Tarot Divinatoriu cu Nelu Vicleanu, modul I

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

1,000.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Tarot Divinatoriu cu Nelu Vicleanu

Modul 1

🔮 Explorează Misterele Tarotului la Tine Acasă! 🔮

Te invităm să pătrunzi în lumea fascinantă a Tarotului cu ajutorul cursului nostru online. Cu Modulul 1, vei avea acces la lecții captivante care te vor învăța tot ce trebuie să știi despre Tarot. Cel mai bun lucru? Poți învăța la propriul tău ritm, oriunde și oricând, de pe dispozitivul tău preferat.

🏠 Beneficii:

 • Acces nelimitat pentru a învăța în ritmul tău
 • Lecții video captivante și materiale de învățare
 • Cursul se adresează atât începătorilor, cât și celor cu experiență în citirea tarotului. Acest lucru înseamnă că este potrivit pentru o gamă largă de participanți cu diferite niveluri de cunoștințe și abilități.
 • Gradualitate și progresie: Faptul că informațiile sunt asimilate treptat și că nivelurile de dificultate cresc pe măsură ce se progresează în module poate ajuta la consolidarea cunoștințelor și la dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a tarotului.
 • Aprofundare a interpretării: Cursul pare să încurajeze cursanții să exploreze semnificațiile bogate și complexe ale fiecărui arhetip și lamă din tarotul de Marsilia. Această aprofundare poate permite cititorilor să interpreteze cărțile într-un mod mai subtil și mai complex.
 • Predare practică: Abordarea practică a cursului, cu exemple de citiri în tarot și diverse metode de etalare, poate ajuta cursanții să înțeleagă cum să aplice cunoștințele teoretice în situații practice. Astfel, ei pot învăța cum să interpreteze cărțile în contexte reale.
 • Perspectiva asupra arhetipurilor: Abordarea de a privi fiecare arhetip al tarotului ca pe o ființă umană cu trăsături și polarități, așa cum sunt și oamenii, poate ajuta la conectarea și înțelegerea mai profundă a acestor simboluri.

Ce conține modulul 1?

☯️Ce este tarotul

☯️Povestea tarotului

☯️Relația omului cu tarotul, modul de lucru și protecție

☯️Aranjarea/ dispunerea cărților de tarot

☯️Culorile tarotului

☯️Semnificațiile arcanelor majore

☯️Tarotul și timpul

☯️Forțele și slăbiciunile arcanelor

☯️Vârsta și arcanele majore

☯️ Habitatul, locuința și tarotul

☯️Familia, dragostea și tarotul

🌈Cine susține cursul?

Te invităm să te alături unei experiențe unice de autocunoaștere și dezvoltare personală, sub îndrumarea unui adevărat pasionat și expert în domeniul tarotului ,numerologiei, astrologiei și feng shui. Cu peste două decenii de experiență, Nelu Vicleanu este cunoscut pentru a fi un călător al înțelepciunii și un căutător al adevărului.

📚 Despre Trainer: Nelu Vicleanu, economist și psiholog de profesie, a făcut din explorarea și înțelegerea misterelor numerelor și a cosmosului o adevărată vocație. A studiat alături de cei mai înalți maeștri din întreaga lume și s-a specializat cu profesori din locuri precum Franța, Canada, Singapore, Italia, Grecia, SUA și Africa de Sud. A călătorit în centre spirituale din India și Italia, aducând învățăturile lor în lumea modernă.

🔮 Experiența sa: În urmă cu peste 20 de ani, Nelu Vicleanu a fost gazda emisiunii “Aproape de Cer”, o incursiune în lumea astrologiei și numerologiei, demonstrând pasiunea sa pentru aceste discipline și dorința de a împărtăși cunoștințele sale.

🔮 Misiunea sa: Ca tarolog, Nelu Vicleanu crede că Tarotul este o fereastră către înțelegerea profundă a sinelui și a Universului. El este dedicat să ajute oamenii să obțină răspunsuri și să descopere înțelesuri adânci în propriile lor vieți prin intermediul cărților de Tarot și nu numai!