Eveniment Caritabil Online. O PICĂTURĂ DE MÂNGÂIERE cu Cristela Georgescu și dr. Pavel Chirilă

Rezervarea fermă se face în baza plății. Pentru a face înscrierea, te rugăm să alegi tipul de participare, și să apeși butonul de Adaugă în coș, iar ulterior să mergi la coș și să finalizezi comanda. Ne poți trimite dovada de plată pe office@alexaevent.ro pentru o procesare mai rapidă!

90.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

O PICĂTURĂ DE MÂNGÂIERE 

Relația medic – pacient în medicina creștină și medicina contemporană

Eveniment Caritabil cu Cristela Georgescu și dr. Pavel Chirilă

Când ne întâlnim?
18 Mai 2022
19.00-21.00
Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

Ce înseamnă medicina creștină și cu ce preț se ajunge să o practici? Cum putem evalua programa școlii moderne de medicină? Cum să căutăm și cum să ne alegem medicul potrivit?

”Medicul creștin consultă bolnavul cu conștiința și cu convingerea ca trupul este templu al Duhului Sfant; cand atinge bolnavul, el atinge templul, iar cand vorbește cu bolnavul intră în relație cu sufletul, adică cu veșnicia. Medicul creștin este smerit și milostiv, se roagă pentru vindecarea bolnavilor. (…) alcătuirea minunată a ființei umane, creșterea, procesele fiziologice sunt studiate steril, foarte tehnic, ca și când ființa umană ar fi doar efectul împreunării biologice și o sumă de organe funcționale. (…) in anii clinici din facultate, m-as astepta sa se studieze și cauzele spirituale ale bolilor, nu numai cauzele biologice, climatice, alimentare, microbiene, chimice, fizice etc.” ” Prof. Dr. Pavel Chrilă

Vă invităm la un eveniment caritabil, în care invitatul de onoare este medicul Pavel Chirilă, doctor în științe medicale și profesor universitar. Tema aleasă va fi prilej de informare, de conștientizare și de alinare sufletească. Prin participare aveți posibilitatea de a sprijini una dintre cele mai vechi inițiative umanitare din România, Centrul de Îngrijiri Paliative Hospice ”Sf. Irina”, dar și de a adresa întrebări și de a primi răspunsuri într-un mod care respectă confidențialitatea fiecărei persoane.

Toate donațiile din participarea la acest eveniment merg direct către Hospice ”Sf. Irina”, pentru bolnavii aflați în stadii avansate de suferinta. Este locul unde umanitatea face posibilă o picătură de mângâiere într-un ocean de durere. Locul unde Petre Ţuţea s-a stins chiar în braţele domnului doctor. Îngrijirea paliativă este o îngrijire complexă și cel mai tipic exemplu de interdisciplinaritate. Ea presupune asistenţă calificată medicală, socială, psihologică şi spirituală. Se concentrează asupra controlului durerii, îmbunătăţirii calităţii vieţii bolnavului şi asupra suportului acordat familiei. Mai multe detalii despre Hospice ”Sf. Irina” AICI

 

Despre Prof. Univ. Dr. Pavel Chirilă AICI 
Despre Cristela Georgescu AICI 

Program
19.00-21.00

Donație minimă
90 lei/20 euro ( persoanele care se află într-o situație financiară specială și doresc să participe, sunt rugate  să transmită un mesaj cu detalii pe office@alexaevent.ro)

Aveți în vedere contul primit la achiziție! NU faceți donațiile în contul Alexa Event!