Seminar Cristela Georgescu.Învață să taci!

Investitie: 343 lei (TVA inclus) – achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei343.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Se spune că tăcerea e porumbelul păcii și una dintre cele mai mari surse de putere interioară. Sunt momente când NU e înțelept să taci, dar sunt și momente care, dacă sunt alese corect, te vor răsplăti pentru tăcerea ta.

Nu este suficientă liniște în viețile noastre și, cu adevărat nici nu ne place prea mult liniștea, altfel nu am căuta să o umplem imediat cum apare.
În societatea noastră tăcerea și solitudinea sunt deja asimilate de subconștient ca forme de pedeapsă, nu de putere! Gândiți-vă: cum sunt pedepsiți (încă – din nefericire) copiii la grădiniță, la școală, acasă? ”Stai singur și nu vorbi”. Tratament identic cu cel de la pușcărie. Cum sunt pedepsiți adulții? ”Nu mai vorbesc cu tine” sau închisoare la propriu sau la figurat.

Vom discuta despre:

1. Puterea cuvintelor și a gândurilor
2. Legătura dintre liniștea interioară și realitatea exterioară
3. Situațiile în care ne risipim puterea prin cuvinte
4. Cum ascult și cum răspund în circumstanțe provocatoare din viață?
5. Practici simple de cultivare a tăcerii