”Regăsește-ți suplețea naturală”. Conferință cu Cristela Georgescu

Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu. Dacă ați participat live la această conferință, vă rugăm să ne scrieți pe office@alexaevent.ro pentru a primi accesul.

lei222.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

REGĂSEȘTE-ȚI SUPLEȚEA NATURALĂ! 

Sesiune înregistrată cu Cristela Georgescu

Notă: Toate temele discutate la conferințe vor fi aprofundate practic la atelierele Grupului de Lucru. Conferințele Cursului de Nutriție Holistică au legătură între ele. Nu este obligatoriu să participați la toate, dar este util.

O conferință de conștiință alimentară, pentru persoanele care s-au săturat de regimuri de slăbire impuse din exterior și care sunt dispuse să își asume responsabilitatea pentru a se ocupa de propria persoană.

Kilogramele denumite “în exces” nu țin de întâmplare sau de ghinion (așa cum suplețea nu ține de întâmplare sau de noroc). Ele au rolul lor și nu te vor părăsi când vrea ambiția ta, ci când menirea lor s-a încheiat. De foarte multe ori slăbitul nu ține de renunțatul la anumite alimente, ci de renunțatul la anumite obiceiuri. Ca să slăbească, omul poate schimba multe lucruri, care nu au legatura cu alimentația!

Suplețea și sănătatea se cultivă. Află ce, cât, când și cum să te hrănești pentru a reveni sau a te menține la greutatea ideală, fără sentimente de frustrare sau de privațiune și fără gânduri obsesive despre kilograme și despre mâncare. Regimurile de slăbire nu slăbesc, ci te slăbesc. Ele creează false așteptări și dau greș, pentru că nu țin cont de particularitățile noastre interioare și individuale. Suntem unici, chiar dacă știința ne preferă pe toți la fel.

Stabilește un raport sănătos cu hrana și cu corpul tău. Sănătatea, frumusețea și silueta merg mână în mână și presupun cunoaștere launtrică prin perseverență și efort, dar și experimentare prin seriozitate, răbdare, indulgență și motivație.

Iată câteva dintre temele pe care le vom detalia:

1. Cum se ajunge la excesul ponderal? Secretele persoanelor suple.
2. De ce dietele creează false așteptări, iar regimurile alimentare nu slăbesc, ci te slăbesc?
3. Teama de îngrășare și teama de a-ți fi foame
4. Cum să-ți găsești și să-ți creezi un regim pe măsură, pe care să-l poți urma ca stil propriu de viață?
5. Condiții majore ca să îți recâștigi plăcut suplețea naturală:
– Să înțelegi de ce ai ajuns aici?
– Să știi cine ești?
– Să îți asculți corpul
– Să renunți la obiceiuri, nu la alimente
– Să fii preocupat de călătorie, nu de destinație
6. Disciplina alimentară, secretul supleții
7. Influenta alimentelor și a obiceiurilor alimentare asupra sănătății și a greutății:
– Ce înseamnă ‚Disciplina alimentară = Secretul supleții’?
– Micile plăceri, micile nimicuri și marile eșecuri
– Simplitate sau Diversitate?
– Instrumente ajutătoare: porția, jurnalul alimentar, carnetul de notițe
– Foamea, sațietatea și falsa senzație de foame
– Ronțăitul și graba îngrașă. Mestecatul lent slăbește.
– Poftele. Capcana plăcerii.
– Postul nu e o dietă și nici ceva religios
8. Influența atitudinii interioare asupra greutății.
9. Tulburări de comportament alimentar: bulimie, anorexie, ortorexie și alte obsesii.
10. Soluții concrete pentru a fi suplu și sănătos

👍Suplețea și sănătatea se cultivă! De foarte multe ori slăbitul nu ține de renunțatul la anumite alimente, ci de renunțatul la anumite obiceiuri.

👉Participă pe 26 noiembrie la a treia conferință online din Cursul de Nutriție Holistică! O perspectivă holistică despre cât, când, cum și cu ce să te hrănești pentru a reveni sau a te menține la greutatea ideală, fără sentimente de frustrare și fără gânduri obsesive despre kilograme și despre mâncare.

👉 Kilogramele denumite “în exces” nu țin de întâmplare sau de ghinion (așa cum suplețea nu ține de întâmplare sau de noroc). Ele au rolul lor și nu te vor părăsi când te ambiționezi, ci când menirea lor s-a încheiat.

👉Regimurile de slăbire nu slăbesc, ci te slăbesc.

👉Stabilește un raport sănătos cu hrana și cu corpul tău. Sănătatea, frumusețea și silueta merg mână în mână.

Înțelege:

✅ Secretele persoanelor suple
✅De ce dietele creează false așteptări
✅Teama de îngrășare
✅Teama de a-ți fi foame
✅Cum să-ți găsești și să-ți creezi propriul regim ca stil de viață?
✅ Micile plăceri și marile eșecuri
✅Mărimea porțiilor
✅Foamea, sațietatea și falsa senzație de foame
✅Ronțăitul și graba îngrașă. Mestecatul lent slăbește.
✅Poftele
✅Postul
✅Influența atitudinii interioare asupra greutății
✅Tulburările de comportament alimentar

Cine este ghidul tău?

Cristela Georgescu este un practician și educator holistic experimentat, specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxifiere și regenerare celulară, iridologie clinică, terapii de echilibrare energetică, speaker captivant și autor al mai multor programe educaționale dedicate familiilor, comunitatilor si firmelor, autor al cărții Diversificarea, pur și simplu cu prefață de dr. Sorina Soescu, al colecției de cărți ilustrate pentru familie Simplu.Versuri hrănitoare si co-autor al cărții Nu hrăni cancerul! împreună cu prof. univ. dr. Pavel Chirilă și dr. Mădălina Popescu. Are studii postuniversitare și certificări profesionale de la Institute for Integrative Nutrition și Departamentul de Stat pentru Educatie din New York (Certified Integrative Nutrition Coach), prestigioasa Universitate Cornell – Catedra de Nutriție Vegetariană și Centrul pentru Studii în Nutriție “Dr. T. Colin Campbell” (Certificate in Plant Based Nutrition), American Association for Drugless Practitioners (Certified Holistic Health Practitioner), Școala Internațională de Detoxificare Regenerativă coordonată de Dr. Robert Morse (Certified Regenerative Detoxification Specialist). Este absolvent al programului de formare profesională și de experimentare personală directă în domeniul detoxificării regenerative cu ajutorul dietei și al fitoterapiei, Școala Sănătate 5D coordonată de Dr. Sorina Soescu. Are atestat de formare profesională în Germania ca Practician Organetik cu ajutorul metodelor de biorezonanță și al tehnologiilor de echilibrare energetică pe bază de impulsuri, este membru al International Association for Health Coaches, al American Association for Drugless Practitioners, al organizatiei Physicians Committee for Responsible Medicine din Washington DC, al Dr. Morse’s Herbal Health Club si al Clubului Dr. Soescu – ”Iubim Fructele”. În cei peste 15 de ani de carieră în management executiv în mari corporații internationale, Cristela a urmat stagii intensive de formare și de certificare profesională ca trainer, leader de seminar, coach și mentor în domeniul leadershipului, al dezvoltării personale și al obținerii de rezultate în carieră, vânzări și marketing, comunicare, negocieri, organizare, management de conflicte, de proiecte și de echipe. Cristela are studii universitare în economie și finanțe și peste 15 ani de carieră de succes în banking, management executiv, public speaking și voluntariat în educație pentru formarea noii generații. Este căsătorită, are doi copii, a locuit și a profesat în Austria, iar din 2021 a revenit împreună cu familia ei în România.

Cristela GEORGESCU și Echipa AlexaEvent