Seminar online cu Anatol Basarab: Relații toxice – cum le recunoaștem și cum le gestionăm

ATENȚIE! Acest curs NU se poate achita direct cu cardul în site. După achiziția evenimentului veți primi detaliile unde să tranferați banii. Rezervarea fermă se face în baza plății în avans a cursului și trimiterea dovezii de plată ulterior (office@alexaevent.ro). Pentru a face înscrierea, te rugăm să alegi tipul de participare, și să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. 

260.00 lei530.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Relațiile toxice – cum le recunoaștem și cum le gestionăm

Seminar online cu Anatol Basarab

 

 

Când ne întâlnim?
28-30 Mai 2024
18.30-22.30, cu 15 minute pauză
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

Se oferă înregistrare timp de 5 zile (in perioada 31 Mai-4 Iunie 2024)!

Cei ce au participat la cursul de 3 zile pe aceeași tematică au reducere 50%. Odată cu dovada plății vă rugăm să ne menționați când ați urmat cursul.

Ne place sau nu, sănătatea, fericirea, succesul nostru în orice moment al vieții, sunt rezultatul relațiilor pe care le avem cu persoanele pe care le întâlnim și cu care interacționăm cel mai des. Tabloul este dinamic, persoanele se schimbă, dar ați remarcat că profilul lor este asemănător, nu-i așa? Ați ales și alegeți conștient, voluntar oamenii din jur? Relațiile cele mai cronofage sunt solicitante emoțional pentru tine, sunt premiere ale vieții tale spirituale sau sunt relații karmice?

Ce sunt relațiile karmice și cum ne influențează viața?

„Omul este din natură o fiinţă socială, pe când antisocialul este ori un supraom ori o fiară… Totodată, este clar de ce omul este o fiinţă mai socială decât orice albină și orice fiinţă gregară; căci natura nu creează nimic fără scop (Aristotel in „Politica”)

Obiectiv general: Dobândirea tehnicilor suficiente și necesare pentru managementul relațiilor și atingerea optimului vieții emoționale.

Teme abordate în limita timpului.

– Relațiile karmice. Cum le recunoaștem.

– Sfera afectiv emoțională: definiție, rol, mecanism, dirijare

– Dezechilibrele emoționale

– Harta durerilor emoționale din corp

– Cele trei otrăvuri: ura, mânia și gelozia

– Relații create versus relații karmice

– Echilibrarea karmică a relațiilor distructive anterioare

– Omul, creatorul propriilor boli

– Relațiile toxice: definiție și tipologie

– Tehnici de destructurare a relațiilor toxice

Cine este Anatol Basarab?

Președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.

Odată realizată plata, veți primi pașii pentru a putea participa la seminar.
IMPORTANT! Accesul la seminar se face video și audio pentru o interacțiune maximă între trainer și participanți. Condiții minime pentru a participa:
• conexiune internet bună și foarte bună
• preferabil acces de pe laptop, dar se poate și de pe telefon
• camera și microfon – pot fi de la calculator/telefon ideal ar fi sa fiți la calculator pentru și cât mai comozi se va instala aplicația pentru a putea să ne vedem cu toții și să ne auzim. Dorința noastră este să avem contact în timp real, video și audio.

Program
18.30-22.30
Pauza 20 minute
Investiție

530 lei /110 euro – participare pentru prima dată la această tematică

260 lei / 55 euro – revenire tematică! (Revenirea la curs presupune participarea la cursul de 3 sau 5 zile pe aceeași tematică)

Informații suplimentare

Tip participare curs

Prima dată, Revenire curs