Curs Online.Numerologie Avansați cu Anatol Basarab

Investitie: 1200 lei  – rezervarea fermă se face în baza plății în avans. Pentru a face înscrierea, te rugăm să apeși butonul de ADAUGĂ ÎN COȘ,  iar ulterior VEZI COȘ și să finalizezi comanda completând datele tale. Nu necesită să îți faci cont pentru a comanda! Plata pentru acest curs este posibilă doar prin transfer bancar!

Contul de plată ce îl veți primi este al dlui Basarab! Vă rugăm după efectuarea plății să trimiteți dovada pe office@alexaevent.ro

480.00 lei1,200.00 lei

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

 • 00Zile
 • 00Ore
 • 00Minute
 • 00Secunde

Descriere

IMPORTANT!

La acest curs pot participa cei ce au cunoștințe despre numerologie – au absolvit un curs de numerologie!

Teme abordate:

 1. Interpretarea matriței
 2. Descoperirea și interpretarea zonei de confort.
 3. Descoperirea graficului destinului și a soartei.
 4. Perioada dominației destinului
 5. Perioada dominației Soartei
 • Unde? 

  Platforma ZOOM.US.Datele de acces vor fi transmise celor ce confirmă plata!

 • Perioada?

  7-11 Februarie 2022, 18.00-22.00

 • Investiție?

  1200 lei/250 euro

  Pentru cei ce au făcut modulul, revenirea este 480 lei/ 100 euro

  Membrii ANR au preț redus de 1000 lei!

  Află mai mult!

  Anatol Basarab este un renumit psiholog și un înfocat pasionat al numerologiei cu studii aprofundate în parapsihologie.

  Născut în Republica Moldova a fost de mic pasionat de știința numerologiei începându-și studiul de la vârsta de 12 ani, în prezent fiind renumit pentru prezicerile dobândite pe calea analizelor numerologice.

  Fiind pasionat de științele spirituale a studiat Medicina Populară la Academia Secenov din Moscova obținând diplome de calificare în diferite domenii cum ar fi: cristaloterapia, fitoterapia, cromoterapia și meloterapia.

  Însetat de cunoaștere și acumularea informațiilor în diferite domenii, el studiază bienergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind un membru fondator al organizației „Omul Viitorului” în cadrul aceleiași asociații. Aici continuă cu studiul psihologiei pe care îl continuă în momentul când se decide să își mute domiciliul în România unde își obține diploma de licență și masterat în specializarea Psihologie și Pedagogie în cadrul facultății Spiru Haret.

  Studiul său în domeniul parapsihologiei începe în universitățiile din Moscova și continuă în cele din București devenind membru diverselor asociații și organizații de psihologie ezoterica și spirituală cât și medicina complementară atât din țară cât și din străinătate.

  Este membru al OSHO Academy of Initiation din India fiind cunoscut sub numele de Swami Nirdosh Atikant.

  Nevoia de a-și ajuta semenii și de a le împărtăși cunoștințele sale îl îndeamnă spre scris, publicându-și prima carte în anul 1998 sub numele de „Proprietarul Galaxiei”. Urmează „Numerologia în viața fiecăruia” în anul 1999 ,  „Viața care ne trăiește” publicată în 2009 și cea mai recentă „Numerologia în viața fiecăruia” varianta reeditata și adăugită, în 2017

  Dacă reluați cursul, vă rugăm odată cu dovada de plată să ne trimiteți și diploma de participare primită!

Informații suplimentare

Tip participare curs

Prima data, Revenire curs