Dinamici Financiare, Dinamici de Abundență. Conferința Online

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii. Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu.

200.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Dinamici Financiare, Dinamici de Abundență

Conferința cu Alexandru Antonie

Scopul acestei Conferințe esta să abordăm aspecte care au nevoie de multă atenție și înțelegere

Conferinta de practica ”Dinamici Financiare – Dinamici de Abundenta” reprezinta o experienta de 5 ore si 30 de minute in care exploram împreună dinamicile care se manifestă în viața noastră în zona financiară, în zona de abundență.

În viața noastră de zi cu zi întalnim constant situații în care ne regăsim în punctul în care dorim să avem mai mult, să primim mai mult, să fim mai mult și nu înțelegem care este motivul pentru care, pentru noi, Abundența Financiară sau Abundența în general capată altă formă de expresie decât în viețile unor persoane cu care ne comparam  – adică noi nu avem și ei au.

Conflictele interne și externe care se dezvoltă ca urmare a acestei diferențieri, de tipul eu nu am – ea/el are, crează o mare separare între noi și noi, între noi și ceilalți, între noi și Dumnezeu.

Timpul ne-a arătat numărul de conflicte care s-au creat, care s-au dezvoltat datorită acestui conflict creat prin identificarea noastră cu partea care nu are, cu partea care nu este, cu partea care nu poate, etc.

Odată dezvoltat acest conflict, nivelul de separare față de ceilalți sau față de noi merge până în punctul în care putem ajunge să anulăm marea majoritate a dorințelor noastre, în care ne blocăm aspirațiile, în care pur și simplu ne blocăm să ne manifestăm la nivel de gând, la nivel emoțional, la nivel fizic.

Stratificarea socială care se crează prin prisma acestei diferențieri între cei care au și cei care nu au a creat pe toată perioada istoriei multe lupte la toate nivelurile de ființare. Oameni pe care nu îi cunoaștem pot deveni obiectul respingerii noastre doar pentru simplul fapt că ei au și noi percepem că nu avem. Noi ajungem să ne auto-anulăm, să ne izolăm, să ne simțim mici și fără valoarea lor prin simplul fapt că nu avem pe măsură, la același nivel la care ceilalți au.

Nevoia de a fi la fel ca ceilalți, de a avea acces la niveluri asemănătoare de bogăție și abundență, indiferent ce înseamna acest lucru din punct de vedere fizic, mental sau emoțional.

De multe ori dezvoltăm complexe de tipul – suntem blestemați sau nu merităm sau suntem pedepsiți de Divinitate, de Dumnezeu Adevărat etc, fără să avem în vedere că Dumnezeu Adevărat este Prezența de Iubire care are miliarde de fii și fiice, la fel de valoroase pentru EL, fără să înțelegem că nu poate avea un fiu ales, preferat, că nu poate avea un popor ales, preferat, pentru că Iubirea nu face diferență.

Iubirea Iubește și atât.

Plecând de la această înțelegere – că Iubirea iubește și atât, că Dumnezeu a pus la dispoziția omului un cadru de învățare și de conștientizare a spațiului creat, a legităților care stau la baza funcționarii spațiului de ființare, la modul în care sunt constituite ființele, la modelele de manifestare, ajungem în punctul în care înțelegem că fiecare ființă întrupată primește aceleași posibilități de expresie, aceleași posibilități de manifestare, primește aceleași drepturi de a considera că este sau nu este, că are sau nu are, că poate sau nu poate.

Și dacă regulile spațiului de manifestare, legitățile din spatele interacțiunilor umane sunt aceleași pentru toți, înseamnă că ne supunem cu toții acelorași reguli, că suntem la baza toți egali și că nu există unul mai favorizat de Divinitate față de altul.

În acest moment suntem pregătiți să scoatem din spațiul nostru de argumentare că Divinul e responsabil pentru suferința noastră. Divinul iubește si atât, Divinul nu are popor ales și nu ar prefera pe o persoană în detrimentul altei persoane. Divinul este precum Soarele – care iubește Planeta și tot ce este pe ea, în egală măsură.

Ajungând la acest nivel de conștiență realizăm că toate celelalte credințe de copil ales sau copil respins, de popor ales sau popor respins – sunt toate construcțiile oamenilor, justificările poziției lor sau justificările experienței lor, de durere, de suferință sau de nevoie de a justifica o poziție de conducere sau de control.

Este nevoie să înțelegem că dacă toți suntem iubiți identic și dacă toți primim aceleași drepturi înseamnă că este nevoie să găsim motivul pentru care unii au și alții nu au în alte zone de explorare.

Și așa cum au spus marii învățați – primim ceea ce sădim – înțelegem că prin natura programării de la niveluri diferite, obținem și rezultate pe măsură.

Pentru a înțelege care este motivul pentru care unele persoane au și unele persoane nu au, este nevoie să abordăm modelele de programare ale reprezentanților care viețuiesc pe acest pământ din cele doua grupe de manifestare. Programarea din spatele celor două grupe este cea care face diferența.

Și dacă sunt o persoană care percep în interiorul meu  că am, că merit, că pot, că sunt, că …, oricare ar fi aspectul pe care îl consideram pozitiv ți pe care îl admiram, înseamnă că în spatele acestor percepții despre mine și despre poziția mea în raport cu lumea și Divinitatea se afla un set de reguli interne, un set de poziții perceptuale pe care le îmbrățișez, un set de convingeri care derivă din însăși experiența mea, experiență pe care am dezvoltat-o în această viață sau în alte întrupări.

În egală măsură este foarte probabil ca la nivel de programare, considerată pozitivă, să contribuie și programarea genealogică, adică suma tuturor tendințelor de manifestare la nivel de gând, emoționale, etc, care susțin această poziție pe care o îmbrățișez prin prisma alegerilor de poziționare pe care le-am făcut, ca urmare a multitudinilor de experiențe prin care am trecut.

Și dacă sunt o persoană care percep în interiorul meu  că nu am, că nu merit, că nu pot, că nu sunt, că …, oricare are fi aspectul pe care îl consideram negativ și pe care îl respingem, înseamnă că în spatele acestor percepții despre mine și despre poziția mea în raport cu lumea și Divinitatea se află un set de reguli interne, un set de poziții perceptuale pe care le îmbrățișez, un set de convingeri care derivă din însăși experiența mea, experiență pe care am dezvoltat-o în această viață sau în alte întrupări.

În egală măsură este foarte probabil ca la nivel de programare, considerată negativă, să contribuie și programarea genealogică, adică suma tuturor tendințelor de manifestare la nivel de gând, emoționale, etc, care susțin această poziție pe care o îmbrățisez prin prisma alegerilor de poziționare pe care le-am făcut, ca urmare a multitudinilor de experiențe prin care am trecut.

Înțelegem că în spatele rezultatelor de percepție internă sau externă se află un set de experiențe care se află înscrise în câmpul nostru sufletesc care se modifică viață dupa viață și un set de experiențe care se află înscrise în câmpul de programare al familiei noastre genealogice. Ca urmare a acestor experiențe din câmp au fost înscrise propriile noastre poziții, propriile noastre percepții, propriile noastre justificări care creează în esență convingerile pe care le avem la nivel mental, sentimentele pe care le avem la nivel emoțional, somatizările pe care le avem datorită manifestărilor care se dezvoltă în corpul vital.

Înțelegem că a avea sau a nu avea, a fi sau a nu fi etc, reprezintă un rezultat, un rezultat care are în spate mai multe experiențe care ne-au făcut să ne poziționăm în raport cu anumite aspecte ale realității trăite anterior și pe care le manifestăm constant, pe modelul de răspuns învățat sau pe care ne-am antrenat.

Înțelegem că a avea este o alegere!
Înțelegem că a fi este o alegere!
Înțelegem că a putea este o alegere!

De asemenea,

Înțelegem că a nu avea este o alegere!
Înțelegem că a nu fi este o alegere!
Înțelegem că a nu putea este o alegere!

Și pentru că este o alegere pe care am făcut-o noi, la nivel conștient, înțelegem că în spatele alegerii există o motivație. Când înțelegem motivația din spatele alegerii, înțelegem care este motivul pentru care îmbrățișăm alegerea și culegem rezultatul.

Înțelegem astfel că motivația din spate este cea care generează rezultatul.

Faptul că ne schimbăm convingerile este un pas, doar că este un pas mic.

Faptul că înțelegem motivațiile este un pas enorm, pentru că este cheia care menține acea realitate de programare din câmpul nostru, din viața noastră.

Înțelegem că a nu avea sau a nu fi, a nu putea sau a nu ști – au în spate o motivație. Este o alegere deliberată care mă împiedică să trăiesc o anumită experiență pe care nu doresc să o mai trăiesc sau mă ajută să mențin o realitate experiențială care îmi oferă atât de multă trăire și împlinire sufletească.

Plecând de la cele expuse mai sus, înțelegem că toată dinamica noastră de viață are în spate un set de programări care lucrează prin câmpul nostru, pe care le îmbrățișăm sau le respingem, care ne creează conflicte în raport cu noi sau cu ceilalți, în raport cu mediul de viață sau cu Divinitatea.

Programul include:

  • Sesiune de prezentare teoretică 1

Sesiune de prezentare teoretică 2

  • Sesiune de întrebări și răspunsuri
  • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează celor care doresc să lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.