Prezentul dorit prin Proiectul de viață – Modul 2

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei600.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

RELAȚIA DE CUPLU – PROIECTUL COMUN DE VIAȚĂ

Webinar 1

* Construcția lumii: Masculin & Feminin

La baza creației stau legile universului și legile naturii, principiile Yin și Yang. După aceleași principii este creat și omul și acelorași legi este supus și el.

Webinar 2

* Compatibilitate & Complementaritate

Cum facem potrivirea și ce tip de relație va fi?

Relația = Proiectul de Viață comun

Ciclul de 9 ani în relație

Webinar 3

* Comunicare conștientă & Ecologie relațională

Fericirea ta depinde de calitatea relațiilor tale, care, la rândul ei, depinde de comunicarea conștientă cu tine însuți și cu cei dragi ție – mai ales cu partenerul.

 

Adriana Nicolae

Licențiată în litere și psihologie, cu studii aprofundate de marketing și integrare europeană la Academia de Studii Economice, Adriana este jurnalist, editor și autor de carteconsilier și trainer numerolog – președinte și membru fondator al Asociației Numerologilor din România.

Formarea sa profesională implică și analiză tranzacțională, consiliere creștină și gândire pedagogică strategică, un program parcurs sub îndrumarea profesorului Florian Colceag.

Editarea, în 2009, a cărții „Viața care ne trăiește” și întâlnirea cu numerele, în 2010, în cadrul primului curs de numerologie al lui Anatol Basarab, i-au schimbat profund viața. Semnează, alături de Anatol Basarab, volumul „Anul devenirii tale”.

Adriana este implicată în proiecte editoriale și educaționale menite să faciliteze oamenilor conștientizarea și adaptarea la complexitatea lumii în care trăim.