spirituale. În același timp, structurile de câmp ale copilului sunt influențate și de structurile de câmp ale liniei genealogice a tatălui. Am putea spune că copilul se află în egală măsură în Pântecul Tatălui.

Tatăl participă și el la acest proces prin realizarea imaginii liniei transgeneraționale în viitoarea imagine fizică a copilului prin componentele: vital, emoțional, mental și prin interferența creată la nivelul altor corpuri spirituale.

Mediul de formare, evenimentele care se întâmplă pe perioada formării viitorului corp fizic, modul în care se poziționează cei doi părinți în raport cu ei înșiși, cu copilul, cu familia, cu mediul, cu Divinitatea reprezintă mediul în care calități de suflet ale prezenței care se întrupează se activează sau nu, se dezvoltă sau nu, se manifestă în viitoarea structură matricială în care se va face întruparea.

Copilul primește continuu impulsuri de activare și manifestare din subconștientul pe care îl reprezintă, același pe care îl avea când era în Pântecul Mamei. Copilul învață lumea și trăiește în raport cu lumea, cu sine, cu Creația prin intermediul visului celor două linii ale subconștientului.

Programul include:

  Sesiune de teorie

  Sesiune de întrebări și răspunsuri

  Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează celor care doresc să lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.