Seminar Cristela Georgescu.Învață să taci!

Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu. Dacă ați participat live la această conferință, vă rugăm să ne scrieți pe office@alexaevent.ro pentru a primi accesul.

343.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Seminar Cristela Georgescu.Învață să taci!

Înregistrarea cursului LIVE! Acces nelimitat. Peste 5 ore jumătate de informații utile!

Se spune că tăcerea e porumbelul păcii și una dintre cele mai mari surse de putere interioară. Sunt momente când NU e înțelept să taci, dar sunt și momente care, dacă sunt alese corect, te vor răsplăti pentru tăcerea ta.

Nu este suficientă liniște în viețile noastre și, cu adevărat nici nu ne place prea mult liniștea, altfel nu am căuta să o umplem imediat cum apare.
În societatea noastră tăcerea și solitudinea sunt deja asimilate de subconștient ca forme de pedeapsă, nu de putere! Gândiți-vă: cum sunt pedepsiți (încă – din nefericire) copiii la grădiniță, la școală, acasă? ”Stai singur și nu vorbi”. Tratament identic cu cel de la pușcărie. Cum sunt pedepsiți adulții? ”Nu mai vorbesc cu tine” sau închisoare la propriu sau la figurat.

Ce am discutat?

1. Puterea cuvintelor și a gândurilor
2. Legătura dintre liniștea interioară și realitatea exterioară
3. Situațiile în care ne risipim puterea prin cuvinte
4. Cum ascult și cum răspund în circumstanțe provocatoare din viață?
5. Practici simple de cultivare a tăcerii

Despre Cristela GEORGESCU: Autor, practician și educator specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxificare celulară regenerativă, fitoterapie, iridologie, biorezonanță și terapii de echilibrare energetică, leadership și mentoring pentru rezultate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI