Des-povestitoare cu dr Sorina Soescu. Sânzienele și tiroida

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei225.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Des-povestitoarea: Sânzienele și tiroida

Sesiune înregistrată iunie 2023

Acces nelimitat pentru o persoană!

Dr. Sorina Soescu în dialoguri de des-povestire

Ne aflăm în cea mai specială și magică energie a anului, la mijlocul său, de zilele Sânzienelor, spirite benefice ale Naturii, care ne conecteaza cu Creativitatea și Imaginația.

Ziua cea lungă și aerul înmiresmat de florile ce decorează generos câmpurile ne trimite la plimbare, pe câmpuri, pe malul apelor sau oriunde este posibilă conexiunea cu Natura.

Ce spune tiroida noastră în această perioadă?

De ce florile de Sânziene (drăgaica) sunt remediile benefice pentru echilibrarea activității tiroidei?

Ce au de comentat paratiroidele, glandele asociate tiroidei, și resposabile de echilibrul calciului în corp?

Ce putem să facem pentru a umbla prin lume cu ușurința spiritelor Sânzienelor?

Vă invită să celebrăm împreună zilele de Solstițiu de vară, să ne bucurăm împreună de prezența fotonilor luminoși și să ne conectăm cu abilitățile de echilibrare ale celei mai cunoscute (dar neînțelese) glande endocrine din corp: tiroida.

 

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI