Sfaturi vindecătoare cu dr. Sorina Soescu: Vindecarea înseamnă să nu mai repeți aceleași obiceiuri dăunătoare

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

235.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Sfaturi vindecătoare: Vindecarea înseamnă să nu mai repeți aceleași obiceiuri dăunătoare

Acces pe perioadă nedeterminată!

Vă invităm să vă alăturați Dr. Sorina Soescu într-o călătorie fascinantă către vindecare și eliberare în cadrul webinarului nostru special: “Sfaturi Vindecătoare: Renunțarea la Obiceiurile Dăunătoare”.

Vindecarea înseamnă să ne eliberăm de acele obiceiuri dăunătoare care ne țin captivi în cicluri nesănătoase. Webinarul explorează:

  • Originea și impactul obiceiurilor: Înțelegeți de unde provin aceste tipare comportamentale și cum le putem transforma.
  • Utilizarea fenomenelor astrologice în auto-vindecare: Învățați să folosiți noile luni și eclipsele pentru a întrerupe ciclurile negative.
  • Impactul minții asupra formării obiceiurilor: Descoperiți cum putem reprograma mentalul pentru a depăși limitele și a iniția schimbări benefice.
  • Strategii de reprogramare mentală și depășirea zonei de confort: Explorează metode concrete pentru a combate rezistența și a promova transformarea personală și vindecarea.

Acest webinar a fost un spațiu sigur și inspirațional pentru a învăța și a împărtăși strategii practice de renunțare la obiceiurile dăunătoare, direcționând participanții către o viață mai sănătoasă și mai plină de satisfacții.

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI