Prezentul dorit prin Proiectul de viață – Modul 1

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

lei900.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Prezentul dorit prin Proiectul de viață – Modul 1

* singurul program de evoluție personală cu abordare psihonumerologică *

=========================================

OBIECTIVE  program  Prezentul dorit

* Modulul IAutocunoaștere & Imaginea vieții – capacitare individuală și consolidarea identității – te ajută să-ți alegi conștient drumul în propria viață, să te cunoști mai bine pentru a face alegeri și a lua decizii potrivite pentru tine.

* Modulul IIRelația de cuplu – relaționare conștientă – vei putea să îl înțelegi mai bine și pe partener și să îți pui în valoare calitățile cu care te-ai născut, devenind astfel un om mai împlinit.  

* Modulul I * AUTOCUNOAȘTERE – PROIECTUL VIEȚII TALE – abordare psihonumerologică – 

Webinar 1 * Vibrația interioară – relația „tu cu tine” * temperament, nevoi relaționale și frici, limbajul de iubire și limbajul scuzelor, răni emoționale

Webinar 2 * Vibrația exterioară (socială) – relația „tu cu ceilalți” * personalitate și tipare de comportament

Webinar 3 * Vibrația globală și Matrița psihoenergoinformativă * contexte de evoluție și poziții de viață

Webinar 4 * Vibrația destinului și Scara împlinirii * sens, carieră și vocație

Webinar 5 * Dezvoltarea optimă conform Ciclului de 9 ani fiecare ciclu de 9 ani și fiecare an al ciclului aduc cu sine anumite informații și își pun amprenta asupra ta într-un mod diferit, pentru că vin cu cerințe diferite, iar tu ai nevoie să dezvolți anumite abilități și capacități în mod predominant, țintit, nu la întâmplare.

* proiect de autocreare – ciclicitatea în PROIECTUL VIEȚII TALE IMAGINEA VIEȚII – abordare psihologică – raportarea corectă la oameni și la viață

webinar 1 @ IUBIRE * de sine, față de alții, față de viață

webinar 2 @ RELAȚII Și FAMILIE * roluri, jocuri, asumare

webinar 3 @ SĂNĂTATE

webinar 4 @ LUMEA în care trăim

webinar 5 @ LEGILE Vieții și ale Universului

=========================================

Adriana Nicolae

Licențiată în litere și psihologie, cu studii aprofundate de marketing și integrare europeană la Academia de Studii Economice, Adriana este jurnalist, editor și autor de carteconsilier și trainer numerolog – președinte și membru fondator al Asociației Numerologilor din România.

Formarea sa profesională implică și analiză tranzacțională, consiliere creștină și gândire pedagogică strategică, un program parcurs sub îndrumarea profesorului Florian Colceag.

Editarea, în 2009, a cărții „Viața care ne trăiește” și întâlnirea cu numerele, în 2010, în cadrul primului curs de numerologie al lui Anatol Basarab, i-au schimbat profund viața. Semnează, alături de Anatol Basarab, volumul „Anul devenirii tale”.

Adriana este implicată în proiecte editoriale și educaționale menite să faciliteze oamenilor conștientizarea și adaptarea la complexitatea lumii în care trăim.