ÎNREGISTRARE

Seminar online cu dr Edith Kadar. “Cine ești TU în fiecare secundă a vieții TALE?”

Descriere

Descriere

Seminar online cu dr Edith Kadar. Cine ești TU în fiecare secundă a vieții TALE?

– despre rolurile pe care le jucăm și care ne fac să uităm cine suntem cu adevărat

Când ne întâlnim?
20-21 Iulie 2024
10.00 – 18.30
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

CINE EȘTI TU ÎN FIECARE SECUNDĂ A VIEȚII TALE? – despre rolurile pe care le jucăm în fiecare moment, și care ne fac să uităm cine suntem cu adevărat

Dacă te-aș întreba cine ești tu în fiecare secundă a vieții, ce mi-ai răspunde? Ai spune un „păi, eu, cine altcineva”? Dar cine ești tu? Te-ai gândit vreodată de ce în anumite momente ești calm și relaxat, iar în altele ești nervos, iritabil, nerăbdător sau lipsit de toleranță? Cine ești tu, cel care nu accepți anumite comportamente? Cine nu ți-a acceptat anumite comportamente și ți-a pus în permanență condiții despre cum să fii și să faci ca să nu deranjezi? Și dacă acum te comporți la fel ca atunci, crezi că ești cel din acest moment sau cel de atunci? Cine ești tu, cel care cauți alinarea în țigară, alcool, facebook, telefon, mâncare sau în salvarea altora? Cine ești tu, cel care ai vrea să fii alinat și să-ți găsești liniștea?

Câți ani ai tu, cel care te superi ca un copil? Crezi că ești cel care azi are o anumită vârstă matură sau ești copilul acela din trecut care nu și-a rezolvat supărarea? Poate că unul dintre cele mai subtile lucruri din viață, ceva la care nu te-ai gândit, este că acel „EU” e o grămadă de TU din trecut rămas acolo, „înghețat” în acel moment.

Dă-mi voie să îți explic.

Să presupunem că în copilărie, pe la 2-3 ani, ai fost despărțit de părinți și dus la bunici unde ai rămas un timp îndelungat. Percepția ta a fost că ai fost abandonat, iar lipsa părinților a creat în tine un gol care te făcea să suferi. Și ce făceai atunci când simțeai golul? Mâncai mai mult, aveai nevoie de atenția tuturor, iar orice despărțire de prieteni era percepută ca un nou abandon. Ai crescut, ai uitat ce s-a întâmplat atunci, dar asta nu înseamnă că s-a și vindecat rana. Și dacă ai fi atent acum, ai vedea că atunci când cineva iese din viața ta, sau pierzi ceva important pentru tine, te apuci să mănânci, sau te îngropi în muncă, sau consumi alcool sau orice altceva care să îți creeze senzația că nu ești singur. Sau vrei să îi împaci pe toți, iar tu vei face orice pentru alții, vei uita de tine, vei înghiți multe nedreptăți, doar să nu fii părăsit. De fiecare dată când te comporți așa, tu ești acel copil abandonat de părinți, redevii pruncul de 2-3 ani indiferent ce vârstă ți-ar arăta buletinul că ai. Iar acel copil va prelua conducerea de câte ori (ai senzația că) pierzi ceva sau pe cineva. Dar, după cum îți spune mintea, nu te poți comporta iresponsabil la muncă și în societate. Nu! Vei face asta în particular, cu cei apropiați, vei fi imatur și plin de frustrări. Dar în societate ai învățat să îți pui măști și să joci roluri. Poți fi serios, cu un comportament impecabil în public, dar acasă să fii tiran; doar așa, prin impunere și forță, să îi obligi pe ceilalți să nu te abandoneze. Sau poți evita orice formă de relații; așa nu te poate nimeni părăsi. Sau poți lucra într-un domeniu unde alții să depindă de tine, care să îți dea puterea (și iluzia) că ții oamenii sau că-i alungi atunci când vrei tu.

Toate acestea se numesc simplu: CONTROL. Poți avea 30, 40, 50, 60 de ani, nu contează, dar când e să pierzi ceva sau pe cineva, copilul de 2-3 ani preia conducerea. El e acolo, supărat încă, și îți va face viața praf până ce nu lucrezi cu el și nu revii în prezent acceptând fără probleme plecarea oricui din viața ta. Acesta este doar un exemplu, dar problemele din trecut au creat noi și noi aspecte ale tale care te condiționează în prezent să joci roluri. Când joci roluri, nu ești tu însuți, nu ești cel real. Iar când te și identifici cu acel rol, golul din tine care crește se numește DEPRESIE, ANXIETATE, DEPENDENȚĂ. Tu nu ești munca pe care o faci. Tu nu ești funcția pe care o ai. Tu nu ești doar părinte sau soț/soție. Tu nu ești doar ceea ce vrei să arăți lumii. Ești cu mult mai mult, dar acele aspecte nerezolvate din trecutul tău te condiționează să joci roluri. Despre rolurile pe care le jucăm, despre aspectele noastre nerezolvate din trecut și care așteaptă cuminți să le descoperim, descâlcim și să le eliberăm, despre cum le recunoaștem și cum ne dăm seama cât de mult ne mințim în prezent, și despre multe altele pe această temă, te invit să afli în cadrul unui atelier pe care îl susțin în premieră pe această temă, online, sâmbătă și duminică (20-21 Iulie 2024).

Te aștept, OM asumat!

Edith Kadar

Odată realizată plata, veți primi pașii pentru a putea participa la seminar.
IMPORTANT! Accesul la seminar se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți. Condiții minime pentru a participa:
• conexiune internet bună și foarte bună
• preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
• camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.

Program
10.00-18.30
Pauza de masă 14.15-15.15
2 pauze de 20 minute
Investiție
Dacă vii pentru prima oară la acest atelier/tematică, costul este de 369 lei. Reluarea tematicii este 240 lei. Cei ce participă ca și cuplu (soț-soție/logodnici, cuplu), o pot face la prețul de 480 lei. Prețurile includ TVA!

Prima participare – 369 lei / 77 euro

Reluare tematică – 240 / 50 euro

Cuplu – 480 lei /99 euro

Informații suplimentare

Informații suplimentare

Tip participare curs

Prima data, Reluare tematică, Cuplu

Zile
Ore
Minute
Secunde

240,00 lei480,00 lei

Rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să alegi tipul de participare, și să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

Coș de cumpărături
Magazin
0 articole Cosul
Contul meu