Echilibrarea relațiilor de cuplu și familie. Conferință online

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii. Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu.

200.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Echilibrarea relațiilor de cuplu și familie

Conferința cu Alexandru Antonie

Obiectivul conferinței

Masculinul și femininul sunt două tipuri de energie în univers. Relația dintre un bărbat și o femeie este menită echilibrării principiului masculin și feminin atât la nivelul câmpului de familie cât și la un nivel mai extins al câmpului.

Chemăm în viața noastră acel partener care ne ajută cel mai mult la purificarea sufletului nostru. Fiecare partener este „chemat” la nivel de câmp „să joace” un rol prin care să regleze disfuncțiile planului subtil care s-au creat la nivelul sufletului. Femeia este deseori umilită, respinsă, neîndreptățită, neglijată, trădată, jignită, lipsită de iubire, afecțiune, grijă … Bărbatul este învinovățit, disprețuit, blamat, judecat, insultat și deseori ucis în plan subtil de femeie.

Prin conectarea ei la planul subtil, femeia dispune de o putere foarte mare, iar atunci când se supără face adevărate ravagii în plan subtil.

Acestea au corespondență aproape imediată în planul fizic și se manifestă prin dureri, boli, necazuri, probleme de destin, incapacitatea de a-și mai găsi un partener sau de a mai procrea, etc. Indiferent de ceea ce se întâmplă în relația de cuplu, atât femeia cât și bărbatul trebuie să își păstreze sentimentele de iubire unul față de celălalt. Majoritatea reacțiilor și a experiențelor în cuplu sunt cu scop reglatoriu la nivelul câmpului. Sufletul primează înaintea trupului.

Atunci când, la nivel de suflet, apare pericolul degradării, încep experiențele de purificare iar partenerul sau familia (de obicei persoanele cele mai apropiate) încep să răspundă nevoilor de câmp ale persoanei în cauză. Încep certurile, neînțelegerile, jignirile, umilirile, indiferența, răceala… Cea mai bună cale pentru a depăși asemenea situații este cea în care se păstrează și se amplifică sentimentul de iubire, în special față de persoanele care provoacă aceste experiențe.

De unde vin problemele în relații:

Fiecare persoană are în interior totalitatea liniei genetice formată din experiențele, gândurile, emoțiile, comportamentele manifestate de predecesori. Toate ființele de pe linia genetică de familie au amprentat câmpul colectiv de familie, iar noi suntem reprezentanții actuali care manifestăm programele, limitările și condiționările transmise de-a lungul generațiilor.

Programele sunt înscrise la nivelurile subtile ale subconștientului și, de cele mai multe ori, doi oameni sunt atrași într-o relație de cuplu de magnetismul programelor similare la nivelul celor 2 linii de familii din care cei doi provin.

E ca și cum tu și altă persoană ați intrat într-o relație de cuplu ca să vă oglindiți în cea mai mare programele „negative” astfel încât să vedeți acele traume care nu sunt rezolvate.

Partenerul este cea mai potrivită oglinda pentru tine care scoate cele mai multe și mai grele programe din subconștientul liniei de familie cu scopul de a le rezolva și a descărca încărcătura traumatică de pe linia de familie. Partenerul poate fi nu numai soțul/soția, ci și șeful, partenerii de business, colegii etc. Aceștia răspund ca urmare a bazei de programare care există în tine și apar în viața ta, în dinamici specifice, ca să te echilibreze.

Ce înseamnă Echilibrarea Relațiilor de Cuplu și Familie?

Scopul întâlnirilor dintre oameni este de a oglindi, conștientiza și elimina orice manifestare care este în afara spectrului de frecvență al iubirii și de a exprima potențialul cel mai înalt al sufletului lor, care este iubirea.

 Te-ai întrebat vreodată:

 • de ce nu ai noroc în relații
 • de ce nu reușești să îți găsești un partener
 • de ce nu poți avea o relație împlinită cu persoana pe care o iubești sau de ce persoana pe care o iubești nu te iubește
 • de ce nu poți avea copii deși ai o relație fericită
 • de ce nu reușești să te înțelegi cu familia
 • de ce nu există iubire și armonie în raport cu părinții tăi

Majoritatea cauzelor la răspunsul întrebărilor de mai sus se află la nivel de câmpuri subtile.

Toate filtrele, programele, limitările și condiționările care au fost sădite în câmpul nostru de conștiință împiedică lumina adevăratei manifestări a ființei noastre să iasă la suprafață.

Aceste pre-programări ne împiedică să formăm o unitate la nivel de conștiință cu partenerul nostru de viață și să ne bucurăm de susținerea la nivel de inimă (energia iubirii), produce certuri și neînțelegeri care ne cauzează mari suferințe interioare și ne videază de fluxul de energie creatoare care ar trebui investit în direcția dezvoltării noastre.

La nivel de câmpuri venim gata programați cu o mulțime de programe care formatează viața noastră în așa fel încât să închidem bucle energetice din trecut ale părinților noștri sau ale generațiilor din spate.

Ne trezim că intrăm în relații de cuplu care, nu numai că nu ne aduc bucurie și împlinire, dar ne și marchează profund provocând noi suferințe și rescriind traume din trecut, ale căror amprente le purtăm la nivel energetic.

Aceste traume sunt rescrise peste cele ale generațiilor din spate producând un fel de „up-date” și întărind și mai mult programul rădăcină. Acesta este și motivul pentru care ne simțim atrași de anumiți parteneri cu care intrăm în relație și care se dovedesc a fi total nepotriviți iar la finalul relației ne întrebăm cum de ne-am putut îndrăgosti de o astfel de persoană.

Răspunsul este că nu a fost „îndrăgosteală” ci un efect al magnetismului creat de programul din trecut. Majoritatea relațiilor de cuplu și de familie se află în această situație: partenerii se întâlnesc nu pentru că se iubesc și s-au atras pe nivelul corespondent al energiei iubirii ci pentru a închide buclele energetice din spate.

De regulă aceste relații se încheie cu despărțiri dureroase care provoacă unuia din parteneri multă suferință sau divorțuri care traumatizează nu doar partenerii cât mai ales membrii familiei, în special copiii.

Vindecarea prin relații (de cuplu, de familie, profesionale, relațiile cu ceilalți):

Fiecare persoană are în interior totalitatea liniei genetice formată din experiențele, gândurile, emoțiile, comportamentele manifestate de predecesori. Toate ființele de pe linia genetică de familie au amprentat câmpul colectiv de familie, iar noi suntem reprezentanții actuali care manifestăm programele, limitările și condiționările transmise de-a lungul generațiilor.

Programele sunt înscrise la nivelurile subtile ale subconștientului și, de cele mai multe ori, doi oameni sunt atrași într-o relație de cuplu de magnetismul programelor similare la nivelul celor 2 linii de familii din care cei doi provin. E ca și cum tu și altă persoană ați intrat într-o relație de cuplu ca să vă oglindiți în cea mai mare programele „negative” astfel încât să vedeți acele traume care nu sunt rezolvate.

Partenerul este cea mai potrivită oglindă pentru tine care scoate cele mai multe și mai grele programe din subconștientul liniei de familie cu scopul de a le rezolva și a descărca încărcătura traumatică de pe linia de familie. Partenerul poate fi nu numai soțul/soția, ci și șeful, partenerii de business, colegii etc. Aceștia răspund ca urmare a bazei de programare care există în tine și apar în viața ta, în dinamici specifice, ca să te echilibreze.

Programul include:

 • Sesiune de teorie
 • Sesiune de întrebări și răspunsuri
 • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează celor care doresc să lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.