Relatia de cuplu. Capcane si solutii psihonumerologice

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei99.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

În cuplu ne apăsăm toate butoanele emoționale și relaționăm uneori de parcă am fi dușmani.

Vorbesc în acest atelier despre:

– compatibilitate și complementaritate în cuplu

– capcana rolurilor, cu raportarea corectă la rolul fiecărui partener (energia masculină și energia feminină, arhetipuri)

– capcana nevoilor

– capcana așteptărilor, provocările prezente în structurile matriceale și ce au de depășit pentru a armoniza relația

– capcana relaționării – linia familiei, limbajul de iubire & scuze, ciclul de 9 ani în cuplu

– capcana comunicării

Adriana Nicolae

Licențiată în litere și psihologie, cu studii aprofundate de marketing și integrare europeană la Academia de Studii Economice, Adriana este jurnalist, editor și autor de carteconsilier și trainer numerolog – președinte și membru fondator al Asociației Numerologilor din România.

Formarea sa profesională implică și analiză tranzacțională, consiliere creștină și gândire pedagogică strategică, un program parcurs sub îndrumarea profesorului Florian Colceag.

Editarea, în 2009, a cărții „Viața care ne trăiește” și întâlnirea cu numerele, în 2010, în cadrul primului curs de numerologie al lui Anatol Basarab, i-au schimbat profund viața. Semnează, alături de Anatol Basarab, volumul „Anul devenirii tale”.

Adriana este implicată în proiecte editoriale și educaționale menite să faciliteze oamenilor conștientizarea și adaptarea la complexitatea lumii în care trăim.