Mai întâi mama, apoi copilul. La final, restul familiei. Atelier online cu Cristela Georgescu și dr. Sorina Soescu

Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu. Dacă ați participat live la această conferință, vă rugăm să ne scrieți pe office@alexaevent.ro pentru a primi accesul.

lei530.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Mai întâi mama, apoi copilul. La final, restul familiei.

Atelier online de împuternicire cu dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu

Acces pe perioadă nelimitată pentru 1 persoană! Odată accesat cursul, veți avea și acces la suportul de curs în paginile unde vizualizați cursul!

Cursul este format din 2 părți, având în total peste 6 ore de informații utile!Înregistrarea cursului LIVE!
Feminitatea este centrul energiei Creației.  Femeia este centrul familiei. Fiecare familie este un cerc. Dacă dorești să-l tulburi, atunci o faci acționând asupra femeii.

Corpul feminin este special aranjat anatomic pentru a crea viață, a purta și proteja începutul vieții, a da naștere și apoi a rezista procesului lung de creștere, de educare și de maturizare a copiilor. Sarcinile unei femei în familie sunt centrate în jurul copiilor, de aceea o femeie are nevoie să fie sănătoasă, echilibrată și mai ales, centrată pe propriul corp. O femeie are nevoie să treacă printr-un proces de auto-educație și împuternicire pentru a deveni mamă, pentru a deveni soție și pentru a-și putea menține într-o stare de echilibru întreaga familie.
Sunt multe așteptări pe care societatea modernă de la are de la o femeie. Cea mai importantă și cea mai dificilă este legată de abilitatea sa de a fi mamă.
Înainte de a putea să fie o mamă bună, o femeie are nevoie să știe mai multe despre Sine.
Să-și înțeleagă bine funcționarea corpului fizic, să cunoască ce tip de dietă îi face bine, să-și cunoască limitele energiei pe care a primit-o la naștere și cum poate să folosească mai eficient propria baterie interioară. Nu are nevoie de multe noțiuni de anatomie sau de biochimie, dar trebuie să cunoască ce organe interioare are, ce funcții îndeplinesc acestea, cum se descurcă fiecare dintre ele și mai ales, cu ce le poate susține în situațiile de dificultate.
Teme principale:
1. Mini-manual despre funcționarea corpului feminin – puțină anatomie, puțină biochimie și multe metafore.
Cunoștințe combinate cu sfaturi practice și exerciții simple care pot ajuta femeile să-și echilibreze corpul fizic și să aibă mai multă energie zi de zi.
2. Sexualitatea feminină – o cheie ascunsă, un secret bine păzit.
3. Sarcina și Nașterea – portal de trecere între stări de percepție.
O femeie devine peste noapte mamă biologică, dar are nevoie de mai mult timp să devină mamă emoțional, mental și mai ales, corporal.
4. Mama și copilul.
Modele de relaționare: mama stăpână pe sine și mama imatură. Ghidaj folosind cei 5 Ași, abilități prezentate în Atelierele de Împuternicire anterioare (Măștile Imunității și Valurile Voinței).
5. Creșterea copilului – provocări și împuterniciri.
6. Familia – grup de suport sau provocare?

Despre Cristela GEORGESCU: Autor, practician și educator specializat în sănătate naturală, nutriție integrativă, detoxificare celulară regenerativă, fitoterapie, iridologie, biorezonanță și terapii de echilibrare energetică, leadership și mentoring pentru rezultate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI