Tarot Divinatoriu cu Nelu Vicleanu, modul II

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

1,000.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

🔮 Descoperă Tainele Tarotului cu Nelu Vicleanu! 🔮Modul II

 

Cu Modulul 2, intră într-o călătorie magică în universul divin al Tarotului, ghidată de expertul nostru, Nelu Vicleanu. Acest curs de Tarot Divinatoriu online îți oferă oportunitatea de a adânci înțelegerea ta a acestui artificiu mistic, sub îndrumarea unui profesionist cu experiență. Poți explora tainele și secretele Tarotului în confortul propriei tale locuințe, la orice oră din zi și din noapte, folosind dispozitivul tău preferat.

🏠 Avantaje:

💫Acces nelimitat pentru a-ți perfecționa abilitățile

💫Lecții video captivante și materiale de învățare sub îndrumarea lui Nelu Vicleanu

💫Acest curs se adresează atât celor care au finalizat Modulul 1, cât și practicanților cu experiență în Tarot. Asta înseamnă că indiferent de nivelul tău de cunoștințe și abilități, vei găsi informații valoroase și tehnici avansate pentru a-ți îmbunătăți practica divinatorie.

💫Evoluție graduală: Cu predarea etapizată și niveluri de complexitate crescând pe măsură ce avansezi, vei consolida și dezvolta în mod semnificativ înțelegerea ta a Tarotului.

💫Profundizare a interpretărilor: Modulul 2 încurajează explorarea adâncită a simbolismului și semnificației fiecărei cărți din Tarotul de Marsilia, ajutându-te să interpretezi cărțile în moduri mai subtile și mai complexe.

💫Experiență practică: Cu exemple practice și metode avansate de citire a Tarotului, vei învăța cum să aplici cunoștințele teoretice în contexte reale, dezvoltându-ți abilitățile divinatorii.

💫Perspectivă asupra arhetipurilor: Abordarea unică a lui Nelu Vicleanu, care explorează fiecare arhetip al Tarotului ca o entitate umană complexă, poate ajuta la o conexiune și înțelegere mai profundă a simbolurilor Tarotului.

Ce conține modulul 2?

☯️Viața profesională

☯️Școala, educația

☯️Lumea afacerilor, firme și antreprenori

☯️Bolile și arcanele

☯️Dragostea și arcanele majore

☯️Citirea cu o carte, două și trei cărți

☯️Anul personal

☯️Gastronomia

☯️Tarotul și moda

☯️Transportul, accidentele

☯️Munca, locul de muncă

☯️Banii și tranzacțiile financiare, averile, finanțele

☯️Justiția, delictele și arcanele majore

☯️Tragediile, natura

☯️Meteorologia

☯️Medicina, tratamente, intervenții urgente

☯️Medicina alternativă

☯️Semnificațiile viselor

☯️Terapeuți, emoții, patologii

☯️Tehnologia

☯️Astrologia și arcanele

☯️Clarviziunea

🌈Cine susține cursul?

Te invităm să te alături unei experiențe unice de autocunoaștere și dezvoltare personală, sub îndrumarea unui adevărat pasionat și expert în domeniul tarotului ,numerologiei, astrologiei și feng shui. Cu peste două decenii de experiență, Nelu Vicleanu este cunoscut pentru a fi un călător al înțelepciunii și un căutător al adevărului.

📚 Despre Trainer: Nelu Vicleanu, economist și psiholog de profesie, a făcut din explorarea și înțelegerea misterelor numerelor și a cosmosului o adevărată vocație. A studiat alături de cei mai înalți maeștri din întreaga lume și s-a specializat cu profesori din locuri precum Franța, Canada, Singapore, Italia, Grecia, SUA și Africa de Sud. A călătorit în centre spirituale din India și Italia, aducând învățăturile lor în lumea modernă.

🔮 Experiența sa: În urmă cu peste 20 de ani, Nelu Vicleanu a fost gazda emisiunii “Aproape de Cer”, o incursiune în lumea astrologiei și numerologiei, demonstrând pasiunea sa pentru aceste discipline și dorința de a împărtăși cunoștințele sale.

🔮 Misiunea sa: Ca tarolog, Nelu Vicleanu crede că Tarotul este o fereastră către înțelegerea profundă a sinelui și a Universului. El este dedicat să ajute oamenii să obțină răspunsuri și să descopere înțelesuri adânci în propriile lor vieți prin intermediul cărților de Tarot și nu numai!