Prognoza Numerologică 2024 Cu Anatol Basarab

IMPORTANT! Plata se face exclusiv în contul Asociației. Pentru a primi contul te rugăm să adaugi în coș evenimentul și să finalizezi comanda. Este obligatorie comanda în site pentru a  putea primi datele de acces la eveniment.

145.00 lei199.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Prognoza numerologică 2024 cu Anatol Basarab

19 Decembrie, 19.00-23.00

Online, Zoom

Se oferă acces la înregistrare pentru 3 zile din 20 decembrie până în 24 decembrie!

Asociația Numerologilor din România vine în întâmpinarea nevoii firești a oamenilor de a cunoaște viitorul măcar la nivel de prognoză numerologică și anticipare (ca să știe la ce să se aștepte sau ce se poate întâmpla) și oferă posibilitatea de a participa la un eveniment live. O prognoză numerologică a datelor anului calendaristic 2024.

La ce vă puteți aștepta?
– Analiza detaliată a numerelor care definesc destinul în 2024.
– Îndrumare pentru a-ți îmbunătăți percepția asupra evenimentelor pe care le trăiești.
– Recomandări pentru propria-ți practică de explorare și creștere a calității vieții, în timpuri zbuciumate în care suferința e pretutindeni.
– Conexiunea cu o comunitate pasionată de numerologie și dezvoltare personală.

Pentru un numerolog, anul 2024, nu reprezintă o valoare cantitativă, ci una calitativă, ezoterică, profundă, spirituală, ce poartă în sine stări, situații, energii și mecanisme ascunse în înseși semnele, cifrele, cifrul – codul anului – 2024. În fiecare știință, există o axă verticală, inductivă, independentă, din care se formează valorile deductive, dependente. Previziunea este, deci, o valoare deductivă, adică dependentă, legată de axa orizontală X, materială a existenței. În ceea ce privește acuratețea informațiilor din prognoză, numerologia, ca și matematica, nu greșește; ele sunt precise, exacte, fără de greșeală, dacă folosim limbajul științific și fără de păcat, adică sunt sfinte, dacă folosim limbajul religios. Numerologul este cel care greșește prin introducerea datelor numerice și tot el introduce erori, greșeli în interpretarea lor. Gradul de cunoaștere a specialistului face ca interpretările asupra anului 2024 să fie precise sau superficiale.

Cine este Anatol Basarab?

Președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.