Curs online de Tarot Divinatoriu cu Nelu Vicleanu

Plata la acest curs se poate realiza doar prin transfer bancar! Pentru a primi datele de plată, te rugăm să adaugi produsul în coș și să finalizezi comanda. Un e-mail se va transmite automat cu datele necesare. Verifică și SPAM! După efectuarea plății rugăm trimiteți dovada pe office@alexaevent.ro. Pentru alte întrebări ne puteți scrie pe aceeași adresă.

lei900.00lei2,100.00

Evenimentul va avea loc în:

(ora locală)

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde

Descriere

CURS ONLINE DE TAROT DIVINATORIU
Trainer Nelu Vicleanu

Când ne întâlnim?
Modul 1 – Acces sesiune înregistrată

Modul 2 – 28 și 29 Octombrie 2023, 10.00-18.00 – live pe zoom

Modul 3 – 18 și 19 Noiembrie 2023, 10.00-18.00 – live pe zoom

Se oferă acces la înregistrare pe perioadă nelimitată! Puteți alege să participați la un modul sau la toate 3. Modulele sunt în completarea unul altuia!

Pentru a putea face citiri, achizitia cartilor de tarot de Marseille este obligatoriu. Se pot achizitiona de aici: https://www.libristo.ro/ro/materiale-tiparite/tarot-de-marseille_18308971

Achiziția pachetului de 3 module îți oferă ocazia să economisești 600 lei!

De ce să participi la curs??

🌈 Structură modulară: Faptul că cursul este structurat pe module desfășurate pe parcursul a 3 weekend-uri oferă o modalitate organizată și ușor de urmărit pentru a învăța tarotul. Această abordare poate ajuta cursanții să asimileze informațiile treptat și să avanseze în cunoștințe pe măsură ce parcurg modulele.

🌈 Accesibilitate: Cursul se adresează atât începătorilor, cât și celor cu experiență în citirea tarotului. Acest lucru înseamnă că este potrivit pentru o gamă largă de participanți cu diferite niveluri de cunoștințe și abilități.

🌈 Predare practică: Abordarea practică a cursului, cu exemple de citiri în tarot și diverse metode de etalare, poate ajuta cursanții să înțeleagă cum să aplice cunoștințele teoretice în situații practice. Astfel, ei pot învăța cum să interpreteze cărțile în contexte reale.

🌈 Gradualitate și progresie: Faptul că informațiile sunt asimilate treptat și că nivelurile de dificultate cresc pe măsură ce se progresează în module poate ajuta la consolidarea cunoștințelor și la dezvoltarea unei înțelegeri mai profunde a tarotului.

🌈 Aprofundare a interpretării: Cursul pare să încurajeze cursanții să exploreze semnificațiile bogate și complexe ale fiecărui arhetip și lamă din tarotul de Marsilia. Această aprofundare poate permite cititorilor să interpreteze cărțile într-un mod mai subtil și mai complex.

🌈 Diversitatea subiectelor abordate: Menționarea că în cadrul cursului se vor aborda diferite problematici legate de carieră, dragoste, bani, sănătate și alte subiecte importante din consultații sugerează că cursanții vor fi pregătiți să abordeze o gamă variată de întrebări și situații în citirile lor.

🌈 Utilizarea tehnologiei: Utilizarea programului PowerPoint pentru cursul de tarot poate oferi un mediu vizual și interactiv pentru cursanți, făcând învățarea mai atractivă și mai captivantă.

🌈 Perspectiva asupra arhetipurilor: Abordarea de a privi fiecare arhetip al tarotului ca pe o ființă umană cu trăsături și polarități, așa cum sunt și oamenii, poate ajuta la conectarea și înțelegerea mai profundă a acestor simboluri.

🌈 Preparare pentru diverse metode de citire: Faptul că cursul pregătește cursanții să decodifice diferite tipuri de etalări, indiferent de metoda de citire preferată, le poate oferi flexibilitate și încredere în abordarea diverselor situații.

Unde ne întâlnim?
ONLINE, Platforma ZOOM

      Cursul Tarotul Divinatoriu este structurat pe 3 module desfășurate pe parcursul a 3 week-enduri după cum ați văzut mai sus. Se adreseză atât începătorilor cât și celor  mai experimentați în citirea tarotului. Tehnica de predare va seduce prin  latura sa practică. Informațiile vor fi asimilate gradual, incluzând mai multe niveluri de dificultate pe măsură ce progresăm. Aprofundarea tarotului se va consolida pas cu pas, cu fiecare modul,  permițându-vă, la final  să decodați  și să surprindeți cele mai dificile tiraje cu ajutorului acestui frumos instrument divinatoriu. Aspectul practic al cursului este reflectat de cele aproape 150 de exemple de citiri în tarot, utilizând diverse metode de etalare. Se vor aborda problematici legate de carieră, dragoste, bani, sănătate și alte subiecte importante abordate în consultații.

       Să citim Tarotul de Marsilia este ca și cum am răsfoi o revistă, am contempla  un album foto, sau am  viziona un film! În aces sens și cursul este editat și creat folosind programul PowerPoint, curs ce însumează peste 1200 de slide-uri.

      Pe parcursul cursului vom înțelege că fiecare arhetip al tarotului de Marsilia, departe de a întruchipa un gând unic, reflectă un mozaic de semnificații care îi definește bogăția universală și că fiecare lama a tarotului este binecuvantată cu polarități negative și pozitive, ca ființele umane! Fiecare arcană majoră va fi privită asemenea unei  ființe umane cu drepturi depline, pe jumătate înger și pe jumătate demon, cu punctele tari și slăbiciunile sale, cu ascensiunile și coborâșurile ei.

        La finalul cursului vom fi înarmați să decodificăm cele mai problematice etalări și asta indiferent de metoda de citire care ne  place (etalare în cruce, în linie, cu două cărți, cu trei cărti, zece cărti etc.).

        Vă așteptăm, cu drag!

Despre Nelu Vicleanu

De profesie economist, dar și psiholog, formator, Nelu Vicleanu este un căutător pasionat de autocunoaștere și adevăr. În acest sens, a aprofundat discipline precum numerologia, astrologia, tarotul și feng shui. A urmat cursuri cu cei mai buni maeștri ai lumii în aceste domenii. S-a specializat cu profesori din Franța, Canada, Singapore, Italia, Grecia, SUA, Africa de Sud și a călătorit în centre spirituale din India și Italia.

În urmă cu mai bine de 20 de ani prezenta pe unde hertziene o emisiune de astrologie,  sora numerologiei, așa cum o numește el, intitulată „Aproape de cer”.

Dragostea pentru știința numerelor este reflectată și de calitatea de expert contabil. În timp ce crezul lui ca numerolog este să îi ajute pe oameni să își descopere abilitățile și talentele, să-și redescopere rădăcinile și să-și trezească puterile pe care Dumnezeu le-a pus în fiecare dintre noi. Provocările, indicate în harta numerologică a fiecăruia, fiind doar locuri în curs de dezvoltare a conștiinței.

Informații suplimentare

Tip participare curs

Modul 1, Modul 2, Modul 3, Pachet Modul 1+2+3