Design your Destiny-Valori vs. Obiective. Conferința Online

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii. Odată finalizată achiziția și confirmarea plății, cursul îl veți regăsi în secțiune Cursuri din Contul meu.

200.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

Design your Destiny-Valori vs. Obiective

Conferința cu Alexandru Antonie

Obiectivul conferinței

Este conferința care te pune față în față cu realitatea ta interioară, cu realitatea ta valorică interioară reflectată la exterior prin realitatea vieții tale.

Este conferința care ne oferă o perspectivă asupra părților fundamentale ale identității noastre, asupra călătoriei noastre în această viață.

În cadrul conferinței parcurgem împreună o călătorie de descoperire a valorilor noastre cele mai înalte și vom vedea cum aceste valori sunt reflectate în viața noastră, în acțiunile noastre, în alegerile noastre de zi cu zi, în obiceiurile și faptele noastre.

Înțelegem cum se crează destinul, cum fiecare valoare a noastră contribuie la acest drum al vieții noastre, înțelegem împreună cum putem să ne creem destinul.

Înțelegem că un destin implacabil, pe care nu îl dorim, este destinul pe care l-am chemat punând în operă sistemul nostru de valori, înțelegem că putem, printr-o tehnică simplă de conștiință umană, să-l schimbăm.

Vei înțelege care este rolul tău în această lume, în realitatea ta, în opera vieții tale! Vei înțelege că poți să schimbi, totul!

Un mare învățat a spus:

 • Credințele tale devin Gândurile tale,
 • Gândurile tale devin Cuvintele tale,
 • Cuvintele tale devin Acțiunile tale,
 • Acțiunile tale devin Obiceiurile tale,
 • Obiceiurile tale devin Valorile tale,
 • Valorile tale devin Destinul tău!

Care sunt pașii pe care putem să-i facem pentru a ne crea linia de destin pe care ne-o dorim, să trăim viața spre care tindem, să atingem ceea ce este în valoarea noastră?

Orice alegi să faci te conduce pe drumul vieții tale, conturează o linie de acțiune, conturează Obiceiuri specifice care generează Valorile noastre.

Rolul nostru este să înțelegem profund ceea ce valorizăm, ce ne inspiră cu adevărat, cine suntem noi cu adevărat și care este scopul nostru profund. Rolul nostru este să trăim o viață care să ne inspire, care să ne facă să simțim că trăim ceea ce este cu adevărat relevant pentru noi.

În măsura în care îmbrățișezi viața pe care altcineva dorește să o trăiești, încercând să îmbrățișezi sistemul de valori și referințele altei persoane, diferit de sistemul tău de valori (al unui părinte, profesor, manager, șef de orice fel sau logodnic/logodnică), cu siguranță vei întâlni frustrare în drumul tău, o viață departe de ceea ce este valoros și de interes pentru tine, care să-ți aducă bucurie în tot ce faci.

Golurile perceptuale crează valori

Ceea ce simțim că ne lipsește la nivel perceptual, ne crează un gol, o foame de a avea ceea ce ne lipsește, pentru exact lucrul care era obiectul sau subiectul lipsei perceptuale.

Percepția unui gol perceptual crează un gol de valoare corespondentă egală cu valoarea golului care ne conduce spre obținerea lui până când acoperim acel gol – prin obținerea lui, prin atingerea lui.

În cadrul conferinței vom parcurge un număr de întrebări prin care să putem să identificăm cu precizie care sunt Valorile noastre nucleu, acele valori care ne crează realitatea, care ne trasează linia destinului. Aceste întrebări fac parte dintr-un proces de analiză și de lucru cu sine, procese dezvoltate de specialiști care se ocupă de tehnici profunde de conștiință umană.

Pe măsură ce identific valorile, pot să-mi trasez o viață care să fie în respect față de ele, o viață în care pot să ating ceea ce este cu adevărat în valoarea mea. Vom analiza împreună care sunt obiectivele cele mai potrivite spre care să mergem la nivelul vieții noastre personale.

Odată identificate Valorile Personale, vom înțelege în mod clar care este motivul pentru care am atins sau nu obiectivele pe care ni le-am propus în prezent. Știm cu certitudine în acest moment dacă obiectivele spre care tânjim sunt aliniate sau nu la sistemul nostru de valori.

În cazul în care, deși am făcut eforturi considerabile să atingem acele obiective, nu le-am atins, înțelegem că acele obiective nu sunt în valoarea noastră, sunt obiective pe care ni le-am ales din mediul nostru de viață, de la autorități și modele pe care le apreciem.

Înțelegem că am vrut să fim asemănători cu modele sociale și ne-am pierdut identitatea noastră. În măsura în care obiectivele pe care încercăm să le atingem, deși nu fac parte din sistemul nostru de valori, dorim neapărat să le păstrăm, învățăm cum să legăm obiectivele la valorile noastre și cum să legăm valorile noastre la obiective pe care le-am preluat de la mediul social în care trăim.

Programul include:

 • Sesiune de teorie
 • Sesiune de întrebări și răspunsuri
 • Sesiune de meditație ghidată

Programul se adresează celor care doresc sa lucreze cu ei intens.

În măsura în care dorești să faci parte din grupul de lucru care face această minunată lucrare de familie, de neam și la nivel planetar, te invităm să achiziționezi conferința.

Alexandru Antonie

 • Trainer și Facilitator de proces
 • Terapeut și Coach
 • Fondatorul Programului de formare în coaching “Evolution Coaching System”
 • Fondatorul Programului de formare “Vindecare somato-emoțională prin regresii în vieți anterioare”, “Evolution Somato Emotional System”
 • Tabere de dezvoltare personală, program intens de lucru cu sine de 8 zile
 • Conferințe și seminarii în sală și online, mii de participanți
 • Ședințe unu-la-unu cu mii de oameni din țară și din străinătate
 • Impact: Sute de mii de oamenii prin terapii individuale, programe de formare, cursuri, conferințe, tabere și emisiuni TV.