Webinar cu dr.Sorina Soescu.Imunitatea Emoțională

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

225.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Des-povestitoarea – Imunitatea emoțională cu dr Sorina Soescu

Sesiune înregistrată

Te-ai gândit vreodată că șezătorile de altădată astăzi au luat altă formă? Nevoia de a ne aduna într-un grup și de a povesti, de a crește, de a evolua a luat forma de cursuri!

Te invităm alături de dr Sorina Soescu să înveți dezvoltarea imunității și vindecarea ALTFEL – prin povești cu tâlc pe înțelesul tuturor!

Dr. Sorina Soescu în dialoguri de des-povestire

Dacă eram o specialistă în incantații, făceam des-cântece. Pentru că sunt expertă în povești, vă invit la sesiuni de des-povestire. Propun subiecte interesante, pentru zile speciale ale anului, în care să facem des-povestiri ale unor povești ce se spun de prea mult timp.

Subiectul des-povestirii: Cum folosim CONFLICTUL ca modalitate de evoluție, de creștere interioară, de împuternicire?

Cum putem să trecem dincolo de CONFUZIE și să atingem CLARITATEA?

Cum putem ieși din APATIE?

Cele trei ”boli” emoționale importante, conflictul, confuzia și apatia sunt vindecabile dacă le des-povestim și le vizualizăm diferit. Portalul de energie al lunii noiembrie, 11:11 ne prilejuiește o modalitate de a ne conecta cu un aspect important al rezistenței noastre interioare.

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI