Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.
Eveniment bazat pe donație minima de 90 lei
Timp rămas până la atelier!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Feminitate și sexualitate cu terapeut Laura Călina
Atelier online caritabil
Vă invităm cu drag la cel de-al 7 lea eveniment caritabil din seria  ImpreunaAjutamImpreunaNeDezvoltam
Fie că dorești să ajuți, să dai mai departe din bucuria ta și celor în nevoie, fie că doar dorești să te dezvolți, să afli informații noi, utile – nu contează care este motivul pentru care alegi să participi la acest eveniment! Pentru noi contează că ne ești alături și că alegi să faci ceva diferit în viața ta, dar și în cazul animăluțelor de la Asociația Măriuța, asociație ce o sprijin cu ocazia acestui eveniment.
Când?
22 Iunie, 18.00-21.00
Online pe ZOOM
Pentru a participa rugăm să completați formularul din pagină! Ulterior pe e-mail veți primi detaliile contului de donație. ATENȚIE! Donațiile se fac direct către contul asociației care o sprijinim! După efectuarea donației, te rugăm să trimiți dovada pe office@alexaevent.ro
Donația minimă este 90 lei. Dacă poți să te implici mai mult, cu siguranță cățeii, pisicile, căluții, măgărușii și toate animalele susținute de Măriuța îți vor fi recunoscătoare.
Despre ce vom discuta?

„Feminitate și sexualitate”
Am auzit cu toții aceste cuvinte, dar oare știm și ce înseamnă?
De ce m-am născut femeie?
De unde iau feminitate?
Ce fac cu feminitatea?
La ce mă ajută feminitatea?
Ce presupune sexualitatea energetică?

La toate aceste întrebări ne va răspunde invitata noastră, terapeut Laura Călina
Laura are studii în medicină și a lucrat peste 10 ani în acest domeniu, apelând la latura naturistă și energetică. Nu s-a oprit aici, a mers mai departe și a descoperit noua medicină, citirea chipului, semnificația fiecărui semn de pe corp, legătura cu natura, simbolistica animalelor în viața oamenilor, vibrațiile, muzica și multe alte tehnici și informații utile. Ghidează femeile spre calea lor.Studiile în psihologie și terapia de cuplu o ajută în acest sens.
Mesajul transmis de Laura este: ”Psihoterapeut spune societatea, eu cunosc puterea vindecării prin combinația mai multor științelor despre OM. Sunt un ghid pentru femei, dezvăluind-le și arătându-le calea către fericire după ce vindecăm mintea și sufletul.
Pe cine ajutăm?

Din dorința de a aduce o schimbare atât în viața animalelor, cât și în mentalitatea românilor, dar și mânată de speranța că în acest fel va dobândi ajutor și susținere din partea oamenilor cu suflet mare, Daniela Popovici a inființat în noiembrie 2016 un ONG dedicat protecției animalelor.

Și cum altfel ar fi putut denumi acest ONG, dacă nu “Măriuța”, inspirată fiind de imensa dorință de supraviețuire și spiritul luptător al cățelușei, care a ne-a uimit pe toti cu puterea și ambiția ei.

Și așa a luat naștere Asociația pentru Protecția Animalelor “Măriuța”, un înger păzitor al animalelor fără stăpân.

Cine este Măriuța?
 
În vara anului 2015, în cimitirul de la marginea localității Desa, a fost găsită o cățelușă abandonată, un puiuț în vârstă de nici două săptămâni, care se confrunta la momentul acela cu grave probleme de sănătate, având piciorușele din spate paralizate și coloana fracturată.

Impresionată până la lacrimi de situația în care se regăsea puiuțul, Daniela a decis să o adopte. Astfel că a luat-o acasă, a îngrijit-o, a hrănit-o și a dus-o la medic, nu înainte de a-i da un nume – Măriuța.

Măriuțaa patruns rapid în sufletele tuturor, fiind acum o parte a familiei Popovici. Deși piciorușele cățelușei nu au mai putut fi salvate, ea duce o viață liniștită și fericită, fiind înconjurată de iubire și oferind iubire la fiecare pas.

Măriuța este dovada vie a luptei pentru viață, a dorinței unui suflet chinuit de a depăși obstacolele, un simbol al puterii, fiind totodata o mărturie a lucrurilor bune pe care Daniela Popovici, fondatoare a ONG-ului din Desa, le poate face pentru animale.

Pe pagina de Asociația pentru Protecția Animalelor Măriuța | Facebook puteți să urmăriți și să sprijiniți asociația!

Ţi-a plăcut? Distribuie!

Go to Top