Seminar cu dr Edith Kadar. Menirea în viață și calea personală

Investitie: 369lei (TVA inclus) – rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să apeși butonul de Mă înscriu, să adaugi în coș evenimentul, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar.Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina de euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numarul comenzii.

240.00 lei480.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Când abordezi un subiect legat de menirea în viață, gândul te duce la ceva grandios, epic, ceva legat de predestinare, ceva legat de un mare dar pe care îl primesc cei aleși, cei cuminți și care s-au născut sub o stea norocoasă.

Când spui sau te gândești că esti menit să faci ceva, te gândești că cineva îți încredințează o sarcină de îndeplinit și că viața ta se va axa pe îndeplinirea acelei misiuni.

Dacă ar fi să cităm dicționarul explicativ, DEx-ul, menire înseamnă misiune, rost, chemare, sarcină, datorie pe care o are sau o îndeplinește cineva; soartă predestinată. A meni înseamnă și a hotărî dinainte, a decide, a dispune, a destina, a sorti.

Să îți afli menirea în viață si calea personală este fie un trend la modă în mișcările new-age, fie o dovadă de înțelepciune profundă ce nu se poate obtine decât prin munca de o viață.
Dă-mi voie să îți explic, și nu uita că nimic nu este greșit, că totul este un drum; depinde unde te hotărăști să te oprești.

Dacă acum te-ai trezit, ai citit câteva cărți, ai urmărit câteva filme spirituale și ai participat la câteva cursuri, ești în stadiul de încântare, de excitație, a copilului care a descoperit o nouă jucărie și i se pare că doar el o are, nimeni altcineva. Atunci ți se pare că deja știi totul și că doar tu deții răspunsurile existențiale ale vieții. E primul stadiu.

Atunci, dacă vine în discuție menirea în viață și calea personală, vei scoate tot arsenalul de termeni teoretici și vei bombada internetul și interlocutorii cu texte. Nu e nimic greșit, așa cum am mai spus.
Cum îți dai seama că vorbele tale pompoase sunt strict teorie si că nu ești ceea ce susții că ești? Pentru că în afară de momentele în care folosești cuvinte pompoase pentru a impresiona, viața ta rămâne neschimbată: aceeași nemulțumire, aceeași devalorizare, același obicei de a da vina pe alții. Aceeasi gândire de bază, doar momente de trezire.

Unii renunță să meargă mai departe considerând că deja au ajuns, și-au făcut deja menirea.
Alții merg mai departe, curioși să vadă ce le va aduce ziua de mâine. Dacă faci parte din această categorie, deja ai parcurs un drum de câțiva ani de descoperiri, și începi să realizezi că menirea în viață nu este o noțiune teoretică de discutat pe facebook sau la o cafea, ci este însăși esența vieții omului.

Menirea în viață nu este ceva de ghicit, nu este ceva ce îți spune altcineva, ci este ceva de aflat personal; e calea ta.

De aceea, dacă vrei să afli mai multe despre cum să știi dacă ești pe calea ta, cum te poți menține pe ea si cum ești când iti afli menirea, te invit să participi la un atelier pe această temă ce va avea loc pe parcursul a două zile, sâmbătă si duminică, 5 si 6 februarie intre orele 10-18.30 (ora României), pe platforma zoom.

Te rog sa accesezi adresa evenimentului, să te înscrii, și să achiți contravaloarea afișată. Apoi vei primi datele de logare la eveniment.

ATELIERUL NU ESTE PENTRU CEI CARE DORESC SĂ LI SE GHICEASCĂ VIITORUL, SĂ LE SPUNĂ ALTCINEVA CĂ VOR FI BOGAȚI ȘI FERICIȚI IN VIITOR!

Atelierul se adresează doar celor dispuși să lucreze cu ei înșiși.

Te aștept, OM asumat!

Edith Kadar

Informații suplimentare

Tip participare curs

Prima data, Revenire curs, Cuplu