Seminar Online cu dr. Edith Kadar “Problemele de greutate”

 • De unde știm că greutatea noastră nu este bună?
 • Cine ne-a spus că dacă avem câteva kilograme în plus nu merităm să fim iubiți, nu merităm să fim mulțumiți de noi și nu merităm să reușim în viață?
 • De când ceea ce ne spun alții este mai important decât ceea ce simțim și cum ne simțim noi?
 • De când este mai important să arătăm pe placul lumii și nu să ne concentrăm să vedem dacă ne simțim bine cu noi înșine?
 • De când a ajuns greutatea să fie dictatorul vieții noastre?

Rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să alegi tipul de participare, și să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

240.00 lei480.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Problemele de greutate cu dr Edith Kadar. Seminar Online 

Când ne întâlnim?
8-9 Iunie 2024
10.00-18.30
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

 Problemele de greutate au ajuns să fie o preocupare majoră a oamenilor în aceste zile. Trăim în perioada în care suntem bombardați cu materiale despre cum ar trebui să arătăm pentru a fi frumoși și sănătoși.

Ni se induce constant ideea că dacă nu arătăm într-un anumit fel, nu avem o anumită greutate și nu ne încadrăm într-un standard dictat de alții, nu suntem buni, nu suntem în stare, nu merităm să fim fericiți, apreciați, iubiți, Deja am ajuns să credem că acceptarea noastră de către restul societății depinde de felul în care arătăm, de kilogramele pe care le avem mai exact. S-a ajuns ca greutatea să fie o obsesie. Am fi capabili să răbdăm foame, să ne supunem la diete drastice doar pentru a ajunge la greutatea pe care credem că ar trebui să o avem pentru a putea accesa fericirea.

 •  Dar de unde vine această obsesie?
 • De unde știm că greutatea noastră nu este bună?
 • Cine ne-a spus că dacă avem câteva kilograme în plus nu merităm să fim iubiți, nu merităm să fim mulțumiți de noi și nu merităm să reușim în viață?
 • De când ceea ce ne spun alții este mai important decât ceea ce simțim și cum ne simțim noi?
 • De când este mai important să arătăm pe placul lumii și nu să ne concentrăm să vedem dacă ne simțim bine cu noi înșine?
 • De când a ajuns greutatea să fie dictatorul vieții noastre?
 • Dar mai ales cine am fi noi dacă ne-am iubi necondiționat așa cum suntem și ne-am accepta ca fiind unici?
 • Desigur pentru unii ceea ce am scris până acum poate să ridice semne mari de întrebare: “Cum adică să nu fie o problemă pentru că am câteva kilograme în plus? Cum poate să spună că a fi gras nu este rău, când doar asta aud peste tot? Cum poate să spună cineva că este important cum mă simt eu cu mine și nu ce spune lumea? Eu știu că tot ceea ce fac trebuie să fie pe placul tuturor altfel cum aș putea să mă integrez in societate? Nu, e clar că dacă am câteva kilograme în plus sunt defect și nu merit absolut nimic până ce nu voi slăbi!”

Recunoști tiparul de gândire? Dar de ce unii pot mânca mult și nu se îngrașă, în timp ce alții pun pe ei kilograme și dacă doar se uită la mâncare? De ce ne îngrășăm doar de la un anumit moment al vieții și nu mai repede? Ce s-a întâmplat în viața noastră înainte de a începe să punem kilograme în plus? Ce traume provoacă dezechilibrele alimentare și cum le putem recunoaște? De ce este atât de multă lume cu probleme de greutate? De ce copiii au aceste probleme? Dar mai presus de toate: de ce ne urâm atât de mult pentru că nu mai avem greutatea cu care ne-am obișnuit?

Pentru că aceasta este marea problemă, de fapt: neiubirea de sine. Despre toate acestea și multe altele te invit să afli participând la un atelier online în zilele de 8-9 Iunie, între orele 10.00-18.30.

Te aștept cu drag, Om asumat!

Binețe ție!

Edith Kadar

Odată realizată plata, veți primi pașii pentru a putea participa la seminar.
IMPORTANT! Accesul la seminar se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți. Condiții minime pentru a participa:
• conexiune internet bună și foarte bună
• preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
• camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.

Program
10.00-18.30
Pauza de masă 14.15-15.15
2 pauze de 20 minute
Investiție
Dacă vii pentru prima oară la acest atelier/tematică, costul este de 369 lei. Reluarea tematicii este 240 lei. Cei ce participă ca și cuplu (soț-soție/logodnici, cuplu), o pot face la prețul de 480 lei. Prețurile includ TVA!

Informații suplimentare

Tip participare curs

Prima data, Reluare curs, Cuplu