Program terapeutic online “Calea către tine” cu Petra Iorga

Rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să alegi tipul de participare, și să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Contul de plată ce îl veți primi este al firmei cu care colaborăm pentru acest curs! Vă rugăm după efectuarea plății să trimiteți dovada pe office@alexaevent.ro. Pentru alte întrebări ne puteți scrie pe e-mail.

lei1,600.00lei2,169.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Calea către tine” cu Petra Iorga

Program terapeutic on-line

Când ne întâlnim?
Din 21 Septembrie 2023, în fiecare joi, de la 19.00 la 22.30,  timp de 12 săptămâni
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

Dragă om, te invit la o pauză de lectură a ceea ce îți aduc mai jos ca informație pentru tine, astfel deschizându-se poate intenția ta de a participa la acest PROGRAM TERAPEUTIC  creat de mine – CALEA CĂTRE TINE prin 3 pași: Identificare/ Acceptare/ Schimbare .

Omul pentru a putea să se manifeste pe sine, să fie în Puterea lui, în echilibru cu el însuși, are nevoie să se cunoască profund!

Și când spun profund, mă refer la a-și instala niște obiceiuri zilnice prin care acesta să se observe!

Lucrând cu mii de oameni de ani de zile, am observat în munca terapeutică că cel mai provocator pentru om este, să se schimbe pe el.

De ce?
Pentru că schimbarea are la bază un întreg proces pe care omul în primul rând e nevoie să se deschidă spre a-l parcurge, și în al doilea rând, să ducă la bun sfârșit ceea ce a început!

Întocmai de aceea schimbarea se produce mai târziu sau deloc, deoarece omul vrea, dar nu rămâne consecvent în ceea ce își propune: adică să se aleagă pe el, să se observe, să se trăiască pe el, să își ia pauze de introspecție, să își schimbe atitudinea și așa mai departe.

În munca cu omul, am remarcat că, atunci când omul începe să își deschidă sufletul,  adică să se uite la rănile, fricile, blocajele, emoțiile reprimate, controlate, negate și de mult băgate sub preș,  apare un fenomen: bate în retragere spunând că, e prea mult pentru el și că nu e pregătit să lucreze profund cu el, așa că rămâne tot în zona de control și confort!

Însă viața, știe să își urmeze cursul și să îi aducă la suprafata omului prin diferite contexte, situații, relații prin care trece,  întocmai temele lui de lucru : rănile, fricile, blocajele, emoțiile reprimate, boala, și astfel omul conștientizează la un moment dat, că: repetă același tipar relațional, că se învârte într-un cerc cu aceleași experiențe relaționale, că nu știe să se aleagă, că nu e la locul lui de drept în familie, că nu știe să pună limite personale sănătoase și tot așa.

Și până să ajungă să accepte ceea ce e, sau să se accepte pe sine, trece printr-un cumul emoțional sau rămâne în mecanismele de protecție foarte bine puse la punct: fuga, lupta( adică mecanismele de supraviețuire) – devin prietenele de companie în orice situație, controlul emoțiilor de asemenea, la fel și furia, revolta și frustrarea, toate datorită neputinței cu care se întâlnește pentru că –  nu se alege și nu e pe calea lui, toate sunt zilnic părți importante din om în manifestare.

Și uite așa, până la schimbare, omul trăiește când în instinct când în blocaje emoționale, în frici, în răni, și doar reacționează la stimul.

A reacționa e diferit de a răspunde! Reacția vine din apăsarea butonului iar răspunsul vine din echilibru interior.

Doar în momentul în care omul devine conștient de propriile mecanisme de funcționare, de unde și când și cum și le-a format, cum le poate observa și alege să schimbe, atunci începe să se manifeste din puterea lui interioară.

Până atunci doar supraviețuiește intr-o viața de tip copy-paste!

Dragă om, te invit la propria ta schimbare prin procesul terapeutic de tip:
Identificare/ Acceptare/ Schimbare.

După cum probabil observi, trăim vremuri în care Schimbarea devine unica soluție pentru evoluție!

Și nu schimbarea celui de lângă tine, ci a ta! E despre tine, mereu e despre tine și viața pe care o trăiești

Iar viața pe care o trăiești acum conține: cel care ai fost,  cel care ești și devii, însă toate la un loc formează viața ta, trăită de tine cu tot ceea ce conții în tine!

Asa că,  dacă ești pregătit ca anul asta să devină anul tău și al schimbării tale interioare, te invit alături de mine într-un proces transformator, care te va aduce în a trăi o viață în conexiune cu tine, cu cei dragi ție,  în acord cu sufletul și Legile Divine.

Și știi de ce e nevoie să schimbi interiorul?

Pentru ca el doar oglindește și creează exteriorul,  adică viața ta!
Deci ești propriul creator al vieții tale, însă,  contează foarte mult locul interior din care creezi.

Dacă doar supraviețuiești te vei manifesta din Ego, din mecanismele de protecție, din rană, însă dacă devii conștient de tine, te vei manifesta din echilibrul interior, din puterea ta interioară conectată la Sine.

Viața trăită în echilibru e despre aducerea împreună a celor 2 planuri: material și spiritual.

Iar eu, te invit alături de mine să te ridici atât în materie cât și în Spirit!

Să creezi un nou tu – tu cel care ești în esență,  să te alegi și să te asumi și să îți asumi propria creație- viața ta!

Puterea personală a unui om, e dată de fapt de : starea de prezență, conștiința de sine și iubire de sine. Dar pentru a ajunge aici, la un echilibru interior, e nevoie să ” te uiți ” cu blândețe, la tine!

Omul conștient de ceea ce este el în esență, schimbă prin propria energie totul în jurul lui și transformă cu iubire, tot ceea ce atinge.
Toate relațiile pe care le are, se schimbă , asta pentru că omul, s-a schimbat.

Ajungem să uităm cine suntem cu adevărat deoarece din momentul copilăriei pâna in viața adultă, trecem prin diferite situații care conturează un tablou mental ce conține de multe ori, ceea ce ne-au spus ceilalți că suntem: familia, prietenii, societatea.. Toate au aportul lor.
Deși, în interiorul nostru  simțim că ceea ce suntem e diferit de ceea ce ne-au spus alții, doar că nu știm cum  să mai ajungem la ” cine suntem cu  adevărat .”

De ani de zile lucrez cu mine, trecând prin diferite cursuri de formare si dezvoltare, tabere de dezvoltare personală, având ca mentori oameni care m-au ghidat în procesul devenirii a ceea ce sunt astăzi.( Andy Szekely, Zoia Zarnescu, Dr.Menys Yousri, Barbara Morgan, Dragoș Riti, Romeo Popescu) și cursurile de formare aferente calificării mele ca Terapeut.

Așa încât, toată această cunoaștere, mă recomandă să pot să îți fiu ghid în procesul tău de autocunoaștere și dezvoltare.

-🦋 Petra Iorga( Psihoterapeut în formare pe terapie sistemica în familie și relație de cuplu – Gamma INSTITUTE IASI)

– Facilitator Constelații familiale( formare făcută la Timișoara de catre Barbara Morgan si Dragos Riti).
– Facilitator cursuri pentru parinti- Family Energy Sturz ( formare făcută la Centrul Sturz din Timișoara) .

🖍Dacă vrei să afli mai multe despre mine poți da click Petra Iorga pe YouTube,  unde vei găsi diferite podcast uri/ emisiuni la care am fost invitată, sau mai simplu pe Facebook, pe pagina mea: Petra Iorga Terapeut .

Dragă om ,
Te invit  la acest PROGRAM TERAPEUTIC DE 12 SĂPTĂMÂNI – CALEA CĂTRE TINE:

🖍dacă vrei să treci printr-un proces de dezvoltare personală și regăsire de sine;
🖍dacă vrei să ajungi să îți pui ordine în tine, în acel ceva – sufletul tău,  cel care știe calea cea mai potrivită pentru tine ;
🖍dacă vrei să te vezi dintr-o altă perspectiva, a ta, diferită de cea pe care o stii de la ceilalți ;
🖍dacă vrei să trăiești viata autentic , în acord cu ceea ce esti TU atât în interior cât și în exterior;
🖍dacă vrei să îți identifici blocaje mentale si emotionale ;
🖍dacă vrei să ajungi să fii conectat(ă) cu tine si sa trăiești viata conștient.

✅️Ce vei primi?

🖍 instrumente/ exerciții de lucru atât ca temă personală cât și la nivel de grup;
🖍 bibliografie ce conține cărți cu tematică de dezvoltare personală,  psihologie, constelaţii familiale,  psihosomatica – asta pentru a te putea cunoaște mai bine, din mai multe perspective;
🖍suportul unui grup, ghidarea mea în tot acest timp;
🖍3 Ședințe de consiliere individuală sau de cuplu, cu mine;
🖍înregistrarea cursului la sfârșitul fiecărui modul pe e-mail;
🖍conexiune continuă pe parcursul celor 12 săptămâni prin crearea unui grup pe whatts-up;

💜 Și bineînțeles vei primi locul tău în viața ta , după parcurgerea cursului, prin Legile Iubirii din cadrul metodei terapeutice Constelații Familiale.

🔻Ce e nevoie să faci TU?

🖍să îți asumi parcursul întregului proces timp de 12 săptămâni ;
🖍să îți dai voie să te alegi pe tine;
🖍să alegi ACUM să începi SCHIMBAREA TA, pentru că oricum va veni momentul ei, doar că e mai benefică atunci când e făcută ghidat și împreună cu alți oameni;
🖍să dispui de ZOOM și să îți iei în fiecare JOI, începând cu 21 septembrie 2023, intervalul 19.00-22.30 doar pentru tine!

Poate că e momentul să îți faci săptămânal, timp de 3 ore, 12 săptămâni la rând timp pentru tine și sa parcurgi 3 MODULE ce conțin 4 semi/ module, fiecare în parte.

💜 Dacă tu te alegi, ceilalți se vor adapta în funcție de tine!

COSTUL PROGRAMULUI:

– 🚺 1800 LEI / PERSOANĂ. Plata integrală realizată la începutul programului îți aduce o reducere de 200 lei!

Costul INCLUDE
🖍 3 ședințe de consiliere psihoterapeutica individuală cu mine și restul materialelor propuse mai sus( secțiunea – ce vei primi), adică 150 de LEI / SĂPTĂMÂNA doar pentru tine!

🖍Merită? MERIȚI?
Vezi un pic ce simți când îți vei da răspunsul tău!

🚹🚺  Pentru cei care vin în cuplu, partenerul ( partenera) chiar dacă stau în aceiași casă va fi nevoie să stea în camere separate, fiecare pe laptopul sau telefonul lui, pentru a lucra cu interiorul lui, dezlegat de oricine din exterior, și plătește doar 369 de lei!

Deci, 2 persoane în cuplu plătesc 1800 ( o persoană) și 369 LEI ( a doua persoană).

Plata se poate face în 3 rate, 600 de lei o dată pe lună în contul firmei ce îl primiți odată cu achiziția cursului, astfel:
– pâna pe 15 SEPTEMBRIE se plătește prima rată de 600 de lei .
– a 2-a rata se plătește în perioada 10-14 OCTOMBRIE;

– a 3-a rată se plătește în perioada 8-12 NOIEMBRIE.

Informații suplimentare

Tip participare curs

Plata în 3 rate, Cuplu/soț-soție, Plată integrală cu reducere