PRIMEȘTI?Despre ficat și conexiunile sale corporale cu dr Sorina Soescu. Atelier online

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

225.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Des-povestitoarea: PRIMEȘTI?

O des-povestire despre ficat și conexiunile sale corporale

Sesiune înregistrată în Februarie 2023

Accesul se face în site, odată achiziționat, îl veți găsi în secțiunea ”Contul meu”

Dr. Sorina Soescu în dialoguri de des-povestire

Ați simțit de multe ori dureri în partea dreaptă a abdomenului, imediat sub coaste, însoțite sau nu de greață, când ați fost obosiți, suprasolicitați, iritați sau ați mâncat prea mult?

Semnalele de confort/disconfort ale ficatului sunt prezente, doar că este nevoie să le descifrăm pe înțelesul minții raționale.

Ficatul primește multe.

Primește abuzuri, primește greșeli, primește supra-solicitare, primește mii de stimuli (chimic, fizici, biologici, mecanici) și rezistă.

Vă invit la o întâlnire de două ore în care să discutăm despre minunata uzină a corpului uman, sediul unor funcții extraordinare, și împreună să dialogăm pentru a descoperi conexiunile dintre ficat și multe alte părți ale corpului (vedere, gingii, articulații, digestie, eliminare, aparat genital).

Primești informații și cunoaștere ce-ți pot îmbunătăți calitatea vieții?

Primești provocarea de a te confrunta cu propriile obiceiuri nesănătoase și decizii nefavorabile pentru ficat?

Te așteptă să des-povestim împreună modul în care ficatul răspunde la întrebarea zilnică pe care i-o punem: PRIMEȘTI?

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI