Des-povestitoarea: despre Mucus cu dr Sorina Soescu. Sesiune înregistrată

Achiziția fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face achiziția, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. NECESITĂ să îți faci cont pentru a comanda și accesa înregistrarea! Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar direct. Alegerea plății cu cardul te va duce către pagina euplatesc.ro, iar cea de transfer bancar îți va transmite pe e-mail detaliile bancare și numărul comenzii.

225.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

Des-povestitoarea: despre Mucus cu dr Sorina Soescu.

Sesiune înregistrată

 

Suntem extrem de încântați să vă invităm la această sesiune înregistrată cu unul dintre cei mai reputați specialiști în domeniul medical, Dr. Sorina Soescu. În cadrul acestei discuții captivante, explorăm un subiect intrigant și esențial pentru sănătatea noastră – Mucusul. Vă așteptăm cu brațele deschise pentru a afla tot ce trebuie să știți despre acest subiect.

👃 Ce este, de fapt, mucusul?

🤧 Cum se produce și ce roluri îndeplinește în organism?

❓ De ce avem adesea senzația că suntem “inundați” de mucus în diverse perioade ale vieții?

🤔 Există modalități de a preveni acumularea excesivă de mucus?

Dr. Sorina Soescu, cu ani de experiență în medicină, oferă răspunsuri clare la aceste întrebări și multe altele. Descoperiți de ce mucusul este atât de important pentru organism și cum vă puteți gestiona în mod corespunzător această substanță vitală pentru sănătatea voastră.

Nu ratați șansa de a învăța lucruri esențiale despre corpul vostru și de a descoperi cum să vă mențineți sănătatea în echilibru. Achiziționează această sesiune înregistrată pentru a înțelege mai bine secretele mucusului și remediile sale!

Despre mucus se poate discuta doar zâmbind și jucându-ne.

Și desigur…des-povestind.

 

Despre Dr. Sorina SOESCU: Medic primar de sănătate publică și management sanitar, medic homeopat cu competențe în apifitoterapie medicală, acupunctură, TCM, terapia autismului CEASE, psihologie medicală, nutriție și detoxifiere regenerativă. Are o experiență clinică de peste 30 de ani în lucrul la cabinet cu pacienții și o experiență personală directă cu diferitele strategii și metode de menținere și de redobândire a sănătății. A publicat peste 25 de cărți, numeroase articole și lucrări științifice în publicații de specialitate, este fondatorul și coordonatorul programului de formare integrativă ”Școala Sănătate 5D”, al paginii centrulnatura.ro, speaker și co-organizator la prestigioase conferințe, congrese și seminarii de specialitate. Biografia detaliată și povestea personală pot fi citite AICI