Tabără de vară cu Anatol Basarab. Magia de zi cu zi

Având în vedere numărul limitat de locuri, confirmarea plății făcută cât mai rapid asigură un loc în călătoria magică alături de Anatol 🙂 Alte teme pot să apară de la sine putere în dependență de structura și configurația grupului din tabără, fiind o ocazie unică de a adresa întrebări pe această tematică dlui Basarab

Odată plasată comanda, te rugăm să urmărești instrucțiunile primite pe email. Dovezile de plată le așteptăm pe office@alexaevent.ro

2,350.00 lei2,750.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Tabără de vară cu Anatol Basarab. Magia de zi cu zi

4-7 Iulie 2024, Hotel Ohma, Poiana Brașov! Programul îl regăsiți la final!

Elementele magice ne însoțesc fără să știm de la trezire până la adormire, din copilărie până la bătrânețe. Magia are loc să se producă oriunde și oricând.

În această tabără explorăm și învățăm elementele magice care încă funcționează și ne putem folosi de ele în prezent.

Magia feminității poate fi văzută ca o combinație de aspecte subtile și puternice ale feminității, care conferă unei femei o aură distinctă de grație, putere și înțelepciune. Această magie constă în recunoașterea și valorizarea trăsăturilor și calităților unice ale femeilor, precum și în înțelegerea și utilizarea acestora într-un mod conștient și autentic.

Locurile sunt limitate. Pentru a primi detaliile de plată cazare și plată curs, te rugăm să completezi formularul din pagină!

Costuri tabără –

 • loc în cameră dublă 2350 lei
 • loc în cameră single 2750 lei
 • Conturile de plată pentru cazare și curs se vor trimite individual celor ce completează formularul de participare. Termen de înscriere 1 iunie 2024 în limita locurilor!
 • Costul conține cazare cu pensiune completă (mic dejun, prânz și cină),cursul aferent. 

Iată câteva elemente care pot defini magia feminității:

 1. Intuiția și sensibilitatea: Femeile sunt adesea percepute ca fiind mai intuitive și mai sensibile la emoții și subtilități decât bărbații. Capacitatea lor de a citi emoțiile altora și de a reacționa la acestea în mod empatic poate fi considerată o formă de magie care le permite să stabilească conexiuni profunde și autentice cu ceilalți.
 2. Forța și reziliența: Feminitatea nu este doar despre gingășie și fragilitate; este și despre putere și reziliență. Femeile pot avea o forță interioară și o capacitate de a face față dificultăților și provocărilor cu grație și determinare, ceea ce le conferă o aură de magie și putere.
 3. Frumusețea și misterul: Frumusețea feminină este adesea asociată cu o aură de mister și farmec. Capacitatea femeilor de a-și exprima frumusețea interioară și exterioară într-un mod unic și atrăgător poate fi considerată o formă de magie care le permite să fascineze și să inspire.
 4. Creativitatea și expresivitatea: Femeile au adesea o abordare creativă și expresivă față de viață, care le permite să-și exploreze și să-și exprime adevărata lor natură și potențial. Această capacitate de a-și folosi creativitatea pentru a-și crea propriul drum și pentru a se exprima autentic poate fi considerată o formă de magie feminină.
 5. Empowerment și împuternicire: Magia feminității este, de asemenea, despre împuternicirea femeilor de a-și recunoaște și a-și revendica propria lor putere și valoare. Este despre acceptarea și celebrarea identității și a capacităților lor unice, și despre luarea controlului asupra propriei vieți și destine.

În final, magia feminității poate fi găsită în diversitatea și complexitatea femeilor, în puterea lor de a iubi, de a crea și de a inspira. Este despre recunoașterea și aprecierea frumuseții și unicității fiecărei femei și despre îmbrățișarea acestei magii în propriile lor vieți și experiențe.

Iată câteva teme principale care vor fi explorate și dezbătute în această tabără. Alte teme pot să apară de la sine putere în dependență de structura și configurația grupului din tabără.

 1. Misterul feminității: Explorarea aspectelor misterioase și fascinante ale feminității, inclusiv puterea intuiției, capacitatea de a citi emoțiile și subtilitățile comunicării nonverbale.
 2. Arta seducției: Înțelegerea și explorarea tehnicilor și strategiilor subtile de seducție și atracție care pot fi utilizate de către femei în diverse contexte sociale și romantice.
 3. Secretul frumuseții: Abordarea conceptului de frumusețe dintr-o perspectivă mai amplă, inclusiv frumusețea interioară, îngrijirea personală și impactul unei atitudini pozitive și încrezătoare asupra aspectului fizic.
 4. Puterea și înțelepciunea feminină: Analizarea istoriei și rolului femeilor în societate, precum și recunoașterea puterii, rezilienței și înțelepciunii specifice femeilor în diverse domenii și culturi.
 5. Comunicarea eficientă: Învățarea tehnicilor de comunicare eficientă și gestionarea conflictelor, în special în contexte interpersonale și profesionale, unde femeile pot întâmpina uneori dificultăți specifice.
 6. Măiestria relațiilor interpersonale: Explorarea dinamicilor relaționale și a modurilor în care femeile pot construi și menține relații sănătoase, de la prietenii și familie la parteneriate romantice și profesionale.
 7. Secretul echilibrului și armoniei: Învățarea modalităților de gestionare a stresului, a presiunilor sociale și a cerințelor multiple, pentru a menține un echilibru sănătos între viața personală și profesională.
 8. Explorarea sexualității și a plăcerii: Deschiderea dialogului despre sexualitate, plăcere și satisfacție în cadrul relațiilor intime, precum și descoperirea și afirmarea propriilor dorințe și nevoi sexuale.
 9. Vrăjitoare și vrăjitorii.

Literatura mondială este bogată în reprezentări ale femeilor cu puteri magice sau mistice, reflectând diversitatea culturilor și credințelor din întreaga lume. Aceste reprezentări pot varia în funcție de contextul cultural și istoric, dar există câteva teme comune care apar în numeroase lucrări literare:

 1. Vrăjitoarele și vrăjitoriile: Vrăjitoarele sunt personaje recurente în literatura mondială, fiind adesea înzestrate cu puteri magice și cunoștințe oculte. Ele pot fi reprezentate atât ca personaje pozitive, care folosesc puterile lor pentru a aduce binele și a vindeca, cât și ca personaje negative, care folosesc magia pentru a face rău sau a manipula.
 2. Zeițele și semizeii: Mitologiile din întreaga lume sunt pline de reprezentări ale zeițelor și semizeilor cu puteri magice. Aceste personaje pot avea diverse roluri și caracteristici, de la zeițe ale naturii și fertilității la războinice puternice și protectoare.
 3. Femei cu puteri profetice: Unele personaje feminine din literatură sunt înzestrate cu puteri de clarviziune sau profetice, permițându-le să vadă în viitor sau să înțeleagă misterele universului într-un mod unic. Aceste personaje pot juca adesea roluri cheie în dezvoltarea intrigii și a acțiunii în lucrările literare.
 4. Femei vindecătoare și vrăjitoare bune: Multe opere literare prezintă femei care au cunoștințe de vindecare și folosesc plantele și remedii naturale pentru a vindeca bolile și rănile. Aceste personaje sunt adesea reprezentate ca fiind înțelepte și compătimitoare, aducând alinare și vindecare celor din jurul lor.
 5. Femei cu puteri de transformare: În unele povești, femeile au puterea de a se transforma în alte forme sau entități, cum ar fi animale, păsări sau creaturi fantastice. Această capacitate de transformare poate simboliza adesea puterea de a depăși obstacolele sau de a îmbrățișa propria identitate și potențial.

Cine este Anatol Basarab?

Președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.

Program tabără:

4 iulie 

 • 14.00-19.00 – check-in
 • 19.00-20.30 – cina
 • 20.30-22.00 – program liber

5 și 6 iulie

 • 8.00-10.00 – mic dejun
 • 10.00-13.00 – sală curs
 • 13.00-14.30 – prânz și pauză
 • 14.00 – 18.00 sală curs
 • 18.30 – 20.00 – cina
 • 20.00 – 22.00 – program liber

7 iulie

 • 8.00-10.00 – mic dejun
 • 10.00-13.00 – sală curs pentru cine dorește și poate rămâne
 • 13.00 – plecare

Informații suplimentare

Tip participare curs

Participare cu cazare în cameră dublă, Participare cu cazare în cameră single