Eveniment caritabil. Armonia Relațiilor. Descoperirea Compatibilității și Complementarității

IMPORTANT! Donația se face exclusiv în contul Asociației. Pentru a primi contul te rugăm să adaugi în coș evenimentul și să finalizezi comanda. Este obligatorie comanda în site pentrua  putea primi datele de acces la eveniment.

Te rugăm odată realizată donația, trimiteți dovada pe office@alexaevent.ro pentru a primi datele de acces ale evenimentului! 

Cine poate dona mai mult, cu drag cățeii primesc. Mulțumim!

90.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Eveniment caritabil. Armonia Relațiilor

Descoperirea Compatibilității și Complementarității

Când ne întâlnim?

27 Noiembrie 2023, 19.00-21.00 – live pe zoom

Se oferă acces timp de 3 zile la înregistrare pentru a putea fi reluată informația!

Donația minimă 90 lei. Ajutăm 55 de căței susținuți de Asociația Casuța cu căței! Implică-te și tu!

Te invit la un atelier în care să descoperi cum poți armoniza relațiile tale cu ajutorul numerologiei. Acest atelier se adresează pentru orice doritor de dezvoltare și cunoaștere. Nu necesită să ai cunoștințe de numerologie! Tematica va fi abordată pe înțelesul tuturor!

Ce descoperi?

  • Masculin/feminin
  • Compatibilitate vs complementaritate
  • Cum ne înțelegem pe  noi și pe ceilalți în funcție de felul de a fi
  • Așteptările și dezamăgirile în funcție de ziua nașterii
  • Puntea ce leagă 2 oameni – ce au de făcut pentru a se înțelege, completa
  • Punctele de întersecție între 2 oameni
  • Întrebări și răspunsuri, exemple

Trainer: Alexandra Mihărtescu (Condur), numerolog, psiholog, formator și consilier dezvoltare personală.

Numele meu este Alexandra Mihărtescu (Condur) și am descoperit dorința de a ajuta pe cei din jurul meu încă din perioada școlii generale. Drept urmare, odată ce am terminat liceul, m-am îndreptat vertiginos către Facultatea de Psihologie din cadrul Universității “Al. I. Cuza” din Iași. Tot aici am terminat și Masteratul de “Terapii de cuplu și familie“.
Pe parcursul anilor de facultate am avut ocazia de a lucra atât în ONG-uri cât și în centre pentru femeile abuzate fizic și/sau emoțional în familie. Experiențele voluntariatului au întotdeauna un impact asupra noastră, ne ajută să schimbăm modul de a gândi.Începem să apreciem adevăratele valori ce le avem, ce de multe ori nu le conștientizăm. Tocmai de aceea încurajez cu toată dragostea ca orice elev, student, adult, angajat, pensionar, adolescent, etc. să se implice măcar o dată în viață într-o astfel de activitate. Promit că sentimentul de mulțumire și împlinire va depăși cu mult așteptările voastre.
Și cum viața are modul ei de a lăsa o amprentă, am avut ocazia și plăcerea de a lucra în diverse domenii – de la vânzări, resurse umane/recrutare până la parte de marketing și management. Prin intermediul acestor experiențe am avut ocazia de a cunoaște oamenii și de a pune bazele cunoașterii ființei umane. Însă marea dragoste a rămas psihologia și consilierea celor ce au nevoie de îndrumare în viață.
Tot din dorința proprie de a mă dezvolta la toate nivelele, am demarat proiectul AlexaEvent – ce are ca scop organizarea de evenimente pe dezvoltare personală, spirituală și pe alocuri profesională, însă fără a părăsi cu mult sfera principală. Astfel am avut ocazia încă o dată de a cunoaște oameni minunați, oameni unici, oameni ce au conștientizat că primul pas în atingerea oricărui obiectiv este dezvoltarea propriei persoane! Și încă odată, cu ajutorul acestui proiect minunat, ce nu l-aș fi putut pune pe picioare fără ajutorul celor dragi mie, precum și a colaboratorilor, a ieșit la suprafață dragostea față de oameni și în special de a-i ajuta pe cei ce au nevoie.