Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.
Timp rămas pentru confirmarea participării!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

MĂȘTILE IMUNITĂȚII

Atelier de Împuternicire cu Dr. Sorina SOESCU și Cristela GEORGESCU

Starea de incertitudine existentă în lume la ora actuală pune la încercare fragilul echilibru al nivelurilor corpului. Este nevoie mai mult ca niciodată să accesăm puterea noastră interioară pentru a ne menține în echilibru. Acest lucru se poate realiza și prin cunoașterea și înțelegerea simplă și clară a diferitelor aspecte ale imunității. Măștile sunt o realitate. E nevoie să învățăm să ne raportăm eficient la ele.

La finalul atelierului fiecare participant va primi o surpriză, în premieră și în exclusivitate.

10.00 -13.00  Partea I: Ce sunt și cum/unde se poartă măștile imunității: masca fizică, masca sufletească și masca comunitară?

13.00-14.30  Pauză de prânz

14.30 17.30  Partea a II-a: Cum se îngrijesc zilnic și cum se reîmprospătează periodic cele trei măști ale imunității?

Dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu colaborează după un nou model de sinergie profesională și umană.  O bază comună de cunoaștere și experiențe practice diferite au generat completare și îmbogățire, rezultând într-o viziune comună îmbrățișată de un medic și de un practician. Această viziune este fundamentul pentru consultații personale (Consultatii Complete) sau educație/mentorat de grup (Ateliere de Împuternicire), instrumente utile persoanelor aflate în procesul de restabilire și de menținere a echilibrului fizic, energetic, intelectual și sufletesc.

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI 

Despre Cristela GEORGESCU: Expert wellness, autor, speaker și trainer holistic specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxifiere celulară regenerativă, fitoterapie, iridologie, biorezonanță și terapii de echilibrare energetică, leadership și mentoring pentru rezultate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI 

Detalii organizatorice:

14 Noiembrie 2020, 10.00-17.30

Investiție: 494 lei 

Online Platforma ZOOM.US

Ţi-a plăcut? Distribuie!

Go to Top