Loading Evenimente
  • Acest eveniment a trecut.
Timp rămas până la interviu!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Interviu Live! Numerologia, instrument de cunoaștere și autocunoaștere cu Bogdan Ungureanu

Când?

23 Noiembrie, orele 13.30

Unde?

Pagina Facebook AlexaEvent.ro

Cu cine?

Bogdan Ungureanu – numerolog

Scopul?

Dorim să răspundem la întrebările voastre cu privire la numerologia, ca instrument de cunoaștere și autocunoaștere

Cine este Bogdan?

Bogdan Ungureanu are o experiență de peste 33 de ani de lucru cu oamenii. A început formarea ca numerolog în anul 2014, sub îndrumarea lui Anatol Basarab, care i-a devenit Maestru, Mentor și prieten de viață. În acești 6 ani de studiu și practică intensă a numelorogiei, a creat o unealtă rapidă și precisă de cunoaștere și auto-cunoastere în dezvoltarea personală, îmbinând într-un mod inedit tehnicile de coaching, numerologie și hipnoterapie.
Este membru în comitetul director al Asociației Numerologilor din România și fondator al Numerosfera în 2015. A consiliat sute de oameni în arii precum: cunoașterea și practicarea numerologiei, descoperirea vocației, relații de cuplu, parenting, dezvoltare sau reorietare profesională. A dezvoltat peste 35 de ateliere de numerologie până acum, la care au participat sute de oameni. Organizeaza cursuri de numerologie, in urma carora multi participanti devenind la rândul lor practicanți ai numerologiei și formatori de alți numerologi.
După 20 de ani de activare în tehnologia informației în companii internaționale, anul acesta Bogdan a ales sa-si continue dezvoltarea profesională ca Trainer și Consultant de Dezvoltare personală prin Numerologie și Coaching.
De ce? Pentru că Numerologia îi implinește și îi răspunde substanțial și calitativ la aspectele și nevoile vieții personale, precum și a celor din jurul său. Practic, prin intermediul Numerologiei, Bogdan își sporește starea de bună-stare pe toate planurile și oferă din preaplinul cunoașterii sale celor interesați.

Pagina Facebook AlexaEvent