Eveniment caritabil.Descoperă marea ta călătorie în 2024 cu Nelu Vicleanu

IMPORTANT! Donația se face exclusiv în contul Asociației. Pentru a primi contul te rugăm să adaugi în coș evenimentul și să finalizezi comanda. Este obligatorie comanda în site pentrua  putea primi datele de acces la eveniment.

Te rugăm odată realizată donația, trimiteți dovada pe office@alexaevent.ro pentru a primi datele de acces ale evenimentului!

90.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

DESCOPERĂ MAREA TA CĂLĂTORIE ÎN 2024!
Trainer Nelu Vicleanu

Când ne întâlnim?

13 Decembrie 2023, 19.00-21.00 – live pe zoom.

Se oferă acces timp de 3 zile la înregistrare pentru a putea fi reluată informația!

Donația minimă 90 lei. Ajutăm 80 de copii susținuți de Asociația Pastel! Implică-te și tu!

Simți dorința unei conexiuni mai profunde cu tine și cu divinul? Ești pregătit să pornești într-o călătorie de trezire spirituală și descoperire de sine? Dacă răspunsul tău este da, atunci pregătește-te pentru o călătorie fascinantă și transformătoare în 2024, în concordanță cu vibrațiile astrale ,numerologice si tarologice.

Anul viitor aduce un nou ciclu de energie și expansiune pe Pământ. Ceea ce a fost blocat sau reținut anterior este eliberat în favoarea creșterii și prosperității tale. Este esențial să știi cum să inoti in acest nou flux vibrational, deoarece schimbările de energie vor fi rapide și furibunde uneori.

Fiecare an aduce o obligație, o cerință și oportunități. Progresul sau regresul tau depinde de modul în care acestea sunt îndeplinite. Ziua nașterii tale este cheia pentru a tranzita provocările vieții, este răspunsul tău la stres, precum și modul tău de comunicare. Cunoașterea vibrațiilor tale astrale, numerologice și tarologice personale îți va permite să te adaptezi cel mai bine, să înoți cu valul și să excelezi în anul 2024.

Te invităm să ni te alături în această călătorie extraordinară de autodescoperire și să participi la evenimentul nostru special de prezentare a previzunilor pentru anul care urmeaza. Vino să aflăm împreună cum putem transforma influențele astrale în ghiduri pentru o viață mai conștientă și împlinită!

       Te așteptăm cu brațele deschise să călătorim împreună pe calea creșterii frecvenței vibrationale proprii, spre o nouă viziune a locului nostru în lume în energicul și neînfricatul an 2024.

Pe cine ajutăm? Asociația Pastel – detalii mai multe pe pagina 

”Dăruim pentru Amara este proiectul nostru de Crăciun, iar anul acesta sărbătorim al 10-lea an de implicare activă în viața comunității din satul Amara, județul Buzău. Copiii din comunitate provin din familii vulnerabile, fie că vorbim de copii lăsați în grija bunicilor, în timp ce părinții se luptă pentru un trai mai bun în altă țară, fie de copii cu mulți frați și surori sau copii ce au un singur părinte sau niciunul.

În comunitatea din Amara sunt 80 de copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Două surori sunt crescute de mătușa lor și cel mai de preț lucru pe care îl au este dragostea.  Șapte frați sunt crescuți de mama lor și averea lor constă în faptul că se au unii pe alții. Un băiețel este crescut de bunica lui și comoara lui este studiul. O fetiță își dorește de la Moș Craciun liniște în familia ei. O altă fetiță este în plasament, dar crescută cu multă iubire de peste 9 ani. O altă fetiță cară pe umerii ei prea mici povara atacurilor de panică periodice. Acestea sunt doar câteva destine, exemple de viață din Amara (Buzău).”

Despre Nelu Vicleanu

De profesie economist, dar și psiholog, formator, Nelu Vicleanu este un căutător pasionat de autocunoaștere și adevăr. În acest sens, a aprofundat discipline precum numerologia, astrologia, tarotul și feng shui. A urmat cursuri cu cei mai buni maeștri ai lumii în aceste domenii. S-a specializat cu profesori din Franța, Canada, Singapore, Italia, Grecia, SUA, Africa de Sud și a călătorit în centre spirituale din India și Italia.

În urmă cu mai bine de 20 de ani prezenta pe unde hertziene o emisiune de astrologie,  sora numerologiei, așa cum o numește el, intitulată „Aproape de cer”.

Dragostea pentru știința numerelor este reflectată și de calitatea de expert contabil. În timp ce crezul lui ca numerolog este să îi ajute pe oameni să își descopere abilitățile și talentele, să-și redescopere rădăcinile și să-și trezească puterile pe care Dumnezeu le-a pus în fiecare dintre noi. Provocările, indicate în harta numerologică a fiecăruia, fiind doar locuri în curs de dezvoltare a conștiinței.